Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

lniane spodnie

IP: *.acn.pl 08.05.04, 20:32
    gdzie w Wawie dostanę jasne (niekoniecznie białe, np. beżowe, kremowe) lniane
    spodnie? czekam na propozycje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: magia Re: lniane spodnie IP: *.acn.pl 08.05.04, 21:39
        wola park-kaphal,wallis-jasny beż
        • Gość: Marta Re: lniane spodnie IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 09.05.04, 10:55
          Nie kupuj lnianych spodni.Ja sie tak glupia nacielam dwa razy.
          Raz ze sie kurcza niemilosiernie po praniu i trzeba je rozchodzic, zanim
          rozejdziesz znowu trzeba dac do prania.
          Poza tym latwo sie gniota i bardzo ciezko prasuja.
          Po czasie robi sie z nich szmata tylko do chodzenia po domu.Ladnie wygladaja,
          owszem ale tylko na wieszaku w sklepie.
          Lepiej juz kupic z innego materialu,tez cienkiego i przewiewnego.
          • Gość: ania Re: lniane spodnie IP: *.acn.pl 09.05.04, 19:23
            dzięki. A polecasz może jakieś z materiału np. konkretnej firmy w rozsądnej
            cenie?
            • Gość: Marta Re: lniane spodnie IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 09.05.04, 19:48
              Wiesz co.
              Firma ma sie nijak do spodni,ich noszenia,prania itp.
              Mialam spodnie z Reserved,ale szybko staly sie szmatami do niczego.
              Mialam spodnie z rynku,nosze juz drugie lato.
              Nie szukaj po sklepach firmowych,popatrz wszedzie - w roznych przypadkowych
              sklepach,na rynkach.
              Mozna dostac spodnie ladne, ciekawe, jasne za 50-60 zl.
              A material? TO zalezy czy to maja byc eleganckie spodnie czy sportowe?
              Jak eleganckie to bardziej lejace,jak sportowe to kupuje z takiego fajnego
              materialu,cienkiutki,przewiewny ale nie lniany,kurcze nie wiem jak ci
              wytłumaczyc,jedyne to ze jest lekko sliski-ale zaden ortalion!
      • Gość: marti Re: lniane spodnie IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 14:39
        Ja polecam spodnie lniane z La-halle.... Kupilam w zeszlym roku i jestem
        zadowolona. Choc jak nie masz cierpliwosci do prasowania to Ci nie polecam.A
        jesli chodzi o inne spodnie, to w tym roku kupilam w Galerii Centrum - biale
        firmy Navi, mniej gniecace, bardziej na sportowo, cena przystepna (chyba)
        130zł. (maz mi kupil). Natomiast w ubieglym roku kupilam tez fajne spodnie -
        kremowe, przeszywane czerwona nitka i z czerwonymi dodatkami w reserved -
        swietne, nie do zdarcia, bawelniane, idealne na lato.Polecam.
      • Gość: Miśka Re: lniane spodnie IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:28
        teraz, to chyba wszędzie kupisz, bo len jest modny i wygodny ;-)
      • Gość: nutelcia Re: lniane spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 14:54
        sprobuj w h&m we wroclawiu byly blekitne i biale :)
        • Gość: sabina Re: lniane spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 21:43
          a takie np. z mieszanki 55%lnu, a reszta bawełny też tak ciężko sie prasują i
          kurczą?
      • Gość: ladyt Re: lniane spodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 23:43
        u nas w Gdyni można kupić super spodnie lniane w Gantosie ale trzeba kupowac
        rozmiar w ktorym ledwo sie miescisz bo one sie rozciagaja nawet o 2 rozmiary
      • Gość: asik Re: lniane spodnie IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 24.05.04, 08:43
        Wejdź na allegro: onet.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=43861 -
        sporo lnianych ciuszków od producenta. Poza tym ja też mam 2 pary lnianych
        spodni, jedne fakt, szybko się zeszmaciły, ale były tanie, drugie droższe są
        super - 3 lato w nich pochodzę. Wszystko zależy od gatunku materiału. Udanych
        zakupów!
      • heure Re: lniane spodnie 09.06.04, 19:01
        Lnianych pełno wszędzie bo modne i wygodne, duzy wybor widzialam (i kupilam) w
        Peek & cos tam w CH Mokotow, nosza sie calkeim fajnie, nie rozciagaja sie i nie
        kurcza ;-) z tego co pamietam tam byl duzy wybor kolorow od czarnego poprzez
        zielenie czerwienie pomarancze zolcienie beze blekity itd..w Kappahlu tez sa
        ale tylko jasne, a co do kurczenia hmmm nosze lniane spodnie od zawsze i jakos
        nigdy sie specjalnie nie kurczyly, raczej byla tendencja do rozciagania sie..;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka