lonely.stoner 01.07.12, 09:51 szukam takiego wzoru kolczykow- podroby chanel jednym slowem, ktos widzial gdzies takie?? nie musza byc z 'brylantami' - moga byc gladkie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cherry-cherry Re: kolczyki- faux chanel :) 01.07.12, 10:16 Przyznam sie bez bicia, ze tez jakis czas temu takich szukalam, i nawet znalazlam na e-bay'u. Ale jakos w koncu, w ostatniej chwili, poszlam po rozum do glowy i zrezygnowalam z kupna. Bo po kiego grzyba miec w uszach logo Chanel skoro to NIE JEST Chanel? Podrobki maja to do siebie, ze nie da sie ich godnie nosic. Zawsze czlowiek ma jakies wewnetrzne poczucie obciachu, ktore psuje cala zabawe z noszenia takiej rzeczy. Wiec lepiej chyba sobie odpuscic, ewentualnie zainwestowac w autentyk. Zupelnie inny wymiar noszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lora_c Re: kolczyki- faux chanel :) 01.07.12, 12:42 Może takie: www.sklepjubilerski.com/d/b9164k,kolczyki-z-bialego-zlota-z-cyrkoniami-proba-585-masa2-5g Co do wzoru, to może rzeczywiście zbyt oczywisty, ale co kto lubi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousserose Re: kolczyki- faux chanel :) 01.07.12, 12:59 Hahaha, a to na ich stronie o firmie: "Lecz to, co nas wyróżnia, to niepowtarzalność i wyjątkowość." Rozumiem, dlaczego kopiują, ale niech farmazonów o niepowtarzalności i wyjątkowości nie plotą. Odpowiedz Link Zgłoś
lora_c Re: kolczyki- faux chanel :) 01.07.12, 14:34 Nieźle pojechali:-) Chociaż sam sklep fajny; duży wybór i ceny całkiem całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: kolczyki- faux chanel :) 01.07.12, 17:34 oj tam oj tam- od razu obciach i podrobki, no to ujme to tak: szukam kolczykow w ksztalcie zlaczonych grzbietami dwoch C hehehe :) torebka, buty, perfumy - to rozumiem, czy bizuteria ktora naprawde jest sygnowana marka, ale takie cos?? ja kupie i bede nosic z przyjemnoscia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: kolczyki- faux chanel :) 01.07.12, 17:38 tu zobaczylam i mi sie spodobal taki look: tzeyien89.blogspot.com/2012/04/ootd-green-jeans-gold-wrists.html Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: kolczyki- faux chanel :) 02.07.12, 18:24 oj naprawdę zainspirowało Cię to azjatyckie dziecko z podróbami w uszach?:P Odpowiedz Link Zgłoś
lora_c Re: kolczyki- faux chanel :) 01.07.12, 18:17 No i dobrze. Skoro Ci się podobają, noś na zdrowie:-) Akurat ten wzór zapamiętałam, bo kiedy odbieram swój pierścień, przyszła klientka, która zakupiła właśnie takie kolczyki. Sekundę po tym jak wbiła swój pin, kolczyki wylądowały w uszach. Więc dyskretnie spojrzałam, prezentowały się bardzo ładnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia55 Re: kolczyki- faux chanel :) 03.07.12, 11:49 tutaj dziewczyna chce sprzedac, ogloszenie z maja: szafa.pl/c8453482-kolczyki-chanel.html Odpowiedz Link Zgłoś
disa ohyda 03.07.12, 20:04 jak można nabywać podróbki i się nimi podniecać ??? To jak nalepić znaczek ferrari na czerwonego malucha i wmawiać ludziom, że się na Ferrari .......... żałosne i takie ... tandetnie tanie Odpowiedz Link Zgłoś