Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    05.07.04, 23:02
    Gdzie mogę znaleźć stanik, bez ramiączek, dobrze podtrzymujący biust?
    Proszę o jakieś namiary+ceny
    dziękuję z góry
    Obserwuj wątek
      • klara-klara halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) 06.07.04, 21:51
        • Gość: inezja Re: halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) IP: *.ceti.pl 06.07.04, 21:57
          Z tego co wiem, powinny byc w intimissimi, w atlanticu, ja mam taki stanik ale
          malo znanej firmy i kupowalam go w sklepie Triumpha.
          • klara-klara Re: halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) 06.07.04, 21:58
            No, pewnie są w każdym sklepie z bielizną, ale mi chodzi o opinie. Który lepszy, który najlepiej trzyma biust.
            • Gość: inezja Re: halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) IP: *.ceti.pl 06.07.04, 22:01
              To zalezy od biustu-im wiekszy, tym gorzej. Ja bym sie nie kierowala niczyimi
              radami, trzeba sprawdzac samej.Pozdrowka.
              • klara-klara Re: halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) 06.07.04, 22:05
                Jak mam sprawdzić samej?? Nie stać mnie na kupno iluś tam staników na raz, więc dlatego pytam, a jeśli ktoś o sporym biuście wypowie się na temat jakiegoś stanika, to mam większa szansę na znalezienie właściwego dla siebie.
                • ruda_szczurka Re: halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) 07.07.04, 00:25
                  nie wpadłaś na to zeby przymierzyc w sklepie...?
                  • klara-klara Re: halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) 07.07.04, 10:00
                    Jeśli chodzi o takie staniki, to przymierzenie i pobycie chwilkę w nim, ma się nijak do noszenia go np. przez cały dzień, wiesz???
                    • ruda_szczurka Re: halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) 07.07.04, 11:12
                      podobnie jak opinie forumowe....
                      • klara-klara Re: halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) 07.07.04, 11:40
                        ruda_szczurka napisała:

> podobnie jak opinie forumowe....
                        >

Nie. Dowiedziałam się już np., że powinnam szukać taich z silikonem na wewnętrznej stronie. To na pewno ułatwi mi poszukiwanie i wybranie właściwego. Kto wie, czego jeszcze się dowiem..?
      • joginka83 Re: Stanik. 06.07.04, 22:15
        dobry stanic bez ramiaczek podtrzymujacy biust to chyba typ "bardotka"..
        ostatnio byłam na zakupach z przyjaciolka i ona wlasnie takiego szukala bo
        podobno bardzo dobrze trzyma:)
        • eirenne Re: Stanik. 06.07.04, 23:16
          Ja mam taki i wcale dobrze nie trzyma... zsuwa się po prostu:-)
          • joginka83 Re: Stanik. 06.07.04, 23:23
            a masz pasek silikonowy? ja sie za bardzo na tym nie znam, ale podobno nie
            zsuwaja sie te co maja paski silikonowe:)
            • eirenne Re: Stanik. 07.07.04, 00:32
              No właśnie mam i tm bardziej jestem na niego zła;-))
              • Gość: ktosia Re: Stanik. IP: 5.3.1R4D* / 136.8.159.* 07.07.04, 10:36
                zalezy jaki biust, bo nie uwierze ze jest biustonosz ktory bez ramiaczek
                uniesie np 75D, ktore posiadam.
                ostatnio mierzylam sporo stanikow poszukujac wlasnie bardorki-wybralam w koncu
                Corin z silikonowymi paskami uniemowliwiajacymi zsuwanie sie biustonosza. bez
                silikowych ramiaczek sie jednak nie dalo-co chwile sprawdzalam czy nie mam
                stanika pod biustem.
                • klara-klara Re: Stanik. 07.07.04, 10:42
                  O co chodzi z tymi silikonowymi paskami? Gdzie one są?
      • Gość: zuzia Re: Stanik. IP: *.acn.waw.pl 07.07.04, 10:48
        zeby sie nie zsuwal musi miec silikon wklejony wewnatrz na szwach wokol obwodu
        biustu. inne sie zsuwaja
      • Gość: tea Re: Stanik. IP: *.dsl.pipex.com 07.07.04, 15:21
        Wlasnie niedawno bylam w podobnej sytuacji, potrzebowalam dobry stanik bez
        ramiaczek. Ten, ktory kupilam jest naprawde swietny, przynajmniej dla mnie.
        Firma La Perla, gladki, ale dosyc drogi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka