Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

na plaze..

29.06.11, 21:43
    kupilam na plaze:
    www.espritshop.ch/de-CH/women/casual/swim_beach/Z4187_04
    www.espritshop.ch/de-CH/women/casual/swim_beach/Z8027_DG
    www.espritshop.ch/de-CH/women/alle_marken/bekleidung/swim_beach/beach_fashion/Z8031_02
    www.espritshop.ch/de-CH/sale/women/SCHUHE_ACC_/schuhe/sandalen/Q49556_001
    najbardziej sie "ciesze" z tej tuniki, wygodne to na stroj, do lodziarni itp itd.
    Obserwuj wątek
      • siog Re: na plaze.. 30.06.11, 16:57
        czy ty pracujesz w Espricie? Nie ma zadnych innych sklepow w okolicy?
        • musam Re: na plaze.. 30.06.11, 21:58
          taa, w szwajcarii bida...

lubie esprita , ot wsio, poniewaz bardzo duzo tu zamawiam, mam platynowa karte i dostaje 10% dodatkowo rabatu od rachunku, plus epoints ktore tez czesto przy jednym zakupie robia ok 50 CHF. NAjczesciej kupuje dla siebie i 3 dzieci, wiec sie oplaca.

Juz kiedys pisalam, ze nie lubie latac po sklepach, no chyba ze sama z przyjaciolka, ale jak mam brac mezy i dzieci to dostja "fiola", dlatego zamawiam w 80% online i z tego w 80% wlasnie w espricie.

P.s
          ta sukienka i tunika to plazowa, czyli na kostium kapielowy , nie zadna kreacja wieczorowa.
          Mi sie ta tunika lepiej podoba do latania w kolo domku, czy w drodze na plaze...
      • jagoda_pl Re: na plaze.. 30.06.11, 18:00
        Nie znam Szwajcarii, ale już mam obawy, że tam straszna bieda w temacie sklepów - tylko Esprita mają;)

Takie tuniki są na pewno fajną opcją na plażę (sama zabieram podobne na wakacje), ale ta ma IMHO ponury wzór.
      • martalis30 Re: na plaze.. 30.06.11, 19:05
        znów esprit. reklama, albo rzeczywiście bieda w asortymencie odzieżowym.sukienka ładna, reszta mi się nie podoba.
        • batutka Re: na plaze.. 30.06.11, 19:16
          wszystko bardzo fajne :-)
      • lonely.stoner Re: na plaze.. 30.06.11, 20:36
        nudne, i smutne. Sukienka jakas w miare.
        • i3majsie Re: na plaze.. 30.06.11, 23:00
          sandałki super, strój też, turkusowa sukienka hmmmm w upał na górze ok na dole za gorąco, w chłodniejszy dzien na odwrót, ta zygzakowata w paski jak podomka niestety :(
          ale sandałki git...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka