Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mała czarna z Mohito

04.11.10, 19:35
    Bardzo proszę o podpowiedź, w jaki sposób mogę zdobyć cudną sukienkę z Mohito z kolekcji Coco in The City (nr N8496). Dzisiaj ją wypatrzyłam, niestety u mnie w mieście jest tylko rozmiar 38, trochę kusy, a dostawy raczej się już nie spodziewają.
    Obserwuj wątek
      • nothing.at.all Re: Mała czarna z Mohito 04.11.10, 21:51
        Możesz poprosić jakaś Forumkę, aby sprawdziła w swoim mieście i Ci zakupiła. Zerknę, ale pokażd jakaś fotę.
        • p_estka1 Re: Mała czarna z Mohito 04.11.10, 22:38
          No właśnie ze zdjęciem mam problem, nie mogę nigdzie znaleźć. Sukienka jest prosta i skromna, dla mnie idealna: do kolan, lekko dżersejowa, bez ramion, pod szyję (bez dekoltu) z zamkiem z tyłu. Bardzo ładnie leży na ciele i podkreśla figurę. Jedynym elementem ozdobnym i zarazem kropką nad "i" są wykonane z czarnej, satynowej, wąskiej wstążki wstawki mniej więcej na wysokości obojczyka. Koszt ok. 150 zł.

Chodziło mi raczej o możliwości wysyłkowe, nie chciałabym bym też robić kłopotu, bo trochę mam obawy z rozmiarem, 38 powinien być dobry, a nie jest, bo sukienka jest zbyt opięta zwłaszcza na biodrach.
          • p_estka1 Re: Mała czarna z Mohito 04.11.10, 22:39
            Jeszcze dodam, że bardzo ładnie komponuje się z żakietem.
            • mocno.zdziwiona Re: Mała czarna z Mohito 04.11.10, 23:21
              Mam wrażenie, że rozmiarówka Mohito jest dziwna. Mam u nich podobny problem co Ty, z kolei rozmiar większy jest już za duży. Na pocieszenie dodam, że mam od nich 2 sukienki i są fatalnej jakości, porobiły się jakieś supełki, kulki i brzydko wyglądają.
              • p_estka1 Re: Mała czarna z Mohito 05.11.10, 09:44
                O tak, wiem coś o tym, trudno dopasować rozmiary, mam rzeczy w rozrzucie od 36 - 40, ale najgorzej kiedy nic nie pasuje, co też mi się zdarzało (z tym że przy sukienkach to bardziej zrozumiałe).
                Supełki - marna pociecha, ale zawsze :)
          • nothing.at.all Re: Mała czarna z Mohito 05.11.10, 08:18
            Tutaj dziewczyny czasami prosze siebie o zakup:). O ile oczywiście są pewne, że dany rozmiar jest ok. Zerknę u siebie i powiem Ci jest w ogóle ten rozmiar.
            • p_estka1 Re: Mała czarna z Mohito 05.11.10, 09:46
              Będę wdzięczna. Swoją drogą napisałam do nich maila z zapytaniem. Ciekawe, co odpowiedzą.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka