Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kask rowerowy

02.07.11, 10:34
    Może pomożecie mi w temacie. Chcę kupić kask rowerowy, w którym będę jeździła do pracy. Kompletnie nie wiem na co się zdecydować - powinien znośnie wyglądać w zestawieniu z NIE-sportowymi ciuchami i rowerem miejskim. To chyba wybór mniejszego zła, bo wszystkie kaski mają taki sportowy charakter. Zastanawiam się nad czymś w stylu:
    Biały ze złotymi zdobieniami
    Biały z niebieskimi kwiatkami
    A może te zdobienia są zbyt infantylne i zdecydować się na jednokolorowy - ale jaki kolor? Rower jest czarny z brązowym siodełkiem i uchwytami na kierownicy jeśli ma to jakieś znaczenie. Mam nadzieję, że ktoś mi coś podpowie :)
    Obserwuj wątek
      • blondzidelko Re: Kask rowerowy 04.07.11, 20:58
        Hej, najwazniejsze zeby kask byl porzadny. Nie wiem skad jestes, ale sa przeprowadzane testy konsumenckie i tam mozna podpatrzec, ktory kask wygrywa. Ja mam kask niebiesko-bialy, ale teraz nie patrzylabym juz na stylistyke, a jedynie na wygode. Generalnie, w znanym mi tescie wygraly kaski te "azurowe", a nie pelne. Jesli mialabym radzic, to poprzymierzaj i wybierz taki, ktory najlepiej "siedzi" na glowie i sie nigdzie nie odciska. W kasku i tak sie wyglada jak pieczarka :) Poza tym, gratuluje rozwagi i zycze, zebys nigdy nie musiala sprawdzac wytrzymalosci kasku na wlasnej skorze.. ;)
        • ripani Re: Kask rowerowy 04.07.11, 21:20
          jeśli ma być "elegancki" to wybrałabym czarny bez żadnych zdobień, bedzie kolorystycznie pasował do wszystkiego. Klasyczny czarny ponadczasowy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka