Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.11, 14:13
    Big Star -> marka w czasach mojej podstawówki wręcz kultowa! A jak jest teraz? Co sądzicie? Kupujecie?

Obserwuj wątek
      • goska Re: Big Star 11.01.11, 21:02
        JA kupuję, odwiedzam ich często. Kiedyś miałam sporą przerwę bo jakoś wydawało mi się za dużo wszędzie Big Stara ale teraz w sumie całkiem niedawno wróciłam i kupuję u nich szczególnie spodnie. Jeans mają super jakości i w dobrej cenie, a same kolekcje są bardzo odnowione i takie "inne" niż kiedyś.
        • ellunia29 Re: Big Star 15.01.11, 20:07
          A ja czytałam Marka Big Star cieszy się coraz większą popularnością. Jakość produktów przyzwoita, a ceny nieporównywalnie niskie w stosunku do popularnych obcych jeansowych
          marek.I co najważniejsze to nasza polska marka. Odzież szyta jest w naszym kraju, nie w Chinach.
          • goska Re: Big Star 16.01.11, 13:06
            szyta dokładnie w Kaliszu. zresztą ja odkąd pamiętam to właśnie ich marka znana była z dobrej jakości materiału jenasowego.
            • ellunia29 Re: Big Star 18.01.11, 20:46
              goska napisał(a):

> szyta dokładnie w Kaliszu. zresztą ja odkąd pamiętam to właśnie ich marka znana
              > była z dobrej jakości materiału jenasowego.
              lepiej wspierać rodzime marki ;)
              • Gość: dżiordżio Re: Big Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 09:27
                :brawo: Dobra robota, Panie i Panowie z marketingu....
                Lepiej wspierać rodzimą markę, ciekawy pomysł, apelować do patriotyzmu, żeby sprzedać parę spodni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka