Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Designerskie telefony komórkowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 15:05
    Strasznie podoba mi się ten telefonik...Lecę do sklepu!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: konkwiskador Motorola klepie podobne modele od lat... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.07.04, 18:18
        Design motoroli nie zmienia sie od lat :) nawet ciezko rozpoznac telefony
        roznej klasy bo wszystke sa podobne, czym tu sie zachwycac...
        • kochanica.francuza Re: Motorola klepie podobne modele od lat... 03.07.04, 18:40
          Gość portalu: konkwiskador napisał(a):

> Design motoroli nie zmienia sie od lat :) nawet ciezko rozpoznac telefony
          > roznej klasy bo wszystke sa podobne, czym tu sie zachwycac...

Kolego,co miałeś na myśl pisząc "konkwiskador" z hiszpańskiego "conquista" -
          konkwisTador.
        • Gość: sweeper motorola v500 jest cool, sam takiej uzywam, super IP: *.za.digi.pl 03.07.04, 23:56
          teraz zmienili meni, bardzo łatwe i przejzyste. Pozatym nie rozumiem uwag ze
          caly czas telefony są podobne, a czym moga sie różnić v-ki..przecież
          oprogramowanie teraz sie liczy
      • tralalumpek Re: Designerskie telefony komórkowe 03.07.04, 18:49
        ja mam :

serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2145406.html?x=5
        wrocilam do "szweda" po serii noki
        • Gość: autochton Re: Designerskie telefony komórkowe IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.04, 21:48
          Czesc Tralalumpek,
          tez wrocilem (po latach) do Erica, T630 jest super. Nb. P900 tez!
          POzdrowienia
      • Gość: Ewa MODNE KOMORKI!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 21:22
        Co za denny dział!!!Modne telefony-juz nic innego nie umieli wymyslec? Chyba
        nie... Te Avandti jest okrope! Kto to kupuje? Takie zdzierstwo robiace
        reklamy...Do domu mi takie podrzucaja ulotki, tyle ze bez platne! Ratujcie...za
        nie długo wyjdzie nowy dział pt. 100 rad aby modnie zyc...chyba ze juz takie
        cos jest...Albo "Najmodniejsze pampersy" itd.itp.
      • Gość: ec Re: Designerskie telefony komórkowe IP: *.chello.pl 03.07.04, 22:00
        wyjatkowo chujowy telefon,aparat nedza przyciski sie zacinaja bateria trzyma
        tylko 3 dni
      • cherry_blossom_girl Bez sensu! 03.07.04, 22:03
        A ja używam stareńkiego Ericssona T-20. Rozmawiam, smsy wysyłam, więcej mi do
        szczęścia nie trzeba. I nie muszę się obawiać, że mi go ktoś wyrwie z ręki na
        ulicy!

Cherry
      • Gość: ToeToe Re: Designerskie telefony komórkowe IP: 194.223.152.* 03.07.04, 22:06
        Ja mam sony/ericsona wielkosci zapaliniczki. Nie kupowalam go w Europie,
        Japonia i sasiedztwo pod tym wzledem jest niestety 40 lat do przodu.
        • Gość: ToeToe Re: Designerskie telefony komórkowe IP: 194.223.152.* 03.07.04, 22:08
          ok duzej zapalniczki:))
          • blinski Re: Designerskie telefony komórkowe 03.07.04, 22:17
            japonia to w ogóle zupełnie inny świat..:) pojechałbym sobie, tak na m-c,
            pociąga mnie najbardziej ze wszystkich 'egzotycznych' krajów. a w ogóle działa
            ci to tutaj:)? japończycy mają zupełnie inne systemy, wideo-rozmowy już od paru
            lat normalnie funkcjonują.. a poza tym po co mniejszy telefon od takiego sony-
            ericssona T-610? palcem w klawisz nie trafisz;)
            • Gość: ToeToe Re: Designerskie telefony komórkowe IP: 194.223.152.* 03.07.04, 22:20
              jedz jedz blinski, krzyzyk na droge.
            • Gość: ToeToe Re: Designerskie telefony komórkowe IP: 194.223.152.* 03.07.04, 22:25
              UMTS tak chyba zwia ich system (?), ja nie mam z Japonii..
          • Gość: ToeToe Re: Designerskie telefony komórkowe IP: 194.223.152.* 03.07.04, 22:18
            No nie 40 lat tylko kilka, mam dzisiaj dzien z sola w zupie tez przesadzilam :))
        • kochanica.francuza Re: Designerskie telefony komórkowe 03.07.04, 22:38
          a ja nie mam żadnego,ole!
      • Gość: brs Re: Designerskie telefony komórkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 11:58
        Aparaty Sony/Ericsson to przede wszystkim PDAy (scheduler, ksiazka adresowa ze
        zdjeciami, edytor tektowy i programik do robienia prostych rysunkow, viewer
        plikow Worda, Excela i pdf, 128 MB pamieci), z telefonem komorkowym i aparatem
        cyfrowym. To inna kategoria niz telefon komorkowy.

• Gość: brs Re: Designerskie telefony komórkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 12:02
        PDA-em jest oczywiscie tylko P900 i nie pokazany P800.
      • sebekbiker Re: Designerskie telefony komórkowe 04.07.04, 14:11
        Dla mnie lipa - wg mnie tak czy tak najlepszy jest SIEMENS SL45i - lepszego
        telefonu jak narazie nie stworzono :(
        • taquine ......... 04.07.04, 19:13
          'najlepszy jest SIEMENS SL45i'
          mialam sprzedalam a potem zalowalam...
          teraz zbieram na tel wyzszej technologii. samsung sgh e700.
          pozdro dla wszystkich uzaleznionych od komorek.
          • blinski Re: ......... 04.07.04, 20:53
            a ja teraz mam zamiar rzucić w kąt swojego siemensa S40 - ładniutkiego bardzo,
            ale równie badziewskiego:) skończyła mi się 2-letnia umowa i kurcze nie wiem co
            tu fajnego sobie nabyć drogą kupna:) oczywiście nowoczesnego, z fotoaparatem,
            czyli na kartę odpadają - ja jak zwykle tani abonament. ma ktoś jakiś fajny co
            by go polecił;)?
      • Gość: rudy Re: Designerskie telefony komórkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 14:13
        Zastawiam się dlaczego w Polsce nie można kupić telefonów z drugiej części
        Matrix'a. Nie ma ich tylko w Polce? Czy nie ma ich nigdzie? W to drugie raczej
        nie wierzę.
      • umaa Re: Designerskie telefony komórkowe 04.07.04, 16:36
        fajne telefony robi siemens pod nazwa xelibri
        sprawdzcie www.xelibri.com
        ja mam xelibri 6
        a na codzien uzywam nokia 6230
        pozdrawiam
      • Gość: yello Re: Designerskie telefony komórkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 17:49
        O Matko! A ja głupia myślałam, że tel. komórkowy służy do dzwonienia i
        wysyłania sms'ów. Zaraz lecę kupić nowy bom z miją 3310 nietrendna...
      • Gość: lidzia Re: Designerskie telefony komórkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 18:04
        mam taki telefonik i uwazam ze jest obecnie najladniejszy na rynku!!!!!!!
      • Gość: inusia Re: Designerskie telefony komórkowe IP: *.crowley.pl 11.07.04, 23:17
        pod kazdym wzgledem jestem bardzo zadowolona z motoroli v 300.
      • Gość: ilecka Re: Designerskie telefony komórkowe IP: *.cust.tele2.it 11.07.04, 23:54
        nie nazwalabym tego modelu DESIGNERSKIM. XELIBRI siemensa to dopiero czas
      • Gość: Beretta007 Re: Designerskie telefony komórkowe IP: *.man.rsk.pl 26.07.04, 15:20
        Osobiście mam Motorolę T191 i jak tylko skończy mi się umowa, chciałabym sobie
        kupić taką bajerancką komórkę, jak będzie w miarę tania :) Te modele tutaj są
        wszystkie przepiękne, sama nie wiem, który model najbardziej mi się podoba :D
        • Gość: tea Re: Designerskie telefony komórkowe IP: *.dsl.pipex.com 26.07.04, 15:36
          Mam te malutka motorole/bez kolorow/ i jak jestem w kraju to kazdy ja oglada i
          podziwia. Troche mnie zdziwilo, ze takich nie ma w Polsce, bo ja mam swoja juz
          ok. roku.
      • dzidzia.piernik Re: Designerskie telefony komórkowe 26.07.04, 22:40
        Moda

Jest parę rzeczy, bez których za nic nie możesz się obejść, jeśli chcesz
        wyglądać trendy i na plaży, i na deptaku, i na wieczornej imrezce.
        W tym sezonie absolutnym hitem są japonki i szorty!

A reszta to już do wyboru, do koloru - możesz nosić miniówy lub spodenki, topy,
        daszki, bluzy, kurtki... I, oczywiście, nie zapomnij o wystrzałowym kostiumie
        kąpielowym!

Lista niezbędnych ciuchów:

-kostium kąpielowy
        -czapeczka lub daszek
        -japonki
        -adidasy lub inne wygodne buty
        -kilka topów i koszulek
        -szorty i długie dżinsy
        -miniówa
        -bluza, sweter lub kurtka
      • Gość: Yen Re: Designerskie telefony komórkowe IP: *.net 08.12.04, 01:53
        To sa designerskie telefony ? A gdzie sagem MY C4? a gdzie motorole v300 v500 v600 etc..? Wedlug mnie bardzo ubogo...
      • oka5 Re: Designerskie telefony komórkowe 08.12.04, 16:43
        Miałam taką zamykaną, śliczną i drogą motorollę. Co za dziadostwo! Ile razy ta
        sprężynująca klapka trzasnęła mi o klawiaturę rozłączając rozmowę! Odebranie
        telefonu jedną ręką wymagało nie lada zręczności. Do tego nieczytelny ekran,
        idiotycznie skonstruowane i skomplikowane menu, niewydolna bateria. Z ulgą
        wróciłam do logicznego, przyjaznego, choć nie tak ślicznego telefonu nokia.
      • Gość: Martulka Re: Designerskie telefony komórkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:38
        Sony Ericsson jest wspaniały.Mam go od paru dni,ale już spełnił moje
        oczekiwania.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka