Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

chrzest - prezent

IP: 212.14.9.* 16.04.04, 18:33
    Prezent z okazji Chrztu?? - jest to dziecko mojego chrzesniaka. Dziadkowie
    juz kupili złoty łańcuszek i kolczyki. Co ja mam kupić zeby mialo sens. Nie
    moge sie przekonac do wręczania z każdej okazji pieniędzy. To już za tydzień -
    pomózcie

Obserwuj wątek
      • Gość: Inka Re: chrzest - prezent IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 23:03
        Ja zostałam chrzestną tydzień temu, kupiłam mojemu chrześniakowi pięknie wydaną
        Biblię, słyszałam też o prezencie na szczęście-srebrna lyżeczka z
        wygrawerowanym imieniem dziciaczka, datą urodzin-wydaje mi się ciekawym
        pomysłem tylko nie wiem czy starczy ci czasu na grawerowanie, oprócz tego
        kasa....
        • Gość: Fajna Re: chrzest - prezent IP: *.kikol.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 23:08
          moze encyklopedie- dzieci sie teraz szybko rozwijają
      • Gość: Jotta Re: chrzest - prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 14:47
        Ja zostałam niedawno chrzesną chłopca, kupiłam grawerowaną srebrną łyżeczkę z
        wagą, "wzrostem " datą i godziną urodzenia. Grawerunek trwał ok 1 dnia. Koszt
        to jakieś 150 zł.
        Powodzenia i pozdrawiam
        • Gość: szarotka Re: chrzest - prezent IP: 212.14.9.* 20.04.04, 18:49
          Nie jestem chrzestną - to dziecko mojego chrześniaka (taka juz stara jestem).
          Łyzeczka to dobry pomysł - tylko ta kasa. Prezent może sie wydać niektórym
          nieprzydatny. Juz im dałam 200 zł. na kombinezon, który kupili, a teraz mam
          problem. To dziewczynka - może cos z ubranek "eleganckich". Nie wiem co teraz
          się "nosi"
          Dzięki za pomysły

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka