Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sweter azurowy - jak go ugryźć?

17.02.11, 13:58
    Witam się, ja tu po raz pierwszy :)

Mam nadzieję, że mi pomożecie, bo kupiłam sweter i nie bardzo wiem jak go nosić:)
    Sweterek jest cieniutki ażurowy (wielkość "oczek" mniej więcej jak na zdjęciu: )
    Tekst linka
    Sweter jest brązowy, ma dość duży "okrągły" dekolt. Pytanie moje jest następujące: jak i z czym go nosić? Jakoś nie przekonują mnie prześwitujące ręce (może na ten temat tez się wypowiecie). Jakiś kolor pod ten brąz? Beż? Sweter kupiłam w lumpeksie za jakieś 4 zł, jest w dobrym stanie i tak raczej kupiłam na zasadzie: pomyślę o tym jutro:) Ale szkoda mi go, leżącego w szafie :)
    Pomóżcie, plis:)
    Obserwuj wątek
      • dakota77 Re: Sweter azurowy - jak go ugryźć? 17.02.11, 14:20
        Zaloz pod spod podkoszulek z dlugimi rekawami, rowiazesz probem przeswtujacych rak:).
      • znana.jako.ggigus Re: Sweter azurowy - jak go ugryźć? 17.02.11, 14:28
        ażurowe sweterki powinny zostać pogryzione przez kontenery na śmieci. Kontenery PCK powinny być karmione lepszą odzieżą.
        Wybacz, normalnie jakoś umiem się powstrzymać od komentarzy gustów innych ludzi, co mnie w końcu obchodzi, co noszą inni i inne, ale to gryzienie mnie jakoś napędziło do napisania.
        • pocket.size Re: Sweter azurowy - jak go ugryźć? 17.02.11, 14:41
          Jeśli ci ulżyło, to się cieszę.
          • znana.jako.ggigus Re: Sweter azurowy - jak go ugryźć? 17.02.11, 14:44
            z ulgą wpis mój nie ma nic wspólnego.
            Po prostu jestem generalnie wrogiem wzoru zwanego ażurem i szczerze o tym piszę:)
            Takie są reguły forum, że napisze ktoś coś, co nie pasuje zupełnie do konceptu.
            • pocket.size Re: Sweter azurowy - jak go ugryźć? 17.02.11, 14:52
              OK. Ja przestałam być wrogiem ażuru właśnie po ostatnich zakupach w lumpeksie:) Rozumiem niechęć do ażuru. Ale proszę o radę te osoby, które chcą i potrafią mi podpowiedzieć jak się go nosi, Google jakiś mało inspirujący pod tym względem .
              Pozdrawiam :)
      • malavida Re: Sweter azurowy - jak go ugryźć? 17.02.11, 20:23
        Proponuję maxi dress - 1, 2, 3
        natomiast jeśli chodzi o tonację kolorystyczną: beż, nude, brązowy, zielony, terakota, rudy, oranż, motywy zwierzęce i etniczne
      • malavida kolejny wariant 17.02.11, 20:50
        zwykły top z asymetrycznym dołem 1, 2 plus spodnie lub legginsy
      • duchess85 Re: Sweter azurowy - jak go ugryźć? 18.02.11, 12:35
        czy ten sweter jest naprawdę brązowy? ;-)
        • niefrasobliwa Re: Sweter azurowy - jak go ugryźć? 18.02.11, 12:53
          Gładka bluzka z długim rękawem pod sweter. Spodnie koniecznie gładkie. Sam sweter jest w miarę "bogaty" więc zainwestuj w prostotę.
      • ladyjm Re: Sweter azurowy - jak go ugryźć? 19.02.11, 13:17
        hmm mam wrazenie, ze obecnie azurowe swetry sa luzne i lejace (np w zarze, hm) a ten jest obcisly i bedzie podkreslal wszystkie waleczki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka