Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH

IP: *.net.autocom.pl 15.08.04, 18:46
    czy wedlug was to niechigieniczne chodzic w czyms co bylo wczesniej uzywane
    przez kogos a moze znalezliscie tam kiedys cos wyjatkowego ???jesli tak to co
    to bylo?
    Obserwuj wątek
      • miska_malcova Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 15.08.04, 18:48
        przeciez to wypierzesz, prawda? Jak moze być niehigieniczne?
        no bielizny tam nie kupiłabym... ale resztę tak..
        • Gość: arcz Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:06
          Ja uwielbiam! Wybieram raczej nowe lub prawie nowe rzeczy (widac po stanie
          tkaniny i po metkach), ale w zyciu nie kupilabym tam butow (no, chyba, ze
          nowiutkie:) A najfajniejsze rzeczy, jakie tam znalazlam, to:
          - nowiutka kopertowka z weza za 4zl - cudenko, lezalo sobie na parapecie i
          nikt nie kupowal, bo skora jest tak fantastyczna, ze wyglada na sztuczna:)
          - czarny welniany plaszczyk ze stojka - nowka
          - jedwabne bluzeczki - recznie malowane tkaniny
          - spodnie z welny w brazawa krateczke - mam ponad 1,8 wzrostu i w 'normalnym'
          sklepie bym takich nie znalazla

I mnostwo innych rzeczy... a marki? benetton, burberry, versace - zawsze za
          mniej niz 10zl:)
          • anula36 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 20.08.04, 16:47
            jak przedmowczyni:)
            Wyberam niezuzyte rzeczy, bez bielizny i butow. Okazje ? chocby wczoraj bluzka
            Ulla Popken, z metkami i zapasowym guzikiem w woreczku, na metce cena E 59,90,
            cena w lumpeksie 25 zl:)
            Poza tym nosze rozmiar 46 i kupic fajne atrakcyjne ciuchy w tym rozmiarzemzona
            tylko w lumpeksie:)
            • anula36 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 20.08.04, 16:53
              aa zapomnialabym w tym tygodniu kupilam tez nowiutki palszczyk firmy burberry,
              i taka bluzeczke w paseczki ktora ma naszyty jakby pulowerek bordowy a
              bluzeczka biala w apseczki bordo, plaszczxyk 45, bluzeczka 10.
              • Gość: black magic women Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:48
                przez miesiac pracowalam w takim przybytku i nie powiem,moja szafa wzbogacila
                sie o pare pieknych rzeczy,min genialna oldskolowa marynarke z dzinsu:)))ale
                choc kupuje w takich sklepach od lat, niezdarzylo mi sie prawie trafic na
                cudenka typu versace za 10 zl
                • anula36 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 20.08.04, 20:51
                  nawet jesli nie jest to Versace za 10 zl, ale porzadny ciuch dobrej firmy za 30
                  i tak warto:) Lepsze te ciuszki niz z bazarku:)
                  • kwiat_paproci Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 20.08.04, 22:35
                    uwielbiam tam chodzić, bo to jakś odtrutka na te wszystkie ciuchy z numerkami,
                    wszędobylski wściekły róż itp. W końcu uznałam, że mam tego dość i z lekkim
                    uczuciem wstydu poszłam pierwszy raz do second handu. A potem mnie wciągnęło i
                    wstyd też zniknął, a raczej zmienił się w poczucie dumy z upolowanej zdobyczy
                    za śmieszne pieniądze. (ale bielizny i butów nie odważyłabym się tam kupić)
                    • miska_malcova Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 20.08.04, 22:54
                      właśnie moja mam kupiła kilka bluzek po 5zl ;-D kurde, fajne!
                      • Gość: lo Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 15:26
                        dziwne, ze w polsce, przez wielu, s h sa kojarzone z nieladnymi ubraniami, ze
                        znoszonymi, niewartymi uwagi rzeczami..
                        znalazlam kiedys fajna bluze adidasa za 10 zl :)
                        • miska_malcova Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 22.08.04, 19:48
                          bierze sie to stąd, że jak wchodzisz do lumpeksu, to wszystko jest juz
                          przebrane przez koleżanki pani w lumpeksie :-(
            • Gość: kari Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.pil.vectranet.pl / 213.17.223.* 13.01.05, 21:46
              czy moge prosic anule36 o kontakt moj mail karusia24@poczta.onet.pl
          • Gość: aaaniat Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: 217.153.47.* 21.01.05, 23:26
            możecie podac second-handy wasze ulubione w wawie???
        • Gość: ala Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.ktm.net.pl 13.01.05, 10:38
          ostanio dowiedziałam się od dermatologa, że najcześciej ludzie zarażaja się
          świerzbem w przymierzalniach - przymierzając nowe ciuszki. Ale się zdziwiłam
          jesli juz to pomyślałabym o ciuchlandach, a tu niespodzianka - te z ciuchlandu
          są po sporej dawce dezynfekcji.....
      • paskuda12 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 10.11.04, 21:53
        chociaz bylam dopierao jeden raz jestem mile zaskoczona :) nie moglam uwierzyc
        ze mozna rzeczywiscie tam cos fajnego kupic a tu prosze bardzo mile sie
        zaskoczylam zwlaszcza ze jestem bardzo wybredna jezeli chodzi o ciuchy :)odrazu
        kupilam kilka nmarkowych ciuchow zawsze do tej pory jezdzilam po galeriach
        gdzie za 3 bluzeczki placilam po 350 zl szkoda ze wczesniej nie zaczelam
        chodzic po ciucholandach. POLECAM!!!!
        • tralalumpek Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 10.11.04, 22:43
          paskuda12 napisała:

> chociaz bylam dopierao jeden raz jestem mile zaskoczona :) nie moglam
          uwierzyc
          > ze mozna rzeczywiscie tam cos fajnego kupic a tu prosze bardzo mile sie
          > zaskoczylam zwlaszcza ze jestem bardzo wybredna jezeli chodzi o ciuchy :)
          odrazu
          >
          > kupilam kilka nmarkowych ciuchow zawsze do tej pory jezdzilam po galeriach
          > gdzie za 3 bluzeczki placilam po 350 zl szkoda ze wczesniej nie zaczelam
          > chodzic po ciucholandach. POLECAM!!!!

nie wiem czym sie tak podniecasz ze az musisz nowe watki zakaldac i nie
          wystarcza ci pozostac przy tym wpisie

bluzki z galerii za 350 zl....! to tanie bluzki jak na galerie, gdzie takie
          kiepskie rzeczy sprzedaja?
          jak widzisz 350 to dal jednych duzo dla injnych nie, jak na moje oceny ciuchow
          i tego co gdzie i za ile to ...jak wyzej, kiepska galeria
          • Gość: maxamar te tralalumpek czy lumpek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:56
            czego sie czepiasz paskudy? wolnosc slowa jest!!!
            • tralalumpek Re: te tralalumpek czy lumpek ? 10.11.04, 23:00
              Gość portalu: maxamar napisał(a):

> czego sie czepiasz paskudy? wolnosc slowa jest!!!

tak, jest wolnosc slowa i wolnosc logowania jak widze
              a skoro jest wolnosc slowa to czemu sie mnie czepiasz?
              • Gość: maxmar Re: te tralalumpek czy lumpek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:04
                dlaczego ja obrazasz ? ze sie podnieca? ze kupuje bluzki za 350zl ktore ty
                uwazasz za tanie? twoja wyzszosc swiedczy o tobie ...w negatywny sposob
                • tralalumpek Re: te tralalumpek czy lumpek ? 10.11.04, 23:06
                  Gość portalu: maxmar napisał(a):

> dlaczego ja obrazasz ? ze sie podnieca? ze kupuje bluzki za 350zl ktore ty
                  > uwazasz za tanie? twoja wyzszosc swiedczy o tobie ...w negatywny sposob

nie ma twoich wpisow w wyszokiwarce a zetem jestes tworem chwili dla mnie
                  powiedz na ile nickow masz jazn podzielona
                  kapusiow , polizywaczy i tchorzostwa nie lubie i paru jeszcze rzeczy
                  • Gość: maxmar Re: te tralalumpek czy lumpek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:10
                    widze ze lubisz obrazac roznych ludzi na roznych forach nie chce mi sie z toba
                    gadcbo szkoda mi czasu na takiego prostackiego mentla
                    • tralalumpek Re: te tralalumpek czy lumpek ? 10.11.04, 23:11
                      Gość portalu: maxmar napisał(a):

> widze ze lubisz obrazac roznych ludzi na roznych forach nie chce mi sie z
                      toba
                      > gadcbo szkoda mi czasu na takiego prostackiego mentla

ok, rozumiem cie w pelni, ten wpis mnie przekonal
                      • Gość: babcia Re: te tralalumpek czy lumpek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:34
                        Dzieci i co Wy się kłócicie? A tak miło zapowiadał się ten wątek. Idzcie lepiej
                        na spacer.
                        • tralalumpek Re: te tralalumpek czy lumpek ? 11.11.04, 12:02
                          Gość portalu: babcia napisał(a):

> Dzieci i co Wy się kłócicie? A tak miło zapowiadał się ten wątek. Idzcie
                          lepiej
                          >
                          > na spacer.

a kto tu sie kloci! to tylko wymiana uwag
                          na spacer nie moge sobie w tej chwili pozwolic bo wlasnie sie zwloklam do pracy
                          i spacerowa kawe moge we wlasnym pokoju wypic :)
              • Gość: natalka Re: te tralalumpek czy lumpek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 13:48
                brzydze sie SH!!!!!!!!!!!!!!!!
                ale nigdy nie kupilam bluzeczki w galerii ktora by kosztowala 100zl a co
                dopiero 350 !!!!!!!!!!1
          • Gość: milka Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: 212.182.62.* 15.01.05, 13:26
            Tralalumpek, Ty musisz mieć jakiś kompleks...
            Wyłazi z każdej Twojej wypowiedzi. Ludzie przywiązani od dziecka do swobody
            finansowej mają do forsy większy dystans. Obstawiam, że złapałaś bogatego męża
            i stąd Twoje lekko nowobogackie odruchy.
            Pozdrawiam serdecznie i wyluzuj...:)
      • kadlubek07 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 09.01.05, 14:45
        Jest juz gdzies tu taki watek...
        juz to pisałam, ale napisze raz jeszce...lumpeksy sa swietne :) samo szukanie ciuchów w takich miejscach to fajna przygoda i satysfakcja, kiedy znajdzie się cos wyjatkowego.
        Myśle, ze lumpeksy sa dobre dla ludzi z wyobraźnia, ale bez obsesji typu: FUj, a jesli nosił to zarazony wirusem HIV? (temat z poprzedniego watku)
        Byłam wczoraj w moim ulubionym, jeżdże tam co jakis czas.
        Wczoraj "upolowałam" :) m.in.
        kilka szalików
        golfik z benettona
        śliczny czarny sweterek
        koszulkę polo
        w sumie wzięłam z mama 7 kg :) było bardzo tanio, zapłaciłysmy tylko 14 zł (!)
        a szafa taty wzbogaciła sie m.in. o marynarke YSL :)
        • Gość: izoldka Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 17:22
          fuj nosic ciuszki po kims kto moze mial wszy, nie myl sie itd. obrzydlistwo
          • popea1 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 09.01.05, 18:19
            Gość portalu: izoldka napisał(a):

> fuj nosic ciuszki po kims kto moze mial wszy, nie myl sie itd. obrzydlistwo

Jeśli zamierzasz kupić jakis ciuch, to go najpierw oglądasz: jeśli jest w dobrym
            stanie i widac, że ktoś o nie dbał, to najprawdopodobniej dbał i o siebie
            (raczej się mył). Nigdy nie oddawałaś swoich starych ubrań np. do PCK? Czy
            sprawiają wrażenie, jakbyś miała wszy i nie myła się?
          • kadlubek07 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 09.01.05, 20:49
            Taaaak...z pewnoscia ludzie, którzy oddaja ubrania, zreszta w całkiem dobrym stanie i czesto firmowe, sie nie myja i maja wszy...pewnie w kartonach mieszkaja i zywia sie w jadłodalniach dla bezdomnych, żeby im na te benettony i h&m starczyło...to jest całkiem logiczne...

może skontaktuj sie z niejaka natalką, ona sie boi zarazic przez zdezynfekowany ciuch wirusem HIV...wygladacie mi na pokrewne dusze
            • popea1 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 10.01.05, 08:46
              Chyba mnie nie zrozumiałaś Kadlubek: ale wyjaśnie Ci-jestem zdania, że ludzie
              odający ciuchy w dobrym stanie dbają o siebie (w przeciwieństwie do tego co
              pisała moja poprzedniczka, z którą się nie zgadzam) i ja nie nie mam oporów,
              by je kupować. Toteż nie rozumiem Twojej złośliwej riposty (ale jakże zabawnej)
              i nie znajduję pokrewieństwa dusz między mną a niejaką natalką. Wiruc HIV o ile
              wiem, przenosi się inna drogą.
              • kadlubek07 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 10.01.05, 16:49
                Wybacz, ale to Ty mnie nie zrozumiałaś, zreszta chyba z mojej winy...odpowiadałam na posta izoldki, chyba tak sie nazywała ta panna od wszy...
                tylko umiesciłam go na końcu, pod Twoim...

z Twoim postem zgadzam sie jak najbardziej :), ciucholandy góra :)
                a ja już wyciagam kogos żeby mnie zawiózł, bo szykuje się dostawa :))

pozdrawiam i obiecuje że juz będe zwracac uwagę na to, jak wysyłam posty :)
                • fritzek Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 10.01.05, 17:12
                  Heh...troche tu nie zaglądałam a widzę,że wątki o SH wracją jak bumerang.(Latem
                  to nawet z tralalumpek prawie żeśmy sie pożarły 'w tym temacie')
                  Nie mam takiego 'ciągu',jak kiedyś,żeby codziennie chodzić
                  na 'szmaty'rynkowe,jeździć po lumpeksach.Ale czasami ciągnie wilka do
                  lasu...Mam duże szczęście do skór.W zeszłym roku ze stosu szmat wyciągnęłam za
                  rękaw czerwoną kurtkę z cielęcej skóry,w idealnym stanie.Zapłaciłam za nią 2pln
                  (słownie dwa złocisze).Mam zamszowy,brązowy płaszcz za 20pln.Dwa razy udało mi
                  się kupić czarne skórzane,nowe(!)spodnie po 50-60pln.
                  Poza tym mam mnóstwo ciuchów z 'lumpów',w których chodzę a chyba jeszcze więcej
                  wykorzystywanych do zdjęć,na imprezy.Tak jak napisałam w innym wątku,nie
                  założyłabym nigdy używanych gaci,skarpet i butów.Poza tym to hulaj dusza.Są
                  pralnie chemiczne,pralki,dobre środki piorące.
                  • koala1985 Do przeciwniczek 10.01.05, 22:16
                    Do dziewczyn, które się brzydzą: Rozumiem, że w restauracjach tez nie jadacie,
                    bo ktos przed wami używał tego samego widelca czy kubka, a mógł mieć AIDS? Poza
                    tym można te ciuchy wyprać, a bardzo często jest tak, że są nowe, z metkami. Co
                    do bielizny i innych ciuchów "blisko" ciała jestem przeciwna.
                    • Gość: noemi Re: Do przeciwniczek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.05, 22:18
                      bluzki obcisłe też są blisko ciała ....
                      spodnie też (szczegolnie jesli nosisz stringi ...)
                      w zwiazku z tym te ubrania "blisko ciala" tez omijasz?
                      • koala1985 Re: Do przeciwniczek 11.01.05, 00:09
                        Masz rację, może źle się wyraziłam. Miałam na myśli głównie bieliznę: staniki,
                        majtki, halki, podkoszulki i inne rzeczy tego typu.
                  • Gość: szmaciarz Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:45
                  • Gość: szmaciarz Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:51
                    Moja Droga akurat w sprawie skór byłbym ostrożniejszy,
                    jak juz wcześniej mówiłem buty ale tez skóry nie podlegaja obróbce termicznej
                    ani chemicznej. Tak wiec majteczki po wypraniu możesz nosić NA ZDROWIE;)
                    CO DO SKÓR ZDANIA SĄ PODZIELONE
                    Moja rada możesz wyprać w pralni chemicznej podszewke i tyle......
                • popea1 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 11.01.05, 09:09
                  Kadlubek, nie ma sprawy, ja to dopiero jestem roztrzepana!!! A co do głównego
                  tematu ciuchlandy są fajne: kupiłam niedawno bluzkę Vero Moda za 6,20 ( w
                  paseczki i delikatne kwiatki)
        • Gość: do kadlubek07 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.pil.vectranet.pl / 213.17.223.* 13.01.05, 21:57
          czesc.czy moglabys mi polecic z czystym sumieniem jakis fajny lumpeksik jesli
          jestes z w-wy.bo ja mieszkam tu od nie dawna i nie znam jeszcze fajnych
          lumpeksow,dlatego musze nadrobic stracony czas:)pozdrawiam kari.moj
          mail.karusia24@poczta.onet.pl
          • kadlubek07 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 15.01.05, 16:45
            Niestety, nie moge, bo nie jestem z Warszawy :), jadę tam w poniedziałek,ale lumpeksów w stolicy jeszcze nie odwiedzałam :)
            Pozdrawiam :)
        • Gość: rusałka no dobra ale gdzie wytrzasnęłaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:19
          7 kg za 14 zł??? to niesamowite:D

moje najfajniejsze, najbardziej "odjazdowe" i najczęściej noszone ciuchy w
          wiekszosci są z lumpexu. Mam swój ulubiony.
          lumpexy są exra bo są nieprzewidywalne
          i tanie
          i każdy ciuch jedt jedyny

wszystko oprócz bielizny i butów
      • Gość: beata Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.tbg.net.pl 12.01.05, 12:53
        Gdyby nie secondhandy nie miałabym w co się ubrać. Za jeden nowy średniej
        jakości ciuch mam kilka, czasami wcale nie używanych, dobrej jakości ubrań.
        Trzeba tylko umieć szukać. Nie stać mnie na nowe, markowe ubrania, więc kupuję
        takie właśnie używane. Wytrzymują dłużej, są lepiej wykonane niż (przykro to
        mówić) ubrania większości polskich firm.
        • Gość: blooi Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:35
          Chyba połowa mojej garderoby (a może nawet i więcej) to ciuchy z lumpeksów.
          • Gość: Pamelka Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:50
            Moja szafa pęka od ciuchów z lumpeksów . Ale wiecie jakie tam można kupić
            ciuchy :)?!!!!Moje koleżanki nie mogą uwierzyć ze to czy tamto jest kupione
            na "SZPERACh" SZOK Ja już jestem mocno uzależniona HAHAHA
        • Gość: blooi Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:49
          A ja już się łapię na tym, że mam poważne wątpliwości przy zakupach
          w "normalnym" sklepie. Bo jak pomyślę, że podobną rzecz można wykukać w
          lumpeksie za kilka lub kilkanaście niższą cenę, to trochę żal mi pieniędzy.
      • Gość: MALA Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:08
        tak się składa że prowadzę taki sklepik 12 rok i mam na ten temat wiele do
        powiedzenia. zakupy w takich sklepach to co dla niektórych to raj, ja nie mówię
        o ludziach biednych bo oni nawet i na takie sklepy nie mają kasy. są u nas
        naprawdę super ciuchy,takich nawet nie ma w sklepach,a o gatunkach nie
        wspomnę .te nasze ciuchy są do bani rozciągają się po pierwszym
        praniu .naprawdę namawiam was wszystkich do odwiedzania takich sklepów można
        miueć markowe cchy za grosze .pozdrawiam
        • Gość: gina donna karan, lecomte, karl lagerfeld IP: *.ar.szczecin.pl 16.01.05, 20:39
          uwielbiam robic zakupy w lumpeksie... jestem chyba nieco uzalezniona..;))
          do perelek naleza:
          zakiet donny karan, nowiutki, kremowy...pycha...
          spodnie lagerfelda.
          czarna bluzka lecomte.
          betty barclay: zakiet, bluzka, sweter
          stanik gossarda, nowiutki
          szwedzki plaszczyk, nowiutki ciemnozielony, moglabym wymieniac jeszcze i
          jeszcze...
          przepiekne poduszki, zaslony,
          nie kupuje butow i absolutnie zadnych majtek,body,kostiumow kapielowych, poza
          tym - hulaj dusza!!!!;)))
          • Gość: A Re: donna karan, lecomte, karl lagerfeld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 12:40
            A gdzie jest taki second hand?
            • Gość: gina Re: donna karan, lecomte, karl lagerfeld IP: *.ar.szczecin.pl 19.01.05, 17:25
              donna karan, betty barclay i karl lagerfeld - zdobycze z pewnej malej
              miejscowosci w Wielkopolsce, jezdze tam od lat;)
              lecomte, betty barclay - szczecin...
              pozdrawiam!
      • Gość: B!B@ Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.autocom.pl 21.01.05, 17:29
        gdzie są godne polecenia lumpexy w Krakowie??? szukam, szukam, ale narazie nie
        obczaiłam jescze nic ciekawego, pomóżcie;)
        • babeth Re: Gdzie w Katowicach? 22.01.05, 00:41
          Czy ktoś może polecić fajny lumpeks w Katowicach?
      • Gość: snigger Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:20
        Przecież wszystko można wyprać, a w second handach często można znaleźć
        coś fajnego.
      • Gość: agga Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:21
        koleżanko gino powiedz mi o jakiej małej mieścinie w WLKP mówisz???
        • Gość: gina Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.ar.szczecin.pl 24.01.05, 17:40
          hmmm...nie wiem, czy powinnam zdradzac...;)) miejscowosc pomiedzy jarocinem a
          krotoszynem;)) perelka:))
      • Gość: Grzegorz Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 12.02.05, 23:15
        Mimo, iż jestem facetem, też się wypowiem na tym raczej kobiecym forum.
        Lubię second hand'y, jednak muszę przyznać, że rzako kiedy zdarza mi się
        znaleźć w nich coś ciekawego:/ Męska second hand'owa moda jest bardzo uboga i
        zawsze trafiam na niemodne, nieciekawe rzeczy... Może po prostu źle szukam...
        (?)
        Ale kupowanie odzieży w second hand'ach jak najbardziej popieram! Nie ma się
        czego bać i brzydzić, w końcu po coś ktoś wymyślił proszki do prania.
        • Gość: facet Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.c.wavenet.pl 18.02.05, 07:09
          do odwiedzających SH w Warszawie - szukam takiech w których można kupić jakieś
          fajne męskie marynarki - co możecie polecić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka