Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

koszula do czarnego garnituru

28.05.11, 11:42
    Witam potrzebuję koszulę do takiego garnituru z kamizelką czarnego w lekkie paski ,czyli powinna być wg mnie chyba czysta bez wzorków czy pasków bo się będzie zlewała na pewno nie biała bo nie lubię najlepiej jakiś kolor .
    Mam 30 lat potrzebuje na bale w pracy czy na wesela obecnie miałem czerwoną i szarą w coś tam,
    jaki kolor najbardziej pasuje i do tego krawat .
    Krawat nie wiem czy ma być gładki czy we wzorki nie wiem jaka moda panuje teraz
    czytałem tylko to

Jeżeli paski są na garniturze to koszula powinna być jednolita, bez
    pasków i innych znaczków. Jeśli te paski są bardzo wyraźne to krawat
    również jednolity w odcieniu podobnych do koszuli albo zupełnie
    kontrastowym. A jeśli paski są stonowane to krawat może być również
    w paski.
    Załączone zdjęcia
    Tekst linka
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: koszula do czarnego garnituru 28.05.11, 12:14
        bambo, na bale jezeli juz czarny garnitur a nie stopien wyzej (bal) to czerwona koszula i do tego jeszcze kamizelka ... to wiesniactwo do potegi, powinienes jeszcze koszule z krotkim rekawem zalozyc i byloby to dopelnieniem wiesniactwa

• bambo2255 Re: koszula do czarnego garnituru 28.05.11, 12:58
          dlatego chciał bym się dowiedzieć jaki kolor koszuli najlepiej pasuje teraz czerwoną miałem ale już jest na śmieciach potrzebuję teraz ze 3 nowe kolorki kupić
          • tralalumpek Re: koszula do czarnego garnituru 28.05.11, 14:45
            wychodze z zalozenie ze wiesz ze czarny garnitur jest strojem na wieczorna czesc wesela czy balu firmowego a zatem powinienes wiedziec ze tylko biala koszula jest dopuszczalna
            • bambo2255 Re: koszula do czarnego garnituru 28.05.11, 16:32
              białe to były kiedyś w modzie teraz jakiś jasny odcień np. srebrzystoszarą bądź jasnobłękitną koszulę, do tego lekko kontrastowy krawat z jakąś delikatną fakturą lub bez
              nie wiem sam ale nie chcę białej
              • adwarp Re: koszula do czarnego garnituru 28.05.11, 17:10
                raz piszesz,że nie wiesz co modne, teraz piszesz,ze białe to kiedyś były modne..., niby wiesz, a nie wiesz:(
                niestety dla ciebie powtórzę za poprzedniczką,że tylko biała koszula.
      • myszmusia Re: koszula do czarnego garnituru 28.05.11, 17:51
        tak sobie zerkałam i byłam ciekawa kiedy poja wi sie link do jakiegos konkretnego miejsca sprzedajacego;-)
        • bambo2255 Re: koszula do czarnego garnituru 28.05.11, 18:00
          allegro.pl/xl-43-44-biala-koszula-pako-lorente-na-spinki-i1631634275.html
          może być i taka ale czy pasuje w paski do garnituru w paski
      • maitresse.d.un.francais z czym koszula??? 28.05.11, 18:05
        bo ja myślałam, że wytłoczka to tylko na jajka jest, czyli tzw. jajcownik

www.dinopol.pl/Obrazki/o_ecom18.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka