Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

księżna znowu :)

04.07.11, 19:03
    wiecie cos o tej sukience?
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: księżna znowu :) 04.07.11, 19:49
        czyja igla szyla nie wiem ale wiem ze jakos mi do niej nie pasuje
        jak nie lubie wieku poruszac zeby mieszac z moda i z tematem co wypada w jakim wieku a co nie, to jednak sa pewne granice
        ta suknia zdecydowanie jest dla pan w moim przedziale wiekowym czyli pomiedzy 40 a 50
        z calym szacunkiem dla etykiety ale widze ze albo ta pani przegina w jedna strone (suknia niebieska bodajze z zary i espadryle do tego) albo w druga, tym rodzajem sukni
        • greentea2 Re: księżna znowu :) 04.07.11, 20:04
          Ubierta sie zbyt powaznie jak na swoj wiek i zbyt angielsko:)
          Moze sie wyrobi. Nie podoba mi sie rowniez to, ze nosi high street, a wszyscy mdleja na widok sukienki z Zary. Ksiezniczkom nie przystoi po prostu;)
          Obie z siostra nosze straszne torby.
          • siog Re: księżna znowu :) 04.07.11, 20:09
            to samo mialam napisac, chociaz kilka ladnych rzeczy miala na sobie ostatnio. ale chuda jest juz przerazliwie. chyba przekroczyla juz te granice miedzy zgrabna szczuploscia a niezdrowa chudoscia
            • fangora Re: księżna znowu :) 04.07.11, 20:12
              To sukienka z kolekcji ERDEM.
              • 8n Re: księżna znowu :) 04.07.11, 20:56
                dzięki!
            • greentea2 Re: księżna znowu :) 04.07.11, 20:13
              Od czego ona chudnie? Na pewno nie ze stresu, bo na to byla przygotowana. Nie wyglada za dobrze.
              • siog Re: księżna znowu :) 04.07.11, 21:07
                A cholera wie... Plotki mowia, ze za bardzo przejela sie rola i uwaga mediow,ze podobno ma obsesje na tym punkcie.
                Fajna dziewczyna, ale rzeczywiscie zawsze wygladala/wyglada na duzo starsza. Ona nawet 30ki nie ma. Ale ona zawsze miala charakterystyczny sloane style.
      • siog Re: księżna znowu :) 04.07.11, 22:56
        btw dobry artykul, posmiac sie mozna:)

p.s. bardzo trafnie opisuje spol.brytyjskie:)
        • siog link 04.07.11, 22:56
          fashionista.com/2011/04/a-not-so-serious-guide-to-sloane-ranger-style/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka