real_mayer 22.04.11, 20:02 co myślicie? Wydaje mi się, że nie są bardzo wysokie, co działa na plus, bo na co dzień noszę płaskie buty. Zastanawiam się tylko czy te sznurki są wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jej_torebka Re: do oceny buty 22.04.11, 20:41 szału nie ma, ale mogą byc. tylko wydaje mi się, że bez tego 'zapiętka' byłyby zgrabniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: do oceny buty 22.04.11, 20:58 A jak dla mnie sandałki na koturnach nigdy nie będą zgrabne. Albo jedno, albo drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: do oceny buty 22.04.11, 21:03 nie założę butów na korku, o nie! :) Zarezerwowałam je tylko na specjalne okazje. Dlatego te koturny wydają mi się całkiem fajnym rozwiązaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
i3majsie Re: do oceny buty 22.04.11, 22:08 mnie by obgryzły - już czuję te plastry poklejone :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: do oceny buty 23.04.11, 06:42 Pierwszy raz spodobala mi sie propozycja forumowiczki. Buty ladne, noga bedzie wygladac zgrabnie, kolor wydluzajacy nogi. Sznurki wydaja sie plaskie. Ja bym zaryzykowala. Mam jedne takie piekne, ale niewygodne sandalki. Zakladam jako dekoracje tylko na takie wyjscia, gdzie sie duzo nie chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: do oceny buty 26.04.11, 11:28 ladyjm napisała: > mnie na 100% by poobcieraly :( _______________________________________________________________ Jest na to specjalny płyn w aerozolu, robi skore miększą podatna na kształt nogi. Odpowiedz Link Zgłoś