klara-klara 05.07.04, 23:02 Gdzie mogę znaleźć stanik, bez ramiączek, dobrze podtrzymujący biust? Proszę o jakieś namiary+ceny dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inezja Re: halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) IP: *.ceti.pl 06.07.04, 21:57 Z tego co wiem, powinny byc w intimissimi, w atlanticu, ja mam taki stanik ale malo znanej firmy i kupowalam go w sklepie Triumpha. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) 06.07.04, 21:58 No, pewnie są w każdym sklepie z bielizną, ale mi chodzi o opinie. Który lepszy, który najlepiej trzyma biust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja Re: halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) IP: *.ceti.pl 06.07.04, 22:01 To zalezy od biustu-im wiekszy, tym gorzej. Ja bym sie nie kierowala niczyimi radami, trzeba sprawdzac samej.Pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) 06.07.04, 22:05 Jak mam sprawdzić samej?? Nie stać mnie na kupno iluś tam staników na raz, więc dlatego pytam, a jeśli ktoś o sporym biuście wypowie się na temat jakiegoś stanika, to mam większa szansę na znalezienie właściwego dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) 07.07.04, 00:25 nie wpadłaś na to zeby przymierzyc w sklepie...? Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) 07.07.04, 10:00 Jeśli chodzi o takie staniki, to przymierzenie i pobycie chwilkę w nim, ma się nijak do noszenia go np. przez cały dzień, wiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) 07.07.04, 11:12 podobnie jak opinie forumowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: halo!!niekt nie nosi takich staników? (nt) 07.07.04, 11:40 ruda_szczurka napisała: > podobnie jak opinie forumowe.... > Nie. Dowiedziałam się już np., że powinnam szukać taich z silikonem na wewnętrznej stronie. To na pewno ułatwi mi poszukiwanie i wybranie właściwego. Kto wie, czego jeszcze się dowiem..? Odpowiedz Link Zgłoś
joginka83 Re: Stanik. 06.07.04, 22:15 dobry stanic bez ramiaczek podtrzymujacy biust to chyba typ "bardotka".. ostatnio byłam na zakupach z przyjaciolka i ona wlasnie takiego szukala bo podobno bardzo dobrze trzyma:) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Stanik. 06.07.04, 23:16 Ja mam taki i wcale dobrze nie trzyma... zsuwa się po prostu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
joginka83 Re: Stanik. 06.07.04, 23:23 a masz pasek silikonowy? ja sie za bardzo na tym nie znam, ale podobno nie zsuwaja sie te co maja paski silikonowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Stanik. 07.07.04, 00:32 No właśnie mam i tm bardziej jestem na niego zła;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Stanik. IP: 5.3.1R4D* / 136.8.159.* 07.07.04, 10:36 zalezy jaki biust, bo nie uwierze ze jest biustonosz ktory bez ramiaczek uniesie np 75D, ktore posiadam. ostatnio mierzylam sporo stanikow poszukujac wlasnie bardorki-wybralam w koncu Corin z silikonowymi paskami uniemowliwiajacymi zsuwanie sie biustonosza. bez silikowych ramiaczek sie jednak nie dalo-co chwile sprawdzalam czy nie mam stanika pod biustem. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Stanik. 07.07.04, 10:42 O co chodzi z tymi silikonowymi paskami? Gdzie one są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Stanik. IP: *.acn.waw.pl 07.07.04, 10:48 zeby sie nie zsuwal musi miec silikon wklejony wewnatrz na szwach wokol obwodu biustu. inne sie zsuwaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tea Re: Stanik. IP: *.dsl.pipex.com 07.07.04, 15:21 Wlasnie niedawno bylam w podobnej sytuacji, potrzebowalam dobry stanik bez ramiaczek. Ten, ktory kupilam jest naprawde swietny, przynajmniej dla mnie. Firma La Perla, gladki, ale dosyc drogi. Odpowiedz Link Zgłoś