Gość: G. Re: ulubiony perfum IP: 141.70.114.* 24.05.04, 17:42 a ja uwielbiam, od wielu lat,Cool Water, popularny czy nie, ale nie potrafie sie przestawic na nic innego raz na rok"Beautiful" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: ulubione perfumy IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 25.05.04, 03:31 Wlasnie odkrylam cos nowego....SICILY Dolce and Gabbana oraz BEYOND PARADISE Estee Lauder ktora pachnie zupelnie jak Hawaje! Obie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sally_29 Re: ulubione perfumy IP: *.chello.pl 25.05.04, 09:21 a pamiętacie "Moments" Pricilii Prasley? szkoda, że już nigdzie nie można go dostać...zapach kojarzył się z Indiami, kadzidłami i miał w sobie tyle seksu... Odpowiedz Link Zgłoś
astoreth13 Re: ulubiony perfum 30.05.04, 21:16 Najlepszy jest Baby Doll i większośc zapachów Escady, np Sexy Graffiti (szkoda że był limitowany:( Odpowiedz Link Zgłoś
bukfa Re: ulubiony perfum 31.05.04, 03:27 Burberry na codzien i Vera Wang od swieta. Raczej nie zmieniam zapachow, i jesli je lubie, pozostaje im wierna latami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja Re: ulubiony perfum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 18:53 1.Laura Laura Biagiotti 2.Ralph Ralph Lauren 3.Tommy Tommy hilfiger 4.L'eau par Kenzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon.dan Re: ulubiony perfum IP: 195.116.62.* 03.06.04, 19:37 jak tak czytalam wasze wczesniejsze posty, to przypomnialo mi sie ze uwielbiam angel :), aha jeszcze la solae salvadora (wlasnie mi na 3 razy zostalo). ja od dawien dawna ck one na codzien, red jeans versace na wieczory wyjsciowe. ale juz mi sie tak znudzily... taka opozniona jestem z zapachami. postanowilam sie unowoczesnic i mam elizabeth arden green tea, ale jakos nie moge ich uzywac, najpierw mnie drazni ten zapach a do tego jest zupelnie nietrwaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena ulubione perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 13:41 "Amarige" Givenchy Odpowiedz Link Zgłoś