Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZE SECONDHANDY W WARSZAWIE?

28.07.04, 12:17
    Wiem, ze milosniczki fajnych secondhandow w stolicy nie chca za bardzo
    ujawniac ich adresow...Ale blagam, zrobcie wyjatek, bo mam juz dosyc tej
    masowki w centrach handlowych. W stolicy mieszkam od ponad dwoch lat i do tej
    pory nie udalo mi sie znalezc fajnego ciucholandu. Blagam, przerwijcie zmowe
    milczenia i pomozcie! Z gory dziekuje!!!
    Obserwuj wątek
      • pysia_75 Re: NAJLEPSZE SECONDHANDY W WARSZAWIE? 28.07.04, 12:38
        na rondzie Wiatraczna - parter+piętro, ogromna powierzchnia, wszystko na
        wieszakach, posegregowane, dużo zdobyczy mam stamtąd, 1kg=39 zł
      • Gość: Sisi szszaaaaaaa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.04, 20:42
        Wybacz,
        ale zdradzenie adresu mojego ulubionego> fantastycznego ciuchlandu byloby bez
        sensu>stala bys sie moja ubraniowa rywalka...i tak jest tam mnostwo ludzi
        (szczegolnie mlodych), duza konkurencja, kto pierwszy ten lepszy :/
        wybacz
        ale to bylby samoboj
        takich tajemnic sie nie zdradza
        ja dlugo go szukalam, zanim znalazlam...
        poluj!
        powodzenia!
        (20 zl za kg w dniu dostawy> wiekszosc markowych ubran, przychodza tam znane
        modelki :)>moze kiedys sie tam spotkamy
        • justa7 Re: szszaaaaaaa 29.07.04, 09:13
          Mam nadzieje, ze zmieknie Twe serce i uchylisz choc rabek tajmenicy...moze nie
          od razu na forum, ale np jednej osobie. Licząc na Twoje dobre serce podaje
          swojego maila justa7@gazeta.pl
          Moze z rywalki stane sie kiedys Twoja znajoma...kto to wie...zycie jest pelne
          niespodzianek...
          Pozdrawiam
      • Gość: sylcia Re: NAJLEPSZE SECONDHANDY W WARSZAWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:29
        na Placu Unii Lubelskiej "Szper". Jak jedziesz w strone Mokotowa to po lewej
        stronie. Polecam :-)
        Nie jestem samolubem
        s
        • justa7 Re: NAJLEPSZE SECONDHANDY W WARSZAWIE? 29.07.04, 09:08
          Bardzo dziekuje :))
      • Gość: apsara Re: NAJLEPSZE SECONDHANDY W WARSZAWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 17:38
        tak z ciekawości przeczytałam posty /kto wie, może kiedys przejazdem bedąc w
        warszawie ;)/ i jestem w szoku, 20, 39 pln za kg ciuchów?! juz się boje pytac o
        rzeczy wycenione na wieszakach.. u mnie /wrocław/ najdrozsza waga z jaka sie
        spotkałam było 16 za kg /może są droższe :)/, ale w moich ulubionych lumpeksach
        waga wacha sie w okolicach 8-10zł za kg, i sh naprawde fajne niesmierdzące :)
        słyszałam opowieści kolezanki co sie do warszawy przeprowadziła że róznica cen
        dobijająca, nawet jeśli chodzi o lumpeksy właśnie, ale nie myslałam że się aż
        tak zdziwię
        • kochanica.francuza Re: NAJLEPSZE SECONDHANDY W WARSZAWIE? 31.07.04, 15:00
          Gość portalu: apsara napisał(a):

> tak z ciekawości przeczytałam posty /kto wie, może kiedys przejazdem bedąc w
          > warszawie ;)/ i jestem w szoku, 20, 39 pln za kg ciuchów?! juz się boje pytac o
          >
          > rzeczy wycenione na wieszakach.. u mnie /wrocław/ najdrozsza waga z jaka sie
          > spotkałam było 16 za kg /może są droższe :)/, ale w moich ulubionych lumpeksach
          >
          > waga wacha sie w okolicach 8-10zł za kg, i sh naprawde fajne niesmierdzące :)
          > słyszałam opowieści kolezanki co sie do warszawy przeprowadziła że róznica cen
          > dobijająca, nawet jeśli chodzi o lumpeksy właśnie, ale nie myslałam że się aż
          > tak zdziwię

a kochana to się zdzwiwisz jeszcze bardziej - otóż jest u nas lumpeks vintage,z
          rzeczami prawie nowymi,markowymi...a ceny jak w zwykłym sklepie:buty 180,dźinsy
          80(no,to taniej niż w zwykłym),skóry kilkaset,kieca z czarnego jedwabiu 400.
          Adres podam,jeżeli nie miewają tam dżinsów - najpierw się dowiem.
          Mam stamtąd elegancki plecant wyjściowy.

Dobry i drogi lumpex - Madame na Bednarskiej(ich oferta mnie nie interesuje)

voyage, voyage -
          vole dans les hauteurs...
          Soy la sonadora!
      • Gość: minia Re: NAJLEPSZE SECONDHANDY W WARSZAWIE? IP: *.malnet.pl 29.07.04, 18:41
        Byłam dziś przelotem w maleńkim sh Grochowska/Wspólna Droga. Na pierwszy rzut
        oka nic ciekawego, zresztą dostawy mają w poniedziałki wiec poprzebierane było.
        Wyszperalam:
        obłędną czerwoną suknię se stójką, bez rękawów, nówka sztuka, niestety małe 34
        więc zostawiłam:( - wyceniona na 15 zeta
        szarą tunikę z kapturem Wallis, CUDO!!!, wzięłam dla mamy:) - 4 zł
        cos w rodzaju polaru, taka bluza - kangurka, z kapturem, ogromnie milusińska
        ale za wielka była;(
        mnóstwo świetnych męskich koszul letnich, rozpinanych z Marksa&Spencera.

Dziś po przecenie, kg za 28 zł.
      • Gość: lusi Re: NAJLEPSZE SECONDHANDY W WARSZAWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 12:13
        Tajemniczy sc gdzie jest tyle super ciuchów bardzo rozbudził moją babską
        ciekawość...uwielbiam takie miejsca, wiec mam nadzieje, ze ktos zdradzi nam ta
        tajemnice...
        • Gość: anouk Re: NAJLEPSZE SECONDHANDY W WARSZAWIE? IP: *.chomiczowka.net.pl 31.07.04, 22:06
          Szukania w sh trzeba sie nauczyć. Moje koleżanki wchodzą do sklepu,
          rozejrzą się chwilkę i wychodzą z pustymi rękami, twierdząc, że nic nie ma
          ciekawego. Ostatnio im udowodniłam, że jednak można znaleźć super ciuchy.
          Rezultat: lniany piekny komplet MaxMara za 24 zł, bliżniak z jedwabiu Calvin
          Klein za 2 zł (tak, tak!), jeansy Tommy Hilfiger za 12 zł(nówki)- wszystko to
          kupione za jednym razem. Jeżeli chodzi o adresy to tak naprawdę nic one nie
          dają, można chodzić rok do danego sklepu i nic, a raz akurat zdarzy się taki
          extra worek- tak było w tym przypadku. Jeżeli chodzi o sklep przy Rondzie
          Wiatraczna- dla mnie przeciętny, jak już coś jest fajnego to z wadą.
          • Gość: lusi Re: NAJLEPSZE SECONDHANDY W WARSZAWIE? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 21:26
            Ale może jednak podasz jakis adresik, chocby jeden...:)))
            • Gość: mania Re: NAJLEPSZE SECONDHANDY W WARSZAWIE? IP: 81.210.83.* 02.08.04, 09:04
              Czy ten malutki sh Grochowska/wspolna Droga ma różowe wejście?;) POnoc jest
              jeszcze jeden zajebisty ciuszek gdzies na Ursynowie..pzdr!
      • paskuda12 Re: NAJLEPSZE SECONDHANDY W WARSZAWIE? 10.11.04, 21:59
        uwazam ze kazdy sam powinie szukac sklepow :))) bo jest to ciekawsze i bardziej
        intrygujace znalesc taki ...naj...
        a teraz z innej beczki :
        kiedy jestescie w sklepie czy myslicie czasem o tym ze np. dziewczyna obok was
        moze byc kolezankom z forum ? :)))))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka