Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

bielizna z Elle

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.06.04, 16:47
    Znalazlam w sklepie internetowym bielizne firmy Elle. Wszystko ladnie sie
    prezentuje, tylko czy sprawdza sie przy wiekszym biuscie(75E)? Ktos wie gdzie
    mozna znalezc ich bielizne w Krakowie?
    Chcialam kupic sobie cos innego, Felina jest na 5 z plusem, Samanta na 4.
    Obserwuj wątek
      • Gość: inezja Re: bielizna z Elle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 17:46
        Elle powinno byc w Gorseterii, a ta powinna byc w Plazie:) no i z rozmiarami
        nie powinno byc kłopotu bo widziałam na reklamie tej firmy bardzo "biuściastą"
        modelkę:)
        • aretse11 Re: bielizna z Elle 16.06.04, 18:34
          no wlasnie,ja tez sie pytalam o to...ale gdzie moge dostac ich bielizne w
          Poznaniu???
        • Gość: ekler Re: bielizna z Elle IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 24.06.04, 09:54
          nie ma w krakowie gorseterii niestety;/
      • maddeleine Re: bielizna z Elle 24.06.04, 09:14
        Ja kupiłam dwa biustonosze Elle w sklepie internetowym )w rozmiarze 70E. I
        niestety stracilam ponad 100 zl (i tek nieduzo, bo to byla promocja, albo
        wyprzedaz), obwod to nie jest na pewno 70 tylko co najmniej 75, a miska to nie
        E , tylko C lub D. Dlatego przed kupnem przez net proponuje najpierw zmierzyc i
        dobrac rozmiar w sklepie (nie wiem gdzie w Krakowie, ale w Lodzi w sklepach
        GORSETERIA. Pzdr.
        • miska_malcova Re: bielizna z Elle 24.06.04, 19:05
          niestety bielizna Elle nie należy do trwałych. Rozpada sie po kilkunastu
          praniach
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka