Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ulubiony perfum

• Gość: G. Re: ulubiony perfum IP: 141.70.114.* 24.05.04, 17:42
        a ja uwielbiam, od wielu lat,Cool Water, popularny czy nie, ale nie potrafie
        sie przestawic na nic innego
        raz na rok"Beautiful"
      • Gość: TGIF Re: ulubione perfumy IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 25.05.04, 03:31
        Wlasnie odkrylam cos nowego....SICILY Dolce and Gabbana oraz BEYOND PARADISE
        Estee Lauder ktora pachnie zupelnie jak Hawaje!
        Obie polecam!
        • Gość: sally_29 Re: ulubione perfumy IP: *.chello.pl 25.05.04, 09:21
          a pamiętacie "Moments" Pricilii Prasley? szkoda, że już nigdzie nie można go
          dostać...zapach kojarzył się z Indiami, kadzidłami i miał w sobie tyle seksu...
      • astoreth13 Re: ulubiony perfum 30.05.04, 21:16
        Najlepszy jest Baby Doll i większośc zapachów Escady, np Sexy Graffiti (szkoda
        że był limitowany:(
      • bukfa Re: ulubiony perfum 31.05.04, 03:27
        Burberry na codzien i Vera Wang od swieta. Raczej nie zmieniam zapachow, i
        jesli je lubie, pozostaje im wierna latami.
      • Gość: inezja Re: ulubiony perfum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 18:53
        1.Laura Laura Biagiotti
        2.Ralph Ralph Lauren
        3.Tommy Tommy hilfiger
        4.L'eau par Kenzo
      • Gość: mon.dan Re: ulubiony perfum IP: 195.116.62.* 03.06.04, 19:37
        jak tak czytalam wasze wczesniejsze posty, to przypomnialo mi sie ze uwielbiam
        angel :), aha jeszcze la solae salvadora (wlasnie mi na 3 razy zostalo).
        ja od dawien dawna ck one na codzien, red jeans versace na wieczory wyjsciowe.
        ale juz mi sie tak znudzily... taka opozniona jestem z zapachami. postanowilam
        sie unowoczesnic i mam elizabeth arden green tea, ale jakos nie moge ich
        uzywac, najpierw mnie drazni ten zapach a do tego jest zupelnie nietrwaly.
      • Gość: selena ulubione perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 13:41
        "Amarige" Givenchy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka