Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zakupy w bonprix

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 20:21
    Witam

Czy robiłyście zakupy w Bonprix, co sądzicie o tej firmie ? Może któraś z was
    ma poniższą sukienkę ?

www.bonprix.pl/katalog.php?page=5&idkat=1&cena=&idrodz=3&st=&idprod=2575

Dzięki
    Obserwuj wątek
      • astoreth13 Re: zakupy w bonprix 10.06.04, 20:27
        Moja mama kiedyś kupowała w bon prixie, nie zdarzyło się żeby jakaś rzecz była
        nie taka jak trzeba, więc ogólnie polecam.
      • Gość: inezja Re: zakupy w bonprix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:41
        moja mama tez od dawna jest w tym katalogu, ogólnie są trochę do tyłu za moda
        ale muszę przyznac, że mam stamtad kilka fajnych rzeczy.
      • Gość: nikora Re: zakupy w bonprix IP: 80.51.255.* 17.06.04, 14:19
        Cześć jeśli chodzi o tą sukienke to ją zamówiłam dwa tygodnie temu jak
        przyjdzie to ci powiem jaka jest i czy warta jest tej ceny. A co do tej firmy
        to poraz pierwszy raz zamawiałam coś tam -mam nadzieje że wszystko będzie OK
      • eirenne Re: zakupy w bonprix 17.06.04, 14:29
        w sklepie w Łodzi widziałam identyczną za 80zł :D
        • Gość: Miang Re: zakupy w bonprix IP: *.webside.com.pl / *.webside.com.pl 18.06.04, 09:34
          możesz podać gdzie?
          • eirenne Re: zakupy w bonprix 18.06.04, 12:12
            Jasne, choć nie jestem pewna, czy jest nadal- Geant na al. Włókniarzy, sklep
            tuż przy wejściu, nazwy niestety nie pamiętam. Pozdrawiam:-)
            • Gość: Miang Re: zakupy w bonprix IP: *.webside.com.pl / *.webside.com.pl 21.06.04, 14:42
              dzięki, chyba wiem o który sklep chodzi
      • Gość: myszz Re: zakupy w bonprix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 22:05
        zamawiałam kiedyś, raz żle wybralam rozmiar i mogłam zwrócić i dostałam zwrot
        pieniędzy :) to na plus, bo sie balam, ze bedą problemy
      • sarsuniaa Re: zakupy w bonprix 18.06.04, 10:00
        Zmowilam sobie ta sukienke... Niestety... Na zdjeciu prezentuje sie niezle,a w
        rzeczywistosci jest, ze tak powiem koszmarna. Nie polecam ;)
        • Gość: iwona Re: zakupy w bonprix IP: 195.187.99.* 18.06.04, 11:34
          Podobnie jak kostium Nadia z poniższej strony - na zdjęciu wygląda super, ale
          szukałam takiego u dystrybutorów firmy Corin. Znalazłam w Galerii Mokotów i
          niestety to zwykła siatka na materiale.

www.garderoba.pl/strona.php?site=wyswietlanie&what=producent&id_inne=23&view=1

Iwona
      • Gość: Ola Re: zakupy w bonprix IP: *.shit.to.czateria.org 18.06.04, 15:14
        Koleżanka ma tą sukienkę i uwierz, nie wygląda tak jak na zdjęciu. W
        rzeczywistości jest to brzydki wzór maszynowy.
      • Gość: iwona Re: zakupy w bonprix IP: 195.187.99.* 18.06.04, 15:42
        jestem wdzięczna za wszystkie wypowiedzi :))))
      • Gość: nikora Re: SUKIENKA IP: 80.51.255.* 18.06.04, 16:45
        zamówi łam tą sukienke i dziś przyszła jest naprawde okropna nawet się nie
        zastanawiam tylko ją zwracam. NIEZAMAWIAJ JEJ ONA JEST NAPRAWDE
        OKROPNA !!!!!!!!!!-jetem zła na siebie że dałąm się nabrać.
      • ufcioo Re: zakupy w bonprix 19.06.04, 23:39
        moja mama zamawia... zdarzalo sie, ze nie podobały jej sie ubrania przysyłane,
        ale nie było problemow z odesłaniem. szkoda, ze nie ma tam ciuszkow dla
        nastolatek :P :)
        • anula36 Re: zakupy w bonprix 20.06.04, 01:10
          zamawialam pare razy ale zrezygnowlam, dla mnie te ciuchy nie sa warte swojej
          ceny.
      • lolla1 Re: zakupy w bonprix 20.06.04, 13:41
        Raz zamówiłam 2 blzuzki- jedna przyszła i wygląda fatalnie a na druga czekam
        juz 2 miesiąc-mam nadzieję ze jej jednak nie przyślą. Moja mama zamówiła tm
        kiedys kurtkę- na zdjeciu prezentowałasie b.dobrze a jak ja przysłali to
        wyglądała jak pozszywana cerata bez podszewki. Ogólnie nie polecam
      • Gość: agusia Re: zakupy w bonprix IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 18:10
        hey ja sobie wlasnie zamowilam taka bluzeczke satynowa fioletowa co prawda
        jeszcze nie przyszla wiec nie wiem jaka jest w realu bo na zdjeciu fajna czy
        ktos z was zamowil taka sama ? czy jestescie zadowolone z zakupu??

www.bonprix.pl/katalog.php?page=25&idkat=1&cena=&idrodz=5&st=
        • Gość: agusia Re: zakupy w bonprix IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 18:14
          oto dokladniejszy adres tej bluzeczki

www.bonprix.pl/katalog.php?page=25&idkat=1&cena=&idrodz=5&st=&idprod=2640
          prosze doradzcie mi dzieki z goryyyyyy!!!!!
      • slonkoq Re: zakupy w bonprix 21.06.04, 10:47
        Ja zamówiłam kilka razy - kila rzeczy całkiem niezłych ale większoś raczej
        marnego gatunku - zwracać owszem można ale długo się czeka na zwrot pieniązków
        no i Ty ponosisz koszty przesyłki w obie strony. pozdrawiam i raczej odradzam
        (bo za tanio tez nie jest)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka