Gość: krakowianka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 13:17 Gdzie w Krakowie kupie w przystepnej cenie niebalanle spodniczki. Chodzi mi zeby nie bylo to np: pimkie orsay... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catherrine Re: Spodnice niebanalne.. 06.06.04, 14:38 ja wszystkie moje spodniczki (chodze tylko w kieckach :)) kupilam w sklepach indyjskich :) do nich trzeba miec cierpliowsc, bo dostawy sa bardzo rzadko, ale przy odrobinie szczescia mozna kupic cos ladnego.. chcociaz to tez zalezy jaki masz styl:)) ostatnio wlasnie w shivie na grodzkiej (gdzie nieczesto jest cos ladnego) kupilam przepiekna sukienke fioletowa wiazana na biuscie... sliczna :) polecam orient express i india market na grodku. i sklep indyjski na krakowskiej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Spodnice niebanalne.. 06.06.04, 15:33 niestety w India Markecie na Gródku wekszość rzeczy jest uszkodzona... a szkoda, bo zdarzają się perełki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja Re: Spodnice niebanalne.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 13:53 witam.Doskonale rozumiem znudzenie Pimkie i Orsayem (sama tez mam juz dosc). mozesz przejsc sie do sklepu indyjskiego ktory jest w pasazu na Podwalu (Elefant),ostatnio widzialam tam rzeczy calkiem,calkiem.Jest tez sklep Malgorzata na Starowislnej-czasem maja niezle rzeczy,Moda Eska na Siennej, Modas na Dlugiej,Sabat na Dlugiej-w ogole mozna niezle trafic jak sie lazi po ulicy Dlugiej,tylko musisz miec gotowke bo tam jescze nie maja czytnikow na karty.Pozdrawiam wszystkie Krakowianki:) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Spodnice niebanalne.. 13.06.04, 22:01 na Gołebiej była onegdaj jakaś pracownia krawiecka ze sklepem... Kupiłam tam piękny spodnium z rypsu ;) Odpowiedz Link Zgłoś