Gość: TGIF IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 21.04.04, 20:38 Czym powinien pachniec stosunkowo mlody /35/, przystojny dyrektor ktory cale zycie spedza w eleganckim garniturze i nie jest ekstrawagancki z natury? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: Perfumy dla dyrektora 21.04.04, 21:52 kurka gęś i indyk niech pachnie tym co lubi a nie tym czym niby powinien no, chyba, że chcesz kupić mu perfumy. Wiedząc, że to intymny prezent można wysnuć różne wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: Perfumy dla dyrektora IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 21.04.04, 22:29 Ok, poddaje sie...jestem tylko jego siostra, a poniewaz chce perfumy jako prezent/zeby mogl je uzywac tez do pracy/, ale nie wie ktora, dlatego pytam Was..... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Perfumy dla dyrektora 21.04.04, 22:34 Gość portalu: TGIF napisał(a): > Ok, poddaje sie...jestem tylko jego siostra, a poniewaz chce perfumy jako > prezent/zeby mogl je uzywac tez do pracy/, ale nie wie ktora, dlatego pytam > Was..... Oj siostruniu nie badz zabawna. Cos to sie tu kupy nie trzyma .... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Perfumy dla dyrektora 21.04.04, 22:34 w takim razie jak może od Ciebie oczekiwać czegoś czego sam sprecyzować nie potrafi dyrektor, łof Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Perfumy dla dyrektora 22.04.04, 20:20 Gość portalu: TGIF napisał(a): > Ok, poddaje sie...jestem tylko jego siostra, a poniewaz chce perfumy jako > prezent/zeby mogl je uzywac tez do pracy/, ale nie wie ktora, dlatego pytam > Was..... O rany niech se idzie do perfumerii i powacha. Taki zalatany ze czasu nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś