Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    30.03.11, 15:47
    Mam pytanie

nie kupowalam nic w zara bo mam wrazenie ze jakosc nie jest jak najlepsza.
    Wprawdzie jak popatrze na linku zary, ma ladny design, fajnie to wyglada na zdjeciu.
    Jak oceniacie jakosciowo buty czy ubrania.
    Ceny tez nie sa za wygorowane, wiec nie wiem jak z jakoscia.
    pozdr
    Obserwuj wątek
      • cafem Re: Zara 30.03.11, 15:53
        Mieszkam w UK i tutaj Zara jest tylko zwykłą sieciówką o niezbyt wygórowanych cenach.
        Moim zdaniem jakość adekwatna do ceny (dużo lepsza niż w H&M np), ale nie powala; czasem tam kupuję ciuchy na sezon.
        Buty za to strasznie niewygodne, powinni mieć bana na robienie obuwia;)
      • smutny.dzien Re: Zara 30.03.11, 15:57
        Ubrania Zara Woman sa dobrej jakości. Reszta róznie...
        • nice.size1310 Re: Zara 30.03.11, 16:22
          niektore ciuchy to szmatki,jak w kazdej sieci, blazery dobre sa ,spodnie, 50% sukienek, spódniczki,,,,buty faktycznie do niczego, duzo dziewczyn narzeka na niewygode
          • musam Re: Zara 30.03.11, 16:33
            ok

czyli sie nie mylilam
            wiem ze 2/3 lata temu bylam w zara , i nie powalilo mnie jakascia.
            A szkoda, bo pomysly maja fajne, tylko wykonanie jest kiepskie.
            To tak samo jak H&M, tylko ta "extradesign- linia" , oczywiscie odpowiednio drozsza, mozna kupic, reszta do bani.
            Ale w sumie jak popatrzysz na ceny, to chyba nie ma co sie dziwic, ze jakosc taka sobie.
            Kupuje tam tylko od czasu do czasu dla dzieci (bo sie na nich "pali" /szybko wywala).
      • ladyjm Re: Zara 30.03.11, 17:15
        roznie z ta jakoscia u nich bywa. zwlaszcza ta tansza linia dla nastolatek jest fatalnej jakosci. ale np plaszcze i kurtki puchowe - nie mam zastrzezen.
      • sabriel Re: Zara 30.03.11, 18:33
        Jak dla mnie buty mają kiepskiej jakości. Z ubraniami jest różnie. Te z TRF faktycznie wypadają najgorzej.Najlepsze jakościowo są Woman ale i najdroższe.
        Już dawno tak kolekcja Zary mi się nie podobała jak ta ostatnia, wiosenna. Kupiłam już sobie trochę rzeczy.Na razie nic się z nimi nie dzieje, wyglądają na porządne gatunkowo.
        Ceny nie najniższe niestety :(
      • jarka63 Re: Zara 30.03.11, 19:05
        Jakość marna, a ceny w Polsce mocno wygórowane, stąd Zara u nas wydaje się ekskluzywna, a jest zwykłą sieciówką.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka