Gość: iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 20:21 Witam Czy robiłyście zakupy w Bonprix, co sądzicie o tej firmie ? Może któraś z was ma poniższą sukienkę ? www.bonprix.pl/katalog.php?page=5&idkat=1&cena=&idrodz=3&st=&idprod=2575 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astoreth13 Re: zakupy w bonprix 10.06.04, 20:27 Moja mama kiedyś kupowała w bon prixie, nie zdarzyło się żeby jakaś rzecz była nie taka jak trzeba, więc ogólnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja Re: zakupy w bonprix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:41 moja mama tez od dawna jest w tym katalogu, ogólnie są trochę do tyłu za moda ale muszę przyznac, że mam stamtad kilka fajnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikora Re: zakupy w bonprix IP: 80.51.255.* 17.06.04, 14:19 Cześć jeśli chodzi o tą sukienke to ją zamówiłam dwa tygodnie temu jak przyjdzie to ci powiem jaka jest i czy warta jest tej ceny. A co do tej firmy to poraz pierwszy raz zamawiałam coś tam -mam nadzieje że wszystko będzie OK Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: zakupy w bonprix 17.06.04, 14:29 w sklepie w Łodzi widziałam identyczną za 80zł :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miang Re: zakupy w bonprix IP: *.webside.com.pl / *.webside.com.pl 18.06.04, 09:34 możesz podać gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: zakupy w bonprix 18.06.04, 12:12 Jasne, choć nie jestem pewna, czy jest nadal- Geant na al. Włókniarzy, sklep tuż przy wejściu, nazwy niestety nie pamiętam. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miang Re: zakupy w bonprix IP: *.webside.com.pl / *.webside.com.pl 21.06.04, 14:42 dzięki, chyba wiem o który sklep chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszz Re: zakupy w bonprix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 22:05 zamawiałam kiedyś, raz żle wybralam rozmiar i mogłam zwrócić i dostałam zwrot pieniędzy :) to na plus, bo sie balam, ze bedą problemy Odpowiedz Link Zgłoś
sarsuniaa Re: zakupy w bonprix 18.06.04, 10:00 Zmowilam sobie ta sukienke... Niestety... Na zdjeciu prezentuje sie niezle,a w rzeczywistosci jest, ze tak powiem koszmarna. Nie polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: zakupy w bonprix IP: 195.187.99.* 18.06.04, 11:34 Podobnie jak kostium Nadia z poniższej strony - na zdjęciu wygląda super, ale szukałam takiego u dystrybutorów firmy Corin. Znalazłam w Galerii Mokotów i niestety to zwykła siatka na materiale. www.garderoba.pl/strona.php?site=wyswietlanie&what=producent&id_inne=23&view=1 Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: zakupy w bonprix IP: *.shit.to.czateria.org 18.06.04, 15:14 Koleżanka ma tą sukienkę i uwierz, nie wygląda tak jak na zdjęciu. W rzeczywistości jest to brzydki wzór maszynowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: zakupy w bonprix IP: 195.187.99.* 18.06.04, 15:42 jestem wdzięczna za wszystkie wypowiedzi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikora Re: SUKIENKA IP: 80.51.255.* 18.06.04, 16:45 zamówi łam tą sukienke i dziś przyszła jest naprawde okropna nawet się nie zastanawiam tylko ją zwracam. NIEZAMAWIAJ JEJ ONA JEST NAPRAWDE OKROPNA !!!!!!!!!!-jetem zła na siebie że dałąm się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
ufcioo Re: zakupy w bonprix 19.06.04, 23:39 moja mama zamawia... zdarzalo sie, ze nie podobały jej sie ubrania przysyłane, ale nie było problemow z odesłaniem. szkoda, ze nie ma tam ciuszkow dla nastolatek :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: zakupy w bonprix 20.06.04, 01:10 zamawialam pare razy ale zrezygnowlam, dla mnie te ciuchy nie sa warte swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
lolla1 Re: zakupy w bonprix 20.06.04, 13:41 Raz zamówiłam 2 blzuzki- jedna przyszła i wygląda fatalnie a na druga czekam juz 2 miesiąc-mam nadzieję ze jej jednak nie przyślą. Moja mama zamówiła tm kiedys kurtkę- na zdjeciu prezentowałasie b.dobrze a jak ja przysłali to wyglądała jak pozszywana cerata bez podszewki. Ogólnie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: zakupy w bonprix IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 18:10 hey ja sobie wlasnie zamowilam taka bluzeczke satynowa fioletowa co prawda jeszcze nie przyszla wiec nie wiem jaka jest w realu bo na zdjeciu fajna czy ktos z was zamowil taka sama ? czy jestescie zadowolone z zakupu?? www.bonprix.pl/katalog.php?page=25&idkat=1&cena=&idrodz=5&st= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: zakupy w bonprix IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 18:14 oto dokladniejszy adres tej bluzeczki www.bonprix.pl/katalog.php?page=25&idkat=1&cena=&idrodz=5&st=&idprod=2640 prosze doradzcie mi dzieki z goryyyyyy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slonkoq Re: zakupy w bonprix 21.06.04, 10:47 Ja zamówiłam kilka razy - kila rzeczy całkiem niezłych ale większoś raczej marnego gatunku - zwracać owszem można ale długo się czeka na zwrot pieniązków no i Ty ponosisz koszty przesyłki w obie strony. pozdrawiam i raczej odradzam (bo za tanio tez nie jest) Odpowiedz Link Zgłoś