nnaattaallaa 22.10.10, 21:54 Chciałabym się dowiedzieć, czy chodzicie na dodatkowe zajęcia taneczne? Jak tak to na jakie? Ja np. chodzę na hip-hop xD i dla mnie taniec to jest zajebista sprawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
airplane_ Re: Taniec.! ^^:P 22.10.10, 21:57 ja bym chciała . właśnie to obgaduję z rodzicami . ale tata jak zwykle chce przekonac mame , że nie wart . < fuck ;// > ale tak to mam zamiar chodzic do Egurrola Dance Studio na dancehall <33 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Hip Hop 22.10.10, 22:00 Ja z przyjaciólkami wbijam na hip hop.Jest fajnie, ale pani ostra i starsznie długo się rościągamy. Np. kładziemy się na żabkę itp. Odpowiedz Link Zgłoś
nnaattaallaa Re: Hip Hop 22.10.10, 22:18 a ja mam takiego mrrr instruktora.. ma z 23 lata i jest boskii. fakt ciśnie nas ale fajnie się z nim gada.! Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Taniec.! ^^:P 22.10.10, 21:59 w tym roku za późno się obudziłam i nie poszłam, ale w tamtym roku chodziłam na jazz/balet. Odpowiedz Link Zgłoś
negeilf_ nie, nie chodzę już 22.10.10, 22:27 bo chodziłam wszędzie gdzie się tylko da na tańce w Kaliszu, i nigdzie mi się nie podobało. widocznie taniec nie jest dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole TUTAJ:)) 23.10.10, 17:02 Tańczę już od ponad 5 lat i jestem z tego zadowolona Głównie to Show Dance, czyli mieszanka wszystkich styli) Bardzo dobrze się czuję, gdy tańczę jazz i hip hop) ale podobno świetnie też wymiatam, gdy tańczę Dancehall) Również ćwiczę akrobatykę i potem włączam to do tańca) Chciałabym kiedyś nauczyć się break dance Od ilu tańczysz?? tak wg) Odpowiedz Link Zgłoś
nieosiagalnaxd Re: Taniec.! ^^:P 23.10.10, 17:17 tak, chodzę an hip-hop i breakdance. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś