8n 08.06.11, 16:41 dlaczego ich sklepy tak śmierdzą? nie jestem w stanie wytrzymac tam dłużej niż kilka minut, czy to zabieg szybkiej sprzedaży - bierz i spadaj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iszula Re: quazi 09.06.11, 08:09 A w ilu ich sklepach byłaś ? W moim mieście w Quazi nic nie śmierdzi, panie są super pomocne. Mogę powiedzieć że to jeden z moich ulubionych sklepów obuwniczych. Ps. Nie pracuję w Quazi. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: quazi 09.06.11, 13:30 w 5 albo 6... roznica tylko taka, ze niektore smierdza dopiero jak wejdziesz do środka, inne juz przed wejsciem ostrzegaja chmurą niezidentyfikowanego smrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
niesia22 Re: quazi 09.06.11, 13:45 to są ich firmowe perfumy- mi akurat ten zapach odpowiada, ale wiadomo jak to z zapachami, jednemu pasuje innego ostrasza;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: quazi 12.06.11, 19:20 moim zdaniem tam wcale nie smierdzi. w ogole to lubie quazi i ich buty. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: quazi 12.06.11, 22:21 bo pan właściciel ma na tym punkcie bzika, tak samo jest w sklepach ccc, bo to również jego marka, on każe do klimy dodawać perfum bo pewnie sie gdzieś naczytał że zapach pomaga w zakupach a panie pracujące po prostu za dużo zaaplikowały tego zapachu. Jak ktoś jest w temacie to wie że ten pan jest właścicielem galerii w lubinie, jak się tam wchodzi to zawsze jest zapach , czasami mniej lub bardziej intensywny Odpowiedz Link Zgłoś