kochanica.francuza 30.06.04, 23:25 co Wy na to? www.sk8shop.pl/de/01929/0315044 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amanda Re: hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 23:38 chejka ! www.bll.com/images/g108_L913.jpg cos w tym ala stylu- sexy but formal baj, Amanda Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: hehe 30.06.04, 23:46 Amanda, skąd Ty bierzesz te cuda?? Jesteś chyba mistrzynią wyszukiwarki. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalumpek Re: hehe IP: *.35.11.vie.surfer.at 01.07.04, 00:16 przyłączam się do pienia na temat perełek Amandy masz rzeczywiście fajne spojrzenie Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: hehe 01.07.04, 06:04 może to prajwet kolekszyn? ;-)))))))))))))) żartuję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda Re: hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 08:20 chejka! mam takie 'dedyktywistyczne' zainteresowania a ze interesuje sie moda bynajmniej najczesciej wynajduje rozne piekne, niepowtarzalne kreacje www.jbmf.com/ladiesfashion28_files/img4.jpg baj, Amanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda Re: hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 08:31 chejka ! tak mysle, ze wtym sezonie letnim ostatnim krzyjiem i szalem mody bedzie taka lekko-zwiewna sukienka koktajlowa www.tudor-rose.net/bustlesbobs/blue1930s.jpg to na prawde bardzo piekna inspiracja ... baj , Amanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mija Re: hehe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 16:17 podoba mi sie ta czarna bluzeczka...ja osobiście ze zbyt malym biustem nie wygladalabym w niej najlepiej, ale pasuje na jakąś odjazdowa impreze, albo sexy wieczorek z ukochanym. nie mam pojecia czemu ty kochanico zagladasz do sk8shopowych sklepikow??>>chyba tylko, aby obsmiewać ciuszki, ktore tam są...ale w sumie, co się może podobac takiej dziewczynie jak ty...wybacz,ze to stwierdze,ale czytajac twoje wypowiedzi na forum jestem prawie pewna>>brak Ci wyobraźni kobieto... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: hehe 01.07.04, 16:41 Gość portalu: Mija napisał(a): > podoba mi sie ta czarna bluzeczka...ja osobiście ze zbyt malym biustem nie > wygladalabym w niej najlepiej, ale pasuje na jakąś odjazdowa impreze, albo sexy > > wieczorek z ukochanym. > nie mam pojecia czemu ty kochanico zagladasz do sk8shopowych sklepikow??> > 2chyba > tylko, aby obsmiewać ciuszki, ktore tam są...ale w sumie, co się może podobac > takiej dziewczynie jak ty...wybacz,ze to stwierdze,ale czytajac twoje > wypowiedzi na forum jestem prawie pewna>>brak Ci wyobraźni kobieto... jakaś Ty miła...wrzuciłam w google`a "bojówki czarne damskie" i wyszedł mi ten sklep - nb.mają tam dokładnie TAKIE spodnie,o jakie mi chodzi,to wszystko... z ciekawości obejrzałam inne ich ciuchy a wyobraźni mam ponad miarę,tylko może nie w kierunku"co by tu na siebie sexy włożyć". To wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: hehe 01.07.04, 16:42 kochanica.francuza napisała: > Gość portalu: Mija napisał(a): > > > podoba mi sie ta czarna bluzeczka...ja osobiście ze zbyt malym biustem ni > e > > wygladalabym w niej najlepiej, ale pasuje na jakąś odjazdowa impreze, albo > sexy > > > > wieczorek z ukochanym. > > nie mam pojecia czemu ty kochanico zagladasz do sk8shopowych sklepikow?? > 62 > > 2chyba > > tylko, aby obsmiewać ciuszki, ktore tam są...ale w sumie, co się może podo > bac > > takiej dziewczynie jak ty...wybacz,ze to stwierdze,ale czytajac twoje > > wypowiedzi na forum jestem prawie pewna>>brak Ci wyobraźni kobieto.. > . > > jakaś Ty miła...wrzuciłam w google`a "bojówki czarne damskie" i wyszedł mi ten > sklep - nb.mają tam dokładnie TAKIE spodnie,o jakie mi chodzi,to wszystko... > z ciekawości obejrzałam inne ich ciuchy > a wyobraźni mam ponad miarę,tylko może nie w kierunku"co by tu na siebie sexy > włożyć". > To wszystko Poza tym wcale nie zamierzałam jej obśmiać..."hehe" to moje zwykłe "netowo-forumowe"zawołanie. Odpowiedz Link Zgłoś