Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

grube dziewczyny nie chodzcie w mini!

IP: *.buf.adelphia.net 10.08.04, 17:10
    widzialam spaslaka w sukience mini to jakis obled!te uda i ten trzesacy sie
    tluszcz ja uwazam ze jak laska ma powyzej 65 kg.to dla niej ratunkiem tylko
    jest worek na ziemniory!
    Obserwuj wątek
      • Gość: ty chuda szproto Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.crowley.pl 10.08.04, 17:15
        pilnuj swoich kartofli
        • Gość: Sarah Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.tvgawex.pl 17.08.04, 18:22
          Mam 170cm ważę 43 kilo czy jestem gruba?Bo mi się zdaje że jestem opasła
      • fritzek Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 10.08.04, 17:18
        że co?!
        65kg to jest 'spaślak'?!
        ja znam dziewczynę,no raczej kobietę,która waży 70kg i nosi rozmiar 38.
        ja też ważę powyżej 60-siątki.cholera idę po worek od kartofli.tylko nie
        wiem,który jest bardziej 'stajli'-sizalowy czy lniany?
        ROTFL
        • Gość: ha Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.buf.adelphia.net 10.08.04, 17:23
          lepiej lniany!bedzie ci do twarzy!o boze a ja sie uwazalam za gruba wazac 53kg?
          • Gość: marta Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: 193.111.166.* 10.08.04, 17:29

Gość portalu: ha napisał(a):

> lepiej lniany!bedzie ci do twarzy!o boze a ja sie uwazalam za gruba wazac
            53kg?

zatem bez wątpienia jesteś osoba chorą... oczywiście zalezy jeszcze ile masz
            wzrosyu, bo jeśli 145 cm to rezcywiście nie jestes zbyt szczupła...
            • Gość: odp.i waze53 Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.buf.adelphia.net 10.08.04, 17:32
              164
              • Gość: marta Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: 193.111.166.* 10.08.04, 17:34
                w takim układzie powinnaś iść do terapuety (jesli nadal uważasz się za grubą)_
          • fritzek Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 10.08.04, 17:35
            Gość portalu: ha napisał(a):

> lepiej lniany!bedzie ci do twarzy!o boze a ja sie uwazalam za gruba wazac
            53kg?

a sizal nie jest bardziej trędny?te kolorki...
            a ile ty masz wzrostu?!140 cm?
            ja mam 180cm i dopóki nie osiągnęłam 60kg wyglądalam poprostu źle.jeszcze jak
            dziewczyna jest chuda to pół biedy.ale chuda kobieta wygląda koszmarnie.
            • Gość: tygrysek Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: 212.160.172.* 17.08.04, 13:28
              Niech grube dziewczyny chodzą sobie w mini, albo i nawet bez. Prosta zasada:
              jak mi się nie podoba, to się nie patrzę! Jest tyle innych poważniejszych
              problemów na świecie..
            • hobbitfrodo Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 18.08.04, 11:47
              Jestem zdania, że wszystko jest względne, ja mam nadwage waże 63kg przy 164 cm,
              ale potrafie sie tak ubrac, ze nikt nie powie o mnie "gruba". Niektore
              dziewczyny z nadwaga po prostu nie umieja dobierac ciuchow!!! Mini?! Odpada!

---
              "Swiat nie jest. Swiat sie wiecznie zaczyna" - G.B. Shaw
          • smellsliketen Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 20.08.04, 12:45
            To zależy od wzrostu i budowy ciała, jeśli masz 143 wzrostu i ważysz 53 kg to
            jesteś za gruba, a jeśli masz 173 cm i te wagę to niedowaga jakieś 5 kg.
      • Gość: ashia Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.buf.adelphia.net 10.08.04, 17:36
        loj ale z was laseczki nie ma co!ale chyba niedobrze sie chopdzi jak sie
        udzisko o udzisko ociera?
        • fritzek Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 10.08.04, 17:38
          Gość portalu: ashia napisał(a):

> loj ale z was laseczki nie ma co!ale chyba niedobrze sie chopdzi jak sie
          > udzisko o udzisko ociera?

widać masz jakieś doświadczenia własne z 'udziskami'.
          ROTFL
        • blinski Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 11.08.04, 22:52
          no raczej, że uda się powinny się dotykać! rozstaw nóg a la 'piłeczka tenisowa'
          jest wysoce niewskazany:)
        • Gość: Aga Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: 217.153.183.* 20.08.04, 16:07
          Cos mi sie wydaje Ashia, ze ty masz jakis kompleks i to prawdopodobnie na swoim
          punkcie. Żal mi cie, naprawde! A to jak ktos sie ubiera zostaw kazdemu
          indywidualnie do oceny i wyboru!Wiecej luzu bo ten nasz narod naprawde jest
          zbyt zakompleksiony...."co ktos powie, co ktos pomysli...". Walic to i chodzic
          tak ubranym aby czuc sie swobodnie i na luzie!!!!!!!
      • Gość: ashia Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.buf.adelphia.net 10.08.04, 17:40
        nie nei mam ja waze 53kg i jestem zjawiskowo piekna grubasie!
        • fritzek Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 10.08.04, 17:51
          jak ważyłam 53kg przy 180cm to każda wizyta u lekarza kończyła się skierowaniem
          do endokrynologa.po wcześniejszej rozmowie czy z głową wszystko dobrze(że
          jestem tak przeraźliwie chuda).
          czy jesteś piękna?duszyczkę masz napewno niepiękną.
          a 'zjawiskiem' to rzeczywiście jesteś.

ROTFL
          • igielka82 Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 12.08.04, 22:14
            fritzek napisała:

> jak ważyłam 53kg przy 180cm to każda wizyta u lekarza kończyła się
            skierowaniem
            >
            > do endokrynologa.po wcześniejszej rozmowie czy z głową wszystko dobrze(że
            > jestem tak przeraźliwie chuda).
            > czy jesteś piękna?duszyczkę masz napewno niepiękną.
            > a 'zjawiskiem' to rzeczywiście jesteś.

zjawiskiem głupoty
      • Gość: ashia Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.buf.adelphia.net 10.08.04, 17:52
        nie 180 tylko 164cm tlumoku
        • fritzek Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 10.08.04, 17:55
          Gość portalu: ashia napisał(a):

> nie 180 tylko 164cm

"tlumoku"!
          naucz się pisać i czytać,ty nasze zjawisko forumowe!

ROTFL
        • Gość: madii Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 20:06
          to jaka ty piękna jak masz 164cm i język dwa razy dłuższy????????
        • Gość: do Ashi Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 10:51
          Buahahah 164cm i 53 kg? Czy znowuż to tak mało...Czy Ty myślisz, że Fritzek
          mierząc 180cm przy 60 kg nie wygląda szczuplej? Widzę, że wyznajesz zasadę im
          mniej tym lepiej niezależnie przy jakim wzroście.
        • Gość: Sara do Ashi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 10:53
          Sorx coś mi się pomyliło. Buahahah 164cm i 53 kg? Czy znowuż to tak mało...Czy
          Ty myślisz, że Fritzek mierząc 180cm przy 60 kg nie wygląda szczuplej? Widzę,
          że wyznajesz zasadę im mniej tym lepiej niezależnie przy jakim wzroście.
          • Gość: ameba Re: do Ashi IP: *.home.cgocable.net 20.08.04, 19:48
            53kg przy wzroscie 164cm to absolutnie perfekcyjna waga. Byl gdzies tutaj na
            sieci taki prosty przelicznik, jaka powinna byc waga w stosunku do wzrostu.
            Bodaj w "zdrowie.onet" czy cos takiego. Otoz bedac kobieta , majac 164 cm wzrostu
            smialo mozesz wazyc nawet 64 kg i to tez bedzie normalna waga do przyjecia
            wedlug wszelkich proporcji, dopiero potem zaczyna sie cos , co sie nazywa lekka
            nadwaga i tak dalej. Nadwaga o zagrozeniu bardzo powaznym, to 30 kg poza gorna
            granica tego, co jest dopuszczalne jako normalna waga u danej osoby.
            Nie robcie z siebie anoreksjakow, chude tyczki wygladaja "niejadalnie", przeciez
            golym okiem widac, kto ma normalna wage, a kto sie odchyla w jedna czy druga
            strone, nie potrzeba do tego rozprawy doktorskiej.
            Dobrze zbalansowana dieta, duzo ruchu !
        • sitc Re: ty uważasz że jesteś szczupła????? 12.08.04, 09:14
          Hmmmm ja mam 165cm wzrostu i waże 48 kg, a nie wyobrażam sobie przy moim
          wzroście ważyć więcej niż 50 kg.
          • blinski Re: ty uważasz że jesteś szczupła????? 12.08.04, 09:47
            może masz lekkie kości;)?
            • sitc Re: ty uważasz że jesteś szczupła????? 12.08.04, 13:03
              Wiesz, napewno mam drobne kości, ale czy lekkie...? Dużo mi brakuje do
              stanu "skóra i kości" więc niestety nie wiem ile moje kości ważą :)
          • Gość: Aga Re: ty uważasz że jesteś szczupła????? IP: 81.15.254.* 12.08.04, 14:32
            No, to ważysz sporo za malo!!! Wskaźnik BMI, najbardziej wiarygodny w sprawach
            prawidlowej wagi, masz 17 i coś po przecinku. Norma to jest 18,5- 25 (a liczy
            się go, jakby ktoś nie wiedzial: waga/wzrost w metrach do kwadratu).
            • Gość: Sitc Re: ty uważasz że jesteś szczupła????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:53
              Może wedle niektórych za mało waże, ale według wiekszości wyglądam dobrze.
              Tłuszczyk na każdym rozkłada się inaczej, i uwierz mimo mojej wagi nie wyglądam
              jak chodzący szkielet.
              • Gość: ameba Re: ty uważasz że jesteś szczupła????? IP: *.home.cgocable.net 20.08.04, 20:03
                Jeszcze raz ja sie
                wtrace:serwisy.gazeta.pl/zdrowie/0,51205,1833742.htmlhttp://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/0,51205,1833742.html
                Poczytajcie sobie, zrobcie test, zobaczcie, jaka jest idealna waga dla kogo.
                I nie wmawiaj mi babo 165cm wzrostu , wazaca 48 kg, ze wygladasz jak okaz
                zdrowia, bo to jest po prostu niemozliwe, zeby nie wiem jak ci sie ten tluszczyk
                rozkladal. Jestes chuda i tyle - tez przez to przeszlam i wiem, jak to wyglada
                mam ten sam wzrost i przez lata wazylam 48kg i za nic nie moglam przytyc, z tej
                prostej przyczyny, ze palenie papierosow skutecznie zabijalo apetyt.
                Dopiero jak rzucilam palenie, przybralam 5 kg i widocznie taka powinna byc moja
                prawdziwa waga, skoro od 10 lat utrzymuje sie na tym samym poziomie bez zadnych
                dodatkowych cwiczen czy specjalnej diety. I nareszcie mi wszyscy mowia, ze
                wygladam NORMALNIE, a nie chorobliwie wrecz chuda.
                • Gość: aga kalkulator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:35
                  tak w ogóle to jakis głupi ten kalkulator! ja wiem, że kiedyś były modne
                  kobietki, które miały troszke ciałka, ale to nie znaczy, że przy wzroście 168
                  mam ważyć 60 kilo! ja jakos nie sugeruje się takimi "wylicznikami wagi". jeśli
                  ktoś ma wzrostu 170 a waży 50 kilo lub przy tej samej wadze liczy sobie 160 cm
                  a obydwie osobyt wyglądają atrakcyjnie to po co się maja odchudzać lub tyć??!!
                  spójrzcie w lustro i oceńcie same! :)
          • Gość: ameba Re: ty uważasz że jesteś szczupła????? IP: *.home.cgocable.net 20.08.04, 19:51
            A wlasnie, ty dziewczyno masz wyrazny problem , skoro przy wzroscie 165cm wazysz
            43kg... Pierwszy lepszy lekarz ci to powie i zaloze sie, ze wszyscy ci to mowia !
      • caprice83 Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 10.08.04, 19:31
        jeszcze tylko 3 tygodnie i wszystkie gówniary z gimnazjum zniknią z tego forum
        • inezja21 Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 10.08.04, 20:18
          :)))
          • fanka_grzeskow_czekoladowych Pffff...... 10.08.04, 21:02
            Koleżanko Caprice, nie wsadzaj wszystkich gimnazjalistek do jednej szuflady pod
            nazwą "Gówniary".

Co prawda od września idę do liceum, ale wkurza mnie, że o autorkach wszystkim
            infantylnych wpisów mówicie "znudzone gimnazjalistki, które mają za wiele
            wolnego czasu".

Czasem dorośli zachowują się gorzej niż dzieci.

Bye!
            • caprice83 Re: Pffff...... 10.08.04, 22:22
              Może rzeczywiście zbytnio zgenaralizowałam gimnazjalistki, ale nie wyobrażam
              sobie by ktoś dorosły mógł napisać takie coś. Zresztą większość ludzi
              generalizuje tutaj na tym forum, np różowe blondyki uważając za idiotki.

Dla mnie ten post jest strasznie dziecinny i mający za swój cel tylko
              sprowokować głupią dyskusję.

W mini może chodzić każda dziewczyna, wyglądając lepiej lub gorzej.
              Ja czuje się super i wcale nie myślę o tym że moge żle wygladać, ale takie
              posty tylko dobijają i sprawiają że zaczynasz myslec o sobie pesymistycznie.

• kochanica.francuza Re: Pffff...... 10.08.04, 22:39
              fanka_grzeskow_czekoladowych napisała:

> Koleżanko Caprice, nie wsadzaj wszystkich gimnazjalistek do jednej szuflady pod
              >
              > nazwą "Gówniary".
              >
              > Co prawda od września idę do liceum, ale wkurza mnie, że o autorkach wszystkim
              > infantylnych wpisów mówicie "znudzone gimnazjalistki, które mają za wiele
              > wolnego czasu".
              >
              > Czasem dorośli zachowują się gorzej niż dzieci.
              A wcale nie protestuję! To zachowanie widać na forach w ciągu roku szkolnego,hehe.
              >
              > Bye!
              • Gość: ..... Re: Pffff...... IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.04, 22:39
                home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm
                • Gość: Klara He,he,he IP: *.devs.futuro.pl 11.08.04, 13:18
                  Nawet fajne:))))) podoba mi się klawiatura:))))
                  • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: He,he,he 11.08.04, 17:28
                    Według Ciebie to było zabawne ?
                    Aha..
                    NO COMMENTS
                    • kochanica.francuza Re: He,he,he 11.08.04, 21:55

> Według Ciebie to było zabawne ?
                      > Aha..
                      > NO COMMENTS
                      To do mnie?
                      Według mnie,z pewnych spraw się nie żartuje.I tyle.
                      • fanka_grzeskow_czekoladowych To było do..... 11.08.04, 22:46
                        .... tej klientki, co podała tę stronę :-)

• kochanica.francuza Re: To było do..... 11.08.04, 22:48

> .... tej klientki, co podała tę stronę :-)
                          >
                          Ok,sorry:-)
            • funny_wrocek !!!!!Podpasowałas mi!!!! 16.08.04, 20:53
              MMM.. masz u mnie plus za smakowity login.. mniami!! Spoko, jestem w twoim
              wieku.. rozumiem twój ból co do tych dziewczyn, które "tepią" młodsze, jeszce
              niedoświadczone kolezanki, które i tak będą kiedys dorosłymi kobietam.. wiec o
              co wam Drogie koleżanki chodzi??? A Ciebie Fanko Grześków Czekoladowych proszę
              o kontakt !!!! Już cię lubię :)
      • Gość: amelka do ashia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 08:00
        widać droga koleżanko że jakaś dziewczyna o twoim zdaniem "pełniejszych"
        kształtach (pewnie i wiekszym biuście) odbiła ci chłopaka. pewnie stąd tyle
        jadu i cała ta twoja "pyskówka" współczuję i mam nadzieję że zycie ci sie jakoś
        ułoży jak dorośniesz...

ps. nie chciałam sie wdawać w tego typu dyskusję, ale cóż... korciło mnie dziś
        od rana :)
        • Gość: katka Re: do ashia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 18:34
          Chyba telepatia, bo pomyślałam dokładnie to samo ;). Ashia, co Ci przeszkadzają
          puszyste dziewczyny w mini? Skoro sama jesteś szczupła i "zjawiskowo piękna" to
          się ciesz, a nie wyżywasz się na innych.

Aha, i nie myśl sobie, że piszę tak, bo sama jestem gruba. Jestem od Ciebie
          wyższa i mniej ważę. Ale mimo to nie gadam, że osoby grube nie powinny chodzić
          w mini. Moje zdanie jest takie, że każdy powinien się ubierać w to, co mu się
          podoba i w czym się dobrze czuje, ale też żeby wyglądał dobrze i nie straszył
          otoczenia ;). Znam jedną dziewczynę, którą pewnie byś uznała za grubą, która w
          mini wyglada tak, że każdy chlopak gapi się na nią z otwartymi ustami, i znam
          też taką, co ma 1,70 wzrostu i waży mniej niż 50 kilo i wyglada jak szkielet.

Wiesz co, Ashia? Żałosna jesteś.
      • Gość: zuz Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 12:04
        a aj uwazam, ze jak ktos pisze takie wypowiedzi jedynym ratunkiem dla niego
        jest psychiatryk...
        • nadja99 Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 11.08.04, 12:24
          Niech się nikt nie przejmuje tą wulgarną anorektyczką, która popada w
          samouwielbienie. Może iść i zrzucić lodówkę z piątego piętra :] mówiąc: "Dziś
          nic nie jem!".
          • kochanica.francuza Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 11.08.04, 15:51
            nadja99 napisała:

> Niech się nikt nie przejmuje tą wulgarną anorektyczką, która popada w
            > samouwielbienie. Może iść i zrzucić lodówkę z piątego piętra :] mówiąc: "Dziś
            > nic nie jem!".

to nie jest zabawne,na anoreksję się umiera
      • Gość: papryczka Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: 212.160.106.* 11.08.04, 12:49
        Oj dajcie spokój... ona wyładowuje frustrację, bo pewnie jej się coś pomyliło i
        ma 153 cm a waży 64kg :D
      • kobieta.nad.wodospadem Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 12.08.04, 10:24
        lubie spódnice lekko przed kolana - mam ładne nogi :-)
        i choc ważę o wiele za dużo
        nikt mi nie zabroni noszenia spódnic ...mini
        bo je lubie i czuje sie w nich dobrze, a oto
        nie zauwazyłam oznak ataków obrzydzenia, szoku itd. na ulicy
        • Gość: Ewa Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.veo.pl 22.08.04, 21:19
          Kazdy chodzi w tym w czym sie dobrze czuje,nawet dosc pulchne cialo jezeli jest
          zadbane moze byc atrakcyjne!!!
      • ania_wiedzminka Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 12.08.04, 15:15
        A ja myślałam, że to wolny kraj ;-) Równie dobrze można by zakazać chodzenia w
        mini dziewczynom przypominającym szkielet. Kwestia gustu i punktu odniesienia.
        Tak więc Twój postulat uważam za absurdalny.
        Co sprawia, że 65 kg stało się nowym wyznacznikiem otyłości?? Do tej pory
        służył do tego wspomniany już wskaźnik BMI. Jeżeli uważasz, że osoba mająca 165
        cm wzrostu powinna ważyć tyle co mająca 180 cm, to gratuluję poczucia humoru!
        Tak czy owak nie widzę problemu w tym, aby każdy chodził w tym, w czym dobrze
        się czuje.
      • wife2 Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 12.08.04, 15:20
        do wiedzminkiani:fajne masz zdjęcia z tą psiasiółką
        • ania_wiedzminka Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 12.08.04, 15:36
          zawsze mi wszyscy powtarzali, ze jestem fotogeniczna ;)
      • Gość: gość portalu Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 12.08.04, 19:38
        O co Ci chodzi sama chodz w worku na śmieci, puszyste dziewczyny też mogą być
        seksowne.
        Wydaje mi się, że sama jesteśmoże gryba, albo poprostu masz jakieś kompleksy !
      • Gość: igiełka Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.skawina.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 22:09
        jaka ty jesteś protaczka! Nie wiem czy zauwążyłaś ale wieszaki stają się
        niemodne, napewno nie bo nosem o sufit zachaczasz.

Jak byś pojechała na zachód do Anglii czy dalej do Stanów to byś zobaczyła
        spaślaków, u nas to same laski sa!

Ciekawe ile miała wzrostu bo to jeszcze pasowałoby dodać, aha i mogłaś się
        jeszcze zapytać tej osóbki czy nie jest przypadkiem chora bo wiesz istnieją
        różne choroby przy których się "puchnie"

Szkoda że takie pólgłówki chodzą jeszcze po tym świecie!
        Pozdrawiam
      • Gość: anka Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: 195.117.187.* 12.08.04, 22:14
        Oczywiście, że każdy ma prawo ubierać się jak chce. Ale gdy widzę dziewczyny
        które są po prostu grube, w mini i nie daj Boże krótkiej bluzce...Tłuszcz
        wylewający się z brzucha i galaretowate uda nie wyglądają estetycznie. Czy one
        uważają, że wyglądają atrakcyjnie? Może po prostu chcą dodać sobie pewności
        siebie? To zjawisko jest szczególnie zauważalne u młodych dziewczyn - modne,
        dopasowane ciuchy niezależnie od figury. Niech każdy nosi co chce, ale mnie to
        śmieszy.
        • igielka82 Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 12.08.04, 22:25
          a może poprostu kiedy jest gorąco, i nawet z chudych dziewczyn się leje to te
          grubsze z racji swoich kilogramów mają się zakrywać, przecież one sie mocniej
          pocą!

Ja tam nie wiem, ale w innych krajach nikt się na nikogo nie patrzy jak jest
          ubrany i jak jest gruby

Mi tam nie przeszkadza już wole zeby np w autobusie stała kołomnie "grubaska" w
          mini niż w długich spodniach w długiej bluzce cała mokra
        • Gość: Sara Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 22:27
          Dokładnie zgadzam się z Anką. Oczywiście sprawa ubioru jest osobistą sprawą
          każdego z nas, ale trzeba zachować przy tym jakieś granice dobrego smaku, gustu
          i odrobinę estetyki. Z reguły mankamenty w urodzie w jakiś sposób tuszujemy, a
          nie eksponujemy...
      • lula2000 Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 13.08.04, 13:36
        no prosze,(nawet sie nie przywitam bo nie warto)- nasza panna najwyraźniej
        jeszcze nie rodziła, lub ma anoreksję. więc drogi wieszaku (czy jak to tam zwą)
        ja jestem szczupła i wcale mnie nie obraziłaś tymi słowami, ale napewno inne
        kobiety tak. poza tym kochanego ciała nigdy nie za wiele. i po ostatnie kochane
        grubiutkie kobietki chodzcie nawet nago, bo miło sie na was patrzy, a wieszaki
        i inne modelki (lub te co nimi chca byc a im nie wychodzi) do szafy.
        ziew
        • inezja21 Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 13.08.04, 15:52
          i po co było odpisywac na prowokacje! A niechby wątek umarł smiercia naturalną.
        • Gość: Askia Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.net.autocom.pl 15.08.04, 12:01
          a ja waże 44kg przy wzroście 166cm i ciesze sie bo napewno wygladam lepiej niz
          zazdrosne grube bulby
          • Gość: też chuda Re:Askia- odejdz, po prostu odejdz IP: *.localnetwork.pl / 217.153.174.* 15.08.04, 12:29
            i sie nie kompromituj wieszaku.
          • Gość: normalna kobieta Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 13:27
            Askia czy ty naprawdę uważasz że anorektyczki są sexi???!!!!Żal mi ciebie ale
            nie widzę dla ciebie ratunku tu już potrzebny jest oddział zamknięty.Mam
            pytanie czy jak jest trochę silniejszy wiatr to wychodzisz z domu bez wkładania
            kamieni do kieszeni?A to czy wyglądasz lepiej od "zazdrosnych grubych bulb" to
            akurat zdania są podzielone-skromnością to ty nie grzeszysz!!! Uważaj tylko na
            psy,taka fura kości to dla nich rarytas.I zjedz coś wreszcie bo padło ci już od
            tego głodu na mózg.
            • kochanica.francuza Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 15.08.04, 16:38
              Gość portalu: normalna kobieta napisał(a):

> Askia czy ty naprawdę uważasz że anorektyczki są sexi???!!!!Żal mi ciebie ale
              > nie widzę dla ciebie ratunku tu już potrzebny jest oddział zamknięty.
              Anoreksję leczy się na OTWARTYM Oddziale Nerwic.
          • inezja21 Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 15.08.04, 16:14
            o rany jaki pozbawiony seksu, klekocacy na wietrze strach na wróble:)
          • Gość: katka Aha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 18:40
            Gość portalu: Askia napisał(a):

> a ja waże 44kg przy wzroście 166cm i ciesze sie bo napewno wygladam lepiej
            niz zazdrosne grube bulby
          • Gość: ktk Aha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 18:42
            Gość portalu: Askia napisał(a):

> a ja waże 44kg przy wzroście 166cm i ciesze sie bo napewno wygladam lepiej
            niz zazdrosne grube bulby

Aha, kolejna zdesperowana, która ma kompleksy na punkcie puszystych dziewczyn...
            • Gość: queen Re: Aha... IP: *.4.14.vie.surfer.at 17.08.04, 19:27
              Ale wy jestescie dziwni...
              Niejedna gruba dziewczyna wyglada lepiej od takiej "anorektyczki"
      • heluu Grubasy do obozu koncentracyjnego?! 15.08.04, 17:24
        Boze to sie robi chore. Piekny przyklad nietolerancji. Dlaczego ktos ma nie
        nosic mini skoro sie w niej dobrze czuje? Tak swietnie wyslimy grubych na
        ksiezyc! Szpeca planete! Ale nie tylko grubi! Pozbadzmy sie takze pryszczatych,
        plaskich, z krzywymi nosami i krzywymi nogami! Odstajace uszy tez musza
        zniknac! Niech zyja sami piekni i zgrabni! Czysta rasa! To sa poglady ala
        Hitler, znasz takiego pana, co?
        • Gość: normalna kobieta Re: Grubasy do obozu koncentracyjnego?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:29
          heluu jesteś super!!! a anoreksji to raczej na oddziale otwartym to raczej nie
          wyleczymy.
          • kochanica.francuza Re: Grubasy do obozu koncentracyjnego?! 16.08.04, 16:34
            Gość portalu: normalna kobieta napisał(a):

> heluu jesteś super!!! a anoreksji to raczej na oddziale otwartym to raczej nie
            > wyleczymy.

Obawiam się,że się mylisz.Mam kolezankę anorektyczkę i drugą byłą
            bulimiczkę,obydwie leczyły się na otwartym.
        • Gość: Ta gruba Re: Grubasy do obozu koncentracyjnego?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 13:11
          Najbardziej sensowna odpowiedź. Zapytajmy jeszcze autorkę skąd w niej tyle
          agresji, czyżby z "sex-urodą" życie jej się nie układało? Pewnie tak, bo z taką
          brzydotą we wnętrzu nie pomoże uroda Noemi, czy Klaudii. Żal mi jej. Wiesz
          ludzie mnie lubią i kochają pomimo moich 100 kg, ba nawet uważają za atrakcyjną
          i powtarzają, żę nie wyobrażają sobie mnie innej. Na głupotę i parszywy
          charakter moich kilogramów bym nie zamieniła.
      • Gość: ktos Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 18:30
        do autorki: jestem ciekawa ile ty masz lat, jaki nosisz rozmiar i ile masz fałd
        na własnym brzuchu???? jakie masz prawo do oceniania innych?? wydaje mi sie ze
        sama masz duzy problem z sobą i sporo kompleksow, bo ludzi ocenia sie przez
        pryzmat wlasnej osoby, a ty właśnie to zrobiłaś! mam koleżankę, która ma 180 cm
        wzrostu, i waży 67 kg, a jest bardzo szczupła, więc zastanów się nad tym co
        mówisz! a poza tym to nie wina tych dziewczyn że mają trochę ciała więcej, a
        też mają prawo do chodzenia w mini!
      • Gość: ktos Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 18:32
        chciałam napisać że LUDZIE KTORZY OCENIAJA INNYCH I MOWIA O NICH TAKIE RZECZY
        JAK AUTORKA ASHIA OCENIAJĄ ICH PRZEZ PRYZMAT WŁASNEJ OSOBY!!! ZASTANOW SIE CO
        ROBISZ DZIEWCZYNO
      • Gość: Natalia DZIEWCZYNY PORADŹCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 18:51
        CZY MAJĄC 178,5 CM I OK.66 KG POWINNAM NOSIĆ MINI CZY WOREK OD ZIEMNIAKÓW?
        • Gość: Sara Re: DZIEWCZYNY PORADŹCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:57
          A wy lepsze? Grubsze bronicie, a co szczuplejsza to zaraz anorektyczka...ja
          mierzę 179cm, ważę 59 kg i jakoś na anoreksję nie choruję, w mini chodzić
          uwielbiam, a do tego jeszcze dobrze mi płacą...
          • Gość: Sara Re: Szczuplejsza to zaraz musi być anorektyczka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:57
            mierzę 179cm, ważę 59 kg i jakoś na anoreksję nie choruję, w mini chodzić
            uwielbiam, a do tego jeszcze dobrze mi płacą...
            • kochanica.francuza Re: Szczuplejsza to zaraz musi być anorektyczka? 16.08.04, 22:57
              Gość portalu: Sara napisał(a):

> A wy lepsze? Grubsze bronicie, a co szczuplejsza to zaraz anorektyczka...ja
              > mierzę 179cm, ważę 59 kg i jakoś na anoreksję nie choruję, w mini chodzić
              > uwielbiam, a do tego jeszcze dobrze mi płacą...

Ślicznaś,ale podane przez autorkę wątku 44 kg/166 cm to lekka przesada
              • Gość: Sara Re: Szczuplejsza to zaraz musi być anorektyczka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 17:41
                Nasza różnica między wzrostem a wagą jest ta sama:)
                • kochanica.francuza Re: Szczuplejsza to zaraz musi być anorektyczka? 21.08.04, 00:02
                  Gość portalu: Sara napisał(a):

> Nasza różnica między wzrostem a wagą jest ta sama:)

masz na myśli BMI?
                  • Gość: Sara Re: Szczuplejsza to zaraz musi być anorektyczka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 12:37
                    >masz na myśli BMI?
                    oczywiście
          • taquine ....... 16.08.04, 21:18
            > mierzę 179cm, ważę 59 kg i jakoś na anoreksję nie choruję

dokladnie!!! a do tego utarlo sie ze kazda chuda jest wredna...

do pani Sary: mamy wrecz identyczne wymiary, pozdro :)
      • destiny01 Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 16.08.04, 22:20
        Zabronmy grubym chodzić w mini
        Wysokim wysokich obcasów
        Głupich ubierzmy w różowe kaszkiety
        brzydkim w ogóle zabrońmy wychodzić z domu

och! jacy my wszyscy tolerancyjni!
      • Gość: GOLLKA Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:13
        JA JESTEM GRUBA,WYSPORTOWANA ,OPALONA ZADBANA DZIEWCZYNA KTÓRA ŚWIETNIE WYGLADA
        W MINI , BO MA TYPOWO CHŁOPIECA FIGURE CZYLI SZEROKIE RAMIONA(TO WYNIK WIELU
        GODZIN NA BASENIE I GENÓW PO TATUSIU, DZIEKI CO TATO ZA TE MOJE RAMIONKA) A
        WĄSKIE BIODRA I MAŁA DUPCIE,MAM 181 cm,CHODZE W SZPILACH ,MINI
        AWANGARDOWO ,EKSTRAWAGANCKO I MA WSZYSTKO GDZIES. ZWRACAM UWAGE NA SIEBIE BO MA
        JESZCZE CZARNO RÓŻOWE WŁOSY!!GRUBE DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIE WYSUSZONYM
        WIESZAKA, RUBENSOWSKIE KSZTAŁTY ZNOWU W MODZIE, WIEC UBIERJCIE SIE JAK MACIE
        OCHOTE I NIE PRZEJMÓJCIE SIE ZE CZASAMI DLA INNYCH WYGLADACIE KICZOWATO
        (KRASNALE W OGRÓDKACH TO TEZ KICZ A WSZYSCY JE MAJA,LUB CHCA MIEĆ HAHAH), :):)
      • bayer100 Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! 18.08.04, 10:14
        jestes jakas nienormlna, niech kazdy sie ubiera jak mu wygodnie.co cie to
        obchodzi czy ktos nosi mini czy nie
      • Gość: kati Re: grube dziewczyny nie chodzcie w mini! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 21:03
        Ashia jesteś głupsza niż ustawa przewiduje.
        Jak ci się nie podoba to NIE PATRZ na nie!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka