Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sklep z bielizną - WROCŁAW

27.06.04, 23:59
    Drogie panie, poratujcie. Od niedawna mieszkam we Wrocławiu i szukam dobrze
    zaipatrzonego sklepu z bielizną. Chodzi mi głównie o takie, w których znajdę
    ofertę polskich firm i biustonosze dla duzych rozmiarów (elle, gaia, samanta,
    itp). Na razie trafiłam tylko do gorseterii w centrach handlowych i uważam że
    to porażka - 3 staniki na krzyż na dodatek drogie i rozmiary kończą się na
    misce C.
    Pomózcie ;-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Vera Re: Sklep z bielizną - WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 12:54
        Dość spory wybór mają na ul. Piłsudsiego przed Pl. Legionów, jak się jedzie w
        stronę Pl. Legionów to po prawej stronie, może takie marki jakich szukasz będą
        też na bazarze Zielińskiego (po drugiej stronie opisywanego miejsca),
        ewentualnie Centrum Handlowe Arena na Komandorskiej.
        Więcej niestety nie znam
        pozdrowienia
        Vera
        • Gość: K. Re: Sklep z bielizną - WROCŁAW IP: *.wszif.wroc.pl / *.crowley.pl 28.06.04, 15:54
          Polecam DH Maria Magdalena (Howell) koło Kameleona.
          Na dole -Rossman, bielizna - na 1. piętrze.
          Mają tam to, co chcesz - polskie marki i duzo modeli.
          Gorseteria sie nie umywa!!!
      • qian Re: Sklep z bielizną - WROCŁAW 28.06.04, 23:05
        Dzięki za pomoc. Byłam w sklepie na Piłsudskiego - mają bardzo duży wybór
        staników Samanty, ale wg mnie ta firma stosuje jakąś zaniżoną numerację i nic
        nie udało mi się u nich kupić.
        Przechodziłam obok tego domu handlowego w pobliżu Kameleona i nie przyszło mi
        do głowy, że tam może być dobrze zaopatrzony sklep z bielizną. Poszukam też na
        placu Zielińskiego i w Arenie.
        Jeszcze raz dzięki.
      • ladyblue Re: Sklep z bielizną - WROCŁAW 28.06.04, 23:20
        w Not na Pilsudskiego - trzeba zejść w "podziemia" i tam jest sklep, rozmiary
        do miseczki G, sympatyczne panie sprzedające
      • pomyslowa Re: Sklep z bielizną - WROCŁAW 29.06.04, 21:19
        UP!! Moze ktos poleci jeszcze jakies sklep?? Głównie interesuja mnie wlasnie
        takie miejsca gdzie rozmiar 75E nie jest problemem a kroj nie
        jest "babciowaty" :)
        • pomyslowa Re: Sklep z bielizną - WROCŁAW 03.09.04, 20:22
          up
        • pucka69 Re: Sklep z bielizną - WROCŁAW 03.09.04, 23:39
          już nie mieszkam ze dwa lata we Wrocku, ale jak mieszkałam to był taki fajny
          sklepik w podziemiu na Ruskiej, ona - ta ulica) jest taka długa, i to podziemie
          jest w stronę odwrotną idąc niż do Rynku,jest tem też np. sklep indijski
      • Gość: MaGut Re: Sklep z bielizną - WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.04, 09:50
        Jęśli przyjdzie mi ochota na nowe bieliznowe fatałaszki to od lat idę do tego
        samego pana.Kiedyś miał stoisko tak gdzie teraz jest MacDonald na Rynku,potem w
        domu towarowym Łada na ul Odrzańskiej (łącząca rynek z pl.Dominikańskim)a teraz
        w uliczce poprzecznej do Odrzańskiej,na przeciwko wejścia do Łady.Pan jest
        fantastyczny,1 rzut oka i ocenia rozmiar (przez 3 swetry nawet)i jeśli czegoś
        nie ma to sprowadza indywidualnie z hurtowni (ceny przyjazne).Teraz sprzedaje
        też jego mama albo żona.
        • pomyslowa Re: Sklep z bielizną - WROCŁAW 04.09.04, 21:52
          A ma duze rozmiary?? No i co jesli stanik nie bedzie dobry?? Mozna wymieniac
          czy cos??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka