czekoladowa_kawka 13.12.10, 12:15 Czy sadzicie ze te kozaki sa fajne?modne? Czy to przeżytek? Chcę je kupić bo mam bardzo wąską łydke a one są zwęzane.Nie mogę sie jednak zdecydować , pomózcie yfrog.com/fvopty9j Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekoladowa_kawka Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 12:36 Ale co konkretnie jest w nich nie fajnego zebym wiedziała na co uwagę zwracać. Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 12:41 Wszystko, te marszczenia i "napompowana" łydka. Naprawdę są brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 12:45 moim zdaniem będą deformować nogę i mimo wąskiej łydki nie będziesz w nich wyglądać ładnie. poza tym są bardzo masywne w obrębie cholewki, co nie pasuje mi do w miarę zgrabnego dołu. to marszczenie wygląda dość przypadkowo i przez to tandetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_kawka Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 12:59 Ok przekonałaś mnie a te drugie? yfrog.com/7bfotoadd33233j Odpowiedz Link Zgłoś
gemmi18 Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 13:11 Również wstrętne. Argumenty te same, co przy tamtych. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 13:47 jak mówi moja koleżanka 'du.py nie urywają', ale są dużo lepsze od poprzednich :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_kawka Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 13:57 Zdecydowałam się jednak na takie , były pierwsze w kolejce ale sa tak proste i klasyczne ze aż wydaja się niemal nudne. Skoro nie mam weny zostanę przy nich. yfrog.com/2m1352897301j Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 14:16 oj, moim zdaniem są straszne. malutki, obcasik wygląda jakby miał zostać zmiażdżony przez masywną resztę buta, a te paski w kostce pogrubiają ją i noga będzie wydawała się ciężka i niezgrabna. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_kawka Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 14:33 Niech sobie pogrubiają kostkę , nawet wskazane , ważę 45 kg przy wzroście 172 cm wiec w zasadzie wszystko moze mnie pogrubiać:) Obcas moze i wygląda w nich na malutki ale ma 7,5 cm myslę że to i tak sporo na to lodowisko ktore mam wokoło. Dzięki za porady. ps) ma sie wrażenie ze co bym nie wstawiła to i tak będzie źle- ciekawe jakie koleżanka torebka nosi w tym roku kozaczki do rurek? Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 14:38 o, bez przesady. 2 zaakceptowałam ;) zazwyczaj nie noszę kozaków do rurek. wolę ocieplane botki. jeżeli jesteś filigranowa, to te buty też nie będą wyglądały za dobrze, zwłaszcza jeżeli nie będą opinały nogi. 7,5 cm. to może Ci się wydawać dużo, ale przy proporcjach tego buta to niewiele. gdyby ten but miał bardziej słupkowy obcas i lekką platformę miałby lepsze proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_kawka Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 14:40 Ok nie będę polemizować bo tak naprawdę niewiele się znam na modzie, ale spróbuję. Jak zrobię fote wrzucę zdjęcie i wtedy ocenisz ok? Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_kawka Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 18:22 No to mamy do kurtki yfrog.com/ndimg5494qj do płaszcza yfrog.com/fvimg5498zj a tak leżą i nigdzie nie ostają yfrog.com/n8img5492xj Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 21:56 na 3 zdjęciu widać co Ci te buty robią. masz w nich kostkę jak łydkę. nawet jako szczupła dziewczyna tym sobie szkodzisz, bo nie widać żebyś miała zgrabne łydki zwężające się ku kostce. wygląda to ciężko, zwłaszcza w kontraście do tego małego i dość cienkiego obcasa. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_cola Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 16:41 Zastanów się jeszcze! Są naprawdę złe. Piszesz, że masz 172 cm i ważysz 45kg, podejrzewam, że jesteś bardzo szczupła i takie buty będą wyglądały wręcz karykaturalnie na Twoich nogach. Nie szkodzi, że masz chude łydki. Ważne są proporcje, a z tymi kozakami zostaną one maksymalnie zachwiane i będziesz wyglądać śmiesznie. I nie gniewaj się za te słowa, ale chyba radzisz się tu na forum, żeby wyglądać dobrze? Ja proponuję klasyczny model z cholewką, która ewentualnie nie będzie na górze tak bardzo dolegać do nogi, jeżeli już chcesz jakoś łydkę pogrubić. Nie bierz tych butów, poszukaj jeszcze. Jakie masz fundusze? Mają być czarne? Pozdrawiam:). Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 16:50 a ja na zime nosze kozaki na plaskim obcasie chyba ze poruszam sie autem to zakladam kozaki na obcasie. Z tych trzech jakie pokazalas nie podobaja mi sie zadne. Pierwsze dwie pary sa okropne a te trzecie jak na osoba tak chudziutka jak ty sa sbyt masywne.Musisz miec cos delikatnego bo w tych bedzeiosz wygladac jak w gumowcach. Odpowiedz Link Zgłoś
toful Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 21:32 Wydaje mi się, że będą bardzo pogrubiać nogę. Nie są złe, ale ja bym się ich obawiała:) Odpowiedz Link Zgłoś
ding_yun Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 21:34 45 kg przy wzroscie 172??? zazwyczaj nie komentuje niczyjej wagi, ale w tym wypadku polecam wycieczke na badania a nie po kozaki. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_kawka Re: Kozaki do rurek 13.12.10, 21:56 czyżby? ogladnij sobie moje zdjęcia a później komentuj. Jeśli nic nie masz w kwstii kozaków do dodania to bye. Powiem tylko ze temat jest juz off bo kozaki zostały zakupione a zdjęcia w nich są ponizej. Odpowiedz Link Zgłoś