Gość: ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 17:52 Converse w katowicach gdzie sie znajduje? I jaki ceny obowia? prosze piszcie bo to wazne tzn. Tam nie ma firmowego sklepu ale sa butki w innych sklepach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiddo Re: Converse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 18:13 jezeli chodzi o ceny, to ja w Wwie trampki za kostke kupiłam za 99 pln Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Converse 10.07.04, 20:24 trampeczki mnie sie tam spodobały... ale troszkę drogie były 150zl :-( ale generalnie fajne maja rzeczy ciuchy i buty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Converse IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 22:18 W katowicach są w sklepie Iga ( wejście przez bramę od ulicy 3 maja i od tej, na której jest urząd miasta - nazwa wyleciała mi z głowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Converse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:25 a tak wogle to co sadzicie o tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiddo Re: Converse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:54 No ja juz sie chwaliłam, ze kupiłam sobie trampki:) W sumie to poza trampkami właśnie to nie znam ich asortymentu. Tak prawde powiedziawszy to też jest lekkie przegięcie kupowac trampy za 99 pln (cena wyprzedażowa!), ale nigdzie indziej takich fajnych znaleźć nie mogłam.. Odpowiedz Link Zgłoś