Gość: kaja IP: 213.70.39.* 08.07.04, 13:48 Co lubią, gdzie się ubierają, czego słuchają o czym rozmawiają, jakie gadżety, ciuchy, kosmetyki lubią. Co ich ciekawi i interesują. Czego chcą i o czym marzą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakrencik Re: Nastolatki...? 09.07.04, 20:02 Gość portalu: kaja napisał(a): > Co lubią, gdzie się ubierają, czego słuchają o czym rozmawiają, jakie > gadżety, ciuchy, kosmetyki lubią. Co ich ciekawi i interesują. Czego chcą i o > czym marzą? Mam 16 lat wiec powiec ci o sobie:) lubie: jesc, jezdzic na snowboardzie, uzywac kompa, podrozowac po obcych krajach, nie lubie sie nudzic!!! ubieram sie w: Housie, Croppie i czasem Americanos, Big Star itp. Nigdy Osray!!! slucham: malo slucham ale jak juz to hh rozmawiam o: roznych rzeczach, o tyk co kto zrobil, jakie zwaly byly, obgaduje czasem:P gadzety: mam taka frote i cos jakby czesc od szelek z Housa ciuchy: Fajne:) Byle nie rozowe!!! A bluzki z jakims ciekawszym krojem. Lubie jak ciuszek jest troche inny:) Nie nie cierpie slepo podazac za moda. Moda moze jedynie zainspirowac a nie narzucac sie na sile. kosmetyki: malo widoczne, nie chce wygladac jak stara baba z czerwona szminko splywajaca po zmarszczkach. Wole blyszczyki:) interesuja mnie: kompy, jezyk hiszpanski Odpowiedz Link Zgłoś