Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

top ze snoopym

IP: *.acn.pl 23.06.04, 23:12
    Ostanio wszędzie zauważam je na ulicach warszawy, głownie w kolorze
    niebieskim, ze snoopym w różnych sytuacjach;) Schodziłam pół warzawy i
    nigdzie się na nie nie natknęłam. Byłam w galeriach handlowych: GM, WP, BC.
    Czy ktoś wie gdzie mogę je nabyć? A może w np. KDT czy jak ten przybytek na
    rogu Świętokszyskiej się nazywa;/ Nigdy tak nie byłam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: awka Re: top ze snoopym IP: *.acn.pl 24.06.04, 10:18
        no nikt nie wie:(((((((((( smutek;/
        bo to mój ulubiony bohater z dzieciństwa;)))
        • helena25 Re: top ze snoopym 24.06.04, 10:30
          ale za to w HaMie jest bielizna ze Snoopim ;))

H.
          • Gość: awka Re: top ze snoopym IP: *.acn.pl 24.06.04, 11:18
            jako maniaczka snoopa bieliznę taka posiadam już od roku;)))
            myslałam, że te topy to też z h&m'u, ale niestety tam ich też nie ma:(((
            • Gość: ania Re: top ze snoopym IP: *.gsk.pl / *.gsk.pl 24.06.04, 11:24
              a ja widzialam ten top w jakims sklepie we wrocku - chcialam go nawet kupic.
              tylko ze niepamietam gdzie to bylo:/
              • facecja Re: top ze snoopym 24.06.04, 17:37
                Gość portalu: ania napisał(a):

> a ja widzialam ten top w jakims sklepie we wrocku - chcialam go nawet kupic.
                > tylko ze niepamietam gdzie to bylo:/

ja też widziałam we Wrocławiu, prawie pewna jestem, że w H&M, a nie była to
                bielzina tylko bluzka

jeśli nie H&M to gdzieś w galerii dominikańskiej - może w new yorker?
                • Gość: awka Re: top ze snoopym IP: *.acn.pl 24.06.04, 21:25
                  facecja napisała:

> ja też widziałam we Wrocławiu, prawie pewna jestem, że w H&M, a nie była to
                  > bielzina tylko bluzka

pytałam w h&m'ie obsługę i powiedziano mi, że topów, bluzeczek z e snoopym
                  nigdy nie było. Jedynie bielizna i koszuki + boxerki do spania lub piżamki

>
                  > jeśli nie H&M to gdzieś w galerii dominikańskiej - może w new yorker?

w NY nie ma.
                  No i ja jestem z Warszawy nie z Wrocka;)))
        • Gość: kohol Re: top ze snoopym IP: *.crowley.pl 25.06.04, 09:49
          Oooo, a masz może zeszyt 3 polskich "Fistaszków"? Który to był rok, 1985? 1986?
          Mam 1 i 2, ale 3 nie znam nawet :(
          Jakies 3 lata temu wydane "Anniversary" - piękna sprawa, w kolorkach i po
          angielsku :D
          Aha - pierwsze polskie fistaszki były czarno-białe, więc to oldskul :D
          • Gość: awka Re: top ze snoopym IP: *.acn.pl 25.06.04, 10:02
            kurcze, mam 2 zeszyciki fistaszków, chciałam sprawdzić, które nr, ale gdzieś je
            upchnęłam i nie mogę znaleść:((( Są czarno-białe i po angielsku:))) Wygrzebałam
            je w Hiszpanii sklepiku z używanymi książkami dobrych kilka lat temu!
            Kohol, a w Wawie można gdzieś dostać te rocznicowe po ang? American bookstore
            albo co? Wiesz może?
            • Gość: kohol Re: top ze snoopym IP: *.crowley.pl 25.06.04, 10:18
              A nie, kiedyś wydali 3 zeszyty po polsku (chyba coś w stylu Krajowa Agencja
              Wydawnicza), były do nabycia w kioskach :D
              Wieki temu (chyba 20 lat...).
              Teraz te 3 zeszyty są warte 119 zł (własnie znalazłam!).
              WOW! O to mi chodzi:
              www.serwis-komiksowy.pl/index.php?idn=okl_fistaszki&kat=okl
              W internecie jest wszystko :D
              Rocznicowe były w Empiku :)
          • Gość: kohol Re: top ze snoopym IP: *.crowley.pl 25.06.04, 10:07
            Aha, i moimi ulubionymi bohaterami byli Woodstock, Miętowa Patty, Linus i
            Pigpen (choć rzadko się pojawiał), no i Snoopy oczywiście :)
            Mam kilka koszulek - ale ze Stanów, więc Ci nie pomogę... Możesz poszukać w
            KDT, widziałam tam Różowe Pantery i Muppety, więc Snoopy też może sią
            znajdzie...
      • Gość: ekler Re: top ze snoopym IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 24.06.04, 11:33
        w krakowie widzialam w takim sklepie z dzinsami americanosa i big stara
        bodajze..ale to nie tych firm.u nas jeszcze pelno jest toreb ze snoopim,niestety
        tez nie pamietam jak sie sklep nazywa,nie wiem,czy nie click...
        • Gość: goska1 Re: top ze snoopym IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 12:11
          torby ze snoopy, notabene calkiem fajne : sa faktycznie w clicku, cena ok 70
          zł, a topu.. a raczej T-sh widzialam w Plazie w fabryce mody - turkusowe,
          biale, czarne i rozowe-ostatnie sztuki,nadruk snoopy'ego wygladal niepewnie,
          wybrudzone pudrem [grrrr-przymierzajace wyfliudowane na maxa panny :[ ] , cena
          29zl - wszystko razem nie wzbudzalo zaufania :(
          chetnie znalazlabym gdzies indziej
          aaa, faktycznie w click fashion sa tez koszuki ze snoopym, jakosc tkaniny ok,
          nie wiem jak z nadrukiem, natomiast mam takie cichutkie wrazenie, ze ten snoopy
          jakis lekko nieforemny ;)
          • Gość: awka Re: top ze snoopym IP: *.acn.pl 24.06.04, 15:42
            dzięki dziewczyny:)
            tylko jeszcze jakbys mogly mnie uświadomic gdzie jest ten click fashion w
            warszawie? jeśli w ogóle jest...
      • Gość: na allegro Re: top ze snoopym IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.04, 22:43
        www.allegro.pl/show_item.php?item=26762746
        ale wolalabym kolorowe :(
        • justynnka Re: top ze snoopym 25.06.04, 08:18
          są takie sklepiki pod nazwą ,,butik" - tam kupiłam swoje koszulki ze snoopym -
          biała i rózową - snoopy stający na głwoie i napis ,,happy". i cena :) 19 za
          sztuke:)
          • Gość: triss Re: top ze snoopym IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 25.06.04, 12:42
            powyzej opisane, to sa te same, ktore widziałam w fabryce mody w kraku po 29 zł
      • Gość: tusia Re: top ze snoopym IP: *.proxy.astra-net.com 25.06.04, 18:43
        ale gdzie sa te sklepy "butik" czy chodzi ci o zwykle butiki? czy to moze jakas
        siec sklepow??
        • justynnka Re: top ze snoopym 25.06.04, 19:02
          to siec sklepików z podkoszulkami , generalnie z bawełenkami w małych
          rozmiarach raczej:) ja swoje kupiłam wprawdzie w piasecznie ale wiem że takie
          koszulki( i sklepiki) są na wałbrzyskiej i w kdt
      • Gość: tusia Re: top ze snoopym IP: *.proxy.astra-net.com 25.06.04, 21:48
        aha..dzieki:) bede musiala poszukac takich w krakowie...:(
        • Gość: ekler Re: top ze snoopym IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 26.06.04, 09:26
          tusia:w krakowie koszulki ze snoopim wisialy na wystawie sklepu z dzinsami na
          szewskiej,kolo nescafe ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka