Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 21:53
    Nie wiem, czy jest to do konca zwiazane z moda, ale mam pytanie a propo
    plecakow... Czy plecak o pojemności 25 litrow to duzy plecak(czyt. taki zeby
    sie "spakowac do szkoly")? Czy jednak za maly zeby zmiescic najpotrzebniejsze
    rzeczy? Z gory dzieki
    xyz
    Obserwuj wątek
      • Gość: AniA Re: PLECAK! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 08:43
        To jest wystarczające, ale jezeli możesz i masz przeznaczoną na ten cel kas e
        to najlepsze plecaki są z JanSportu - plecak ma i tutaj uwaga 30 lat gwarancji
        na wykonanie , zamki, materiał, można go bez przeszkóg prać - poprostu jest
        super na górskie wypady i do szkoły ja mam już taki 5 lat i jest bez zarzutu
        • Gość: iza Re: PLECAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:09
          ja tez mam plecak jansportu i popsuły mi się w nim wszystkie zamki :( a tak go
          kocham... a reklamacji nie mogłam zgłosić bo plecak dostałam i niestety nie
          posiadam paragonu...
          • miziek Re: PLECAK! 12.08.04, 12:13
            Iza, jak to?Myślałam, że jansporty są nie do zdarcia :) mój przynajmniej
            jest :)))
            • Gość: iza Re: PLECAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 13:45
              no, widać ze nie do końca sa nie do zdarcia :D to jest mój ulubiony plecak i
              wcale go mocno nie męczyłam i nadal go nosze chociaż wszystkie zamki sa do
              polowy zaszyte :P
              • Gość: papryczka Re: PLECAK! IP: 212.160.106.* 12.08.04, 14:15
                Ja mam super pakownego JanSporta, tyle że suwaki juz dawno nie działają a z
                paragonem nie udało mi się zareklamować :(
                • miziek Re: PLECAK! 12.08.04, 15:26
                  Kurde, aż poszłam obejrzeć zamki...i się zreflektowałam, bo pożyczyłam plecak
                  mojemu facetowi, który nosi w nim WSZYSTKO (laptop, tysiąc metrów kabla, jakieś
                  dziwne narzędzia typu kombinerki, książka, jedzenie),plecak waży tonę i nic mu
                  się nie dzieje, chociaż nie jest traktowany hmm delikatnie :)
                  • Gość: kakaadoo Re: PLECAK! IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.04, 15:29
                    eastpak tez ma 30 lat kwarancji przy czym jest troche tanszy od JanSport (
                    zalezy od modelu), ale rowniez dosc pakowny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka