jagnaaa 29.09.12, 20:48 www.sklep.wittchen.com/product/5330/torebka-damska.html Czy taka torebka pasuje do wielu rzeczy? Warto ją kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Torebka Wittchen 30.09.12, 09:51 jagnaaa napisała: > www.sklep.wittchen.com/product/5330/torebka-damska.html > Czy taka torebka pasuje do wielu rzeczy? Warto ją kupić? Źle zadane pytanie mnie np. nie pasowałaby do niczego, nie ten styl. Jeśli Ci się podoba i masz "wiele rzeczy" pasujących - kupuj. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Torebka Wittchen 30.09.12, 13:22 Mnie sie bardzo podoba. Klasyczny ksztalt z fajnym detalem-kieszonka na zatrzask z przodu. Pasuje do czarnych butow, bo juz do brazowych nie IMHO. Odpowiedz Link Zgłoś
mocno.zdziwiona Re: Torebka Wittchen 30.09.12, 15:19 Nie pasuje do wszystkiego, ale jeśli nosisz kolory łączące się dobrze z szarym to kup. Fason fajny, wielkość akurat, myślę że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Torebka Wittchen 30.09.12, 22:44 jak na Wittchen to strasznie nijaka Odpowiedz Link Zgłoś
mojestylio Re: Torebka Wittchen 01.10.12, 10:16 Torebka jest spoko, ale jak już bym miała tyle płacić za torbę, to wolałabym Batyckiego. Ta torba mi się podoba i będzie zawsze modna, bo ma neutralny fason i kolor. Kupiłam kiedyś mojemu chłopakowi portfel Wittchena i ku mojemu zdziwieniu okazał się kiepski... Odpowiedz Link Zgłoś
czerwien35 Re: Torebka Wittchen 03.10.12, 11:44 Bardzo ładna, myślę, że watro. Tylko szkoda, że nie jest przeceniona. Ale bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś