Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ankieta - torebki

02.05.12, 16:13
    Zapraszam do wzięcia udziału w amoniowej ankiecie, która pomoże nam rozwinąć linię nowych produktów.
    Ankieta składa się z 10 szybkich pytań i nie wymaga logowania, dostępna jest pod adresem

webankieta.pl/ankieta/woc3btuf2jkc
    Z góry dziękuję za jej wypełnienie.
    Obserwuj wątek
      • alessia27 Re: ankieta - torebki 02.05.12, 16:23
        w pytaniu nr 5 nie znam zadnej projektantki torebek jednak musialam cos zaznaczyc, bez sensu skoro nie znam zadnej a musze jakas wybrac.
        • mocno.zdziwiona Re: ankieta - torebki 08.05.12, 11:27
          Mam tak samo jak dziewczyny z pyt. 5. Kliknęłam mybag bo inaczej nie dawało skończyć ankiety, ale wyniki będą bzdurne.
      • pamplemousserose Re: ankieta - torebki 02.05.12, 17:04
        Strasznie głupia ankieta.
        W pytaniu o projektantów nie znam żadnego. Brakuje odpowiedzi, że nie znam ich. Inaczej masz cały wynik skopany, bo zaznaczyłam bzdurę.
        • alessia27 Re: ankieta - torebki 02.05.12, 17:24
          ja tez zaznaczylam bzdure ale coz.
          Bedzie niedokladna ankieta.
          • zoyka6 Re: ankieta - torebki 03.05.12, 23:47
            A ja znam. Chociaż są i inni projektanci fajni. faktycznie można trochę
            rozszerzyć odpowiedzi
            • ada16 Re: ankieta - torebki 04.05.12, 07:53
              przerwałam wypełnianie przy pytaniu o dochody
              • aaa9941 Re: ankieta - torebki 05.05.12, 14:53
                nie wiem czemu. Ankieta jest anonimowa a ma na celu ustalic grupe docelowa
      • aniabos Re: ankieta - torebki 06.05.12, 14:33
        W piatym pytaniu mozna chyba zostawic wszystkie pola puste. Ja nie mialam tego problemu, bo z forum wiem kto to jest Pilewicz :-).

ale mam zastrzezenia do pytania
        "Czy chciałaby Pani mieć możliwość wyboru koloru i jakości skóry z której wykonana jest Pani torebka?"
        Domyslam sie, ze chodzi o to, czy ktos chcialby kupowac torebki robione na zamowienie, ze skory specjalnie przez siebie wybranej? Ale tak jak to jest sformulowane, to jest troche bez sensu, bo przeciez jesli kupuje dowolna torebke czy jakas inna rzecz, to mam mozliwosc wyboru. Jak mi sie nie podoba kolor albo jakosc, to nie kupuje :-).
      • znana.jako.ggigus a ja wole torebki 08.05.12, 11:34
        z tkanin, niek upuje skorzanych. Trzeba takie preferencje w ankietach uwzglednic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka