tralalumpek Re: księżna znowu :) 04.07.11, 19:49 czyja igla szyla nie wiem ale wiem ze jakos mi do niej nie pasuje jak nie lubie wieku poruszac zeby mieszac z moda i z tematem co wypada w jakim wieku a co nie, to jednak sa pewne granice ta suknia zdecydowanie jest dla pan w moim przedziale wiekowym czyli pomiedzy 40 a 50 z calym szacunkiem dla etykiety ale widze ze albo ta pani przegina w jedna strone (suknia niebieska bodajze z zary i espadryle do tego) albo w druga, tym rodzajem sukni Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: księżna znowu :) 04.07.11, 20:04 Ubierta sie zbyt powaznie jak na swoj wiek i zbyt angielsko:) Moze sie wyrobi. Nie podoba mi sie rowniez to, ze nosi high street, a wszyscy mdleja na widok sukienki z Zary. Ksiezniczkom nie przystoi po prostu;) Obie z siostra nosze straszne torby. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: księżna znowu :) 04.07.11, 20:09 to samo mialam napisac, chociaz kilka ladnych rzeczy miala na sobie ostatnio. ale chuda jest juz przerazliwie. chyba przekroczyla juz te granice miedzy zgrabna szczuploscia a niezdrowa chudoscia Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: księżna znowu :) 04.07.11, 20:13 Od czego ona chudnie? Na pewno nie ze stresu, bo na to byla przygotowana. Nie wyglada za dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: księżna znowu :) 04.07.11, 21:07 A cholera wie... Plotki mowia, ze za bardzo przejela sie rola i uwaga mediow,ze podobno ma obsesje na tym punkcie. Fajna dziewczyna, ale rzeczywiscie zawsze wygladala/wyglada na duzo starsza. Ona nawet 30ki nie ma. Ale ona zawsze miala charakterystyczny sloane style. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: księżna znowu :) 04.07.11, 22:56 btw dobry artykul, posmiac sie mozna:) p.s. bardzo trafnie opisuje spol.brytyjskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
siog link 04.07.11, 22:56 fashionista.com/2011/04/a-not-so-serious-guide-to-sloane-ranger-style/ Odpowiedz Link Zgłoś