nchyb 12.10.12, 21:53 czy ktoś moze widział pierwszy, specjalny numer polskiej edycji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komanchu Re: harpers bazaar 13.10.12, 09:05 Na żywo nie. W sieci jest sesja zdjęciowa Marcina Tyszki. Odpowiedz Link Zgłoś
kijek82 Re: harpers bazaar 13.10.12, 13:00 troche bardziej "high fashion" ze tak powiem;)niz pozostale popularne magazyny dostepne w PL, no ale to HB(pewnie widzialas jakies inne wydania), duzo przedrukow, elemnty polskie-jak tyszka czy wolanski, jest moj ulubiony filip niedenthal...Jak wiadomo duzo reklam:)(jako fanka vogue'a wiem ze trzeba sie przebic przez 1264str;)wiec mi to nie przeszkadza).Obrazkowo i jakosciowo - pieknie(ale to moja subiektywna opinia, wole kupic wielki album Helmuta Newtona niz oglaac zdjecia w necie, kazdy ma jakies zboczenie;)). Z dostepnych w kraju czasopism czytam/ogladam tylko Elle, KMAG...kiedys Machine:) i na pewno dolaczy hb polska Odpowiedz Link Zgłoś
kijek82 Re: harpers bazaar 13.10.12, 13:01 aha, ma byc polski Vogue:)...gdzie ten kryzys;) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: harpers bazaar 13.10.12, 16:01 dziękuję za opinię :) a kiedy ma być polski V? gdzie o tym słyszałaś/czytałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwien35 Re: harpers bazaar 15.10.12, 12:35 Też mi się wydaje, że to są plotki. Ale w sumie to już najwyższy czas na polskie edycje takich czasopism. Swoją droga ciekawe ile będą kosztowały takie gazety. Ktoś może wie ile kosztuje polska edycja HB?? Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: harpers bazaar 16.10.12, 20:51 Jestem jedną z tych niby "super hiper ekstra" wybranych, które dostały numer zerowy. Właśnie koło mnie leży. Jeżeli ci na nim zależy - mogę przekazać czy przesłać, ale uprzedzam, że jest to ultra ciężkie czasopismo i przesyłka będzie kosztowała chyba krocie. Do mnie przyszło pocztą, w specjalnym pudełku. Tak na oko to jest takie Elle, tylko o połowę grubsze. Ekskluziw polega chyba na tym, że nie ma tu średnich marek w ogóle, najtańszą jest chyba stefanel. Reklamy tez marek z wyższej półki (wyjątek - specjalna kolekcja hm). Tekstu nie ma prawie wcale. Zero jakichkolwiek porad. Część podróżna pokazuje "idealny weekend" w hotelach, gdzie cena pokoju wynosi 4500 zł za dobę. Mogę temu czemuś zrobić zdjęcia, jak chcecie. Chyba mnie nie zapiszą do tego Vip Clubu, bo jakoś Instyle mi się lepiej ogląda :D Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: harpers bazaar 18.10.12, 18:54 Ida - dziękuję za chęć pomocy, ale właśnie wczoraj do mnie dodarło - właśnie w takim różowym pudełku, niby kopercie. Na razie tylko przekartkowałam. A Instyle też lubię, ale w HP jestem ciekawa tekstów. W dawnych był i Dickens i Gertruda Stein. Ciekawa jestem polskich publicystów :) Odpowiedz Link Zgłoś