Gość: elzbieta IP: *.net.autocom.pl 15.08.04, 18:46 czy wedlug was to niechigieniczne chodzic w czyms co bylo wczesniej uzywane przez kogos a moze znalezliscie tam kiedys cos wyjatkowego ???jesli tak to co to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 15.08.04, 18:48 przeciez to wypierzesz, prawda? Jak moze być niehigieniczne? no bielizny tam nie kupiłabym... ale resztę tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcz Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:06 Ja uwielbiam! Wybieram raczej nowe lub prawie nowe rzeczy (widac po stanie tkaniny i po metkach), ale w zyciu nie kupilabym tam butow (no, chyba, ze nowiutkie:) A najfajniejsze rzeczy, jakie tam znalazlam, to: - nowiutka kopertowka z weza za 4zl - cudenko, lezalo sobie na parapecie i nikt nie kupowal, bo skora jest tak fantastyczna, ze wyglada na sztuczna:) - czarny welniany plaszczyk ze stojka - nowka - jedwabne bluzeczki - recznie malowane tkaniny - spodnie z welny w brazawa krateczke - mam ponad 1,8 wzrostu i w 'normalnym' sklepie bym takich nie znalazla I mnostwo innych rzeczy... a marki? benetton, burberry, versace - zawsze za mniej niz 10zl:) Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 20.08.04, 16:47 jak przedmowczyni:) Wyberam niezuzyte rzeczy, bez bielizny i butow. Okazje ? chocby wczoraj bluzka Ulla Popken, z metkami i zapasowym guzikiem w woreczku, na metce cena E 59,90, cena w lumpeksie 25 zl:) Poza tym nosze rozmiar 46 i kupic fajne atrakcyjne ciuchy w tym rozmiarzemzona tylko w lumpeksie:) Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 20.08.04, 16:53 aa zapomnialabym w tym tygodniu kupilam tez nowiutki palszczyk firmy burberry, i taka bluzeczke w paseczki ktora ma naszyty jakby pulowerek bordowy a bluzeczka biala w apseczki bordo, plaszczxyk 45, bluzeczka 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black magic women Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:48 przez miesiac pracowalam w takim przybytku i nie powiem,moja szafa wzbogacila sie o pare pieknych rzeczy,min genialna oldskolowa marynarke z dzinsu:)))ale choc kupuje w takich sklepach od lat, niezdarzylo mi sie prawie trafic na cudenka typu versace za 10 zl Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 20.08.04, 20:51 nawet jesli nie jest to Versace za 10 zl, ale porzadny ciuch dobrej firmy za 30 i tak warto:) Lepsze te ciuszki niz z bazarku:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 20.08.04, 22:35 uwielbiam tam chodzić, bo to jakś odtrutka na te wszystkie ciuchy z numerkami, wszędobylski wściekły róż itp. W końcu uznałam, że mam tego dość i z lekkim uczuciem wstydu poszłam pierwszy raz do second handu. A potem mnie wciągnęło i wstyd też zniknął, a raczej zmienił się w poczucie dumy z upolowanej zdobyczy za śmieszne pieniądze. (ale bielizny i butów nie odważyłabym się tam kupić) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 20.08.04, 22:54 właśnie moja mam kupiła kilka bluzek po 5zl ;-D kurde, fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 15:26 dziwne, ze w polsce, przez wielu, s h sa kojarzone z nieladnymi ubraniami, ze znoszonymi, niewartymi uwagi rzeczami.. znalazlam kiedys fajna bluze adidasa za 10 zl :) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 22.08.04, 19:48 bierze sie to stąd, że jak wchodzisz do lumpeksu, to wszystko jest juz przebrane przez koleżanki pani w lumpeksie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kari Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.pil.vectranet.pl / 213.17.223.* 13.01.05, 21:46 czy moge prosic anule36 o kontakt moj mail karusia24@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaniat Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: 217.153.47.* 21.01.05, 23:26 możecie podac second-handy wasze ulubione w wawie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.ktm.net.pl 13.01.05, 10:38 ostanio dowiedziałam się od dermatologa, że najcześciej ludzie zarażaja się świerzbem w przymierzalniach - przymierzając nowe ciuszki. Ale się zdziwiłam jesli juz to pomyślałabym o ciuchlandach, a tu niespodzianka - te z ciuchlandu są po sporej dawce dezynfekcji..... Odpowiedz Link Zgłoś
paskuda12 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 10.11.04, 21:53 chociaz bylam dopierao jeden raz jestem mile zaskoczona :) nie moglam uwierzyc ze mozna rzeczywiscie tam cos fajnego kupic a tu prosze bardzo mile sie zaskoczylam zwlaszcza ze jestem bardzo wybredna jezeli chodzi o ciuchy :)odrazu kupilam kilka nmarkowych ciuchow zawsze do tej pory jezdzilam po galeriach gdzie za 3 bluzeczki placilam po 350 zl szkoda ze wczesniej nie zaczelam chodzic po ciucholandach. POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 10.11.04, 22:43 paskuda12 napisała: > chociaz bylam dopierao jeden raz jestem mile zaskoczona :) nie moglam uwierzyc > ze mozna rzeczywiscie tam cos fajnego kupic a tu prosze bardzo mile sie > zaskoczylam zwlaszcza ze jestem bardzo wybredna jezeli chodzi o ciuchy :) odrazu > > kupilam kilka nmarkowych ciuchow zawsze do tej pory jezdzilam po galeriach > gdzie za 3 bluzeczki placilam po 350 zl szkoda ze wczesniej nie zaczelam > chodzic po ciucholandach. POLECAM!!!! nie wiem czym sie tak podniecasz ze az musisz nowe watki zakaldac i nie wystarcza ci pozostac przy tym wpisie bluzki z galerii za 350 zl....! to tanie bluzki jak na galerie, gdzie takie kiepskie rzeczy sprzedaja? jak widzisz 350 to dal jednych duzo dla injnych nie, jak na moje oceny ciuchow i tego co gdzie i za ile to ...jak wyzej, kiepska galeria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxamar te tralalumpek czy lumpek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:56 czego sie czepiasz paskudy? wolnosc slowa jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: te tralalumpek czy lumpek ? 10.11.04, 23:00 Gość portalu: maxamar napisał(a): > czego sie czepiasz paskudy? wolnosc slowa jest!!! tak, jest wolnosc slowa i wolnosc logowania jak widze a skoro jest wolnosc slowa to czemu sie mnie czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxmar Re: te tralalumpek czy lumpek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:04 dlaczego ja obrazasz ? ze sie podnieca? ze kupuje bluzki za 350zl ktore ty uwazasz za tanie? twoja wyzszosc swiedczy o tobie ...w negatywny sposob Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: te tralalumpek czy lumpek ? 10.11.04, 23:06 Gość portalu: maxmar napisał(a): > dlaczego ja obrazasz ? ze sie podnieca? ze kupuje bluzki za 350zl ktore ty > uwazasz za tanie? twoja wyzszosc swiedczy o tobie ...w negatywny sposob nie ma twoich wpisow w wyszokiwarce a zetem jestes tworem chwili dla mnie powiedz na ile nickow masz jazn podzielona kapusiow , polizywaczy i tchorzostwa nie lubie i paru jeszcze rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxmar Re: te tralalumpek czy lumpek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:10 widze ze lubisz obrazac roznych ludzi na roznych forach nie chce mi sie z toba gadcbo szkoda mi czasu na takiego prostackiego mentla Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: te tralalumpek czy lumpek ? 10.11.04, 23:11 Gość portalu: maxmar napisał(a): > widze ze lubisz obrazac roznych ludzi na roznych forach nie chce mi sie z toba > gadcbo szkoda mi czasu na takiego prostackiego mentla ok, rozumiem cie w pelni, ten wpis mnie przekonal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: te tralalumpek czy lumpek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:34 Dzieci i co Wy się kłócicie? A tak miło zapowiadał się ten wątek. Idzcie lepiej na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: te tralalumpek czy lumpek ? 11.11.04, 12:02 Gość portalu: babcia napisał(a): > Dzieci i co Wy się kłócicie? A tak miło zapowiadał się ten wątek. Idzcie lepiej > > na spacer. a kto tu sie kloci! to tylko wymiana uwag na spacer nie moge sobie w tej chwili pozwolic bo wlasnie sie zwloklam do pracy i spacerowa kawe moge we wlasnym pokoju wypic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka Re: te tralalumpek czy lumpek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 13:48 brzydze sie SH!!!!!!!!!!!!!!!! ale nigdy nie kupilam bluzeczki w galerii ktora by kosztowala 100zl a co dopiero 350 !!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: 212.182.62.* 15.01.05, 13:26 Tralalumpek, Ty musisz mieć jakiś kompleks... Wyłazi z każdej Twojej wypowiedzi. Ludzie przywiązani od dziecka do swobody finansowej mają do forsy większy dystans. Obstawiam, że złapałaś bogatego męża i stąd Twoje lekko nowobogackie odruchy. Pozdrawiam serdecznie i wyluzuj...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 09.01.05, 14:45 Jest juz gdzies tu taki watek... juz to pisałam, ale napisze raz jeszce...lumpeksy sa swietne :) samo szukanie ciuchów w takich miejscach to fajna przygoda i satysfakcja, kiedy znajdzie się cos wyjatkowego. Myśle, ze lumpeksy sa dobre dla ludzi z wyobraźnia, ale bez obsesji typu: FUj, a jesli nosił to zarazony wirusem HIV? (temat z poprzedniego watku) Byłam wczoraj w moim ulubionym, jeżdże tam co jakis czas. Wczoraj "upolowałam" :) m.in. kilka szalików golfik z benettona śliczny czarny sweterek koszulkę polo w sumie wzięłam z mama 7 kg :) było bardzo tanio, zapłaciłysmy tylko 14 zł (!) a szafa taty wzbogaciła sie m.in. o marynarke YSL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izoldka Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 17:22 fuj nosic ciuszki po kims kto moze mial wszy, nie myl sie itd. obrzydlistwo Odpowiedz Link Zgłoś
popea1 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 09.01.05, 18:19 Gość portalu: izoldka napisał(a): > fuj nosic ciuszki po kims kto moze mial wszy, nie myl sie itd. obrzydlistwo Jeśli zamierzasz kupić jakis ciuch, to go najpierw oglądasz: jeśli jest w dobrym stanie i widac, że ktoś o nie dbał, to najprawdopodobniej dbał i o siebie (raczej się mył). Nigdy nie oddawałaś swoich starych ubrań np. do PCK? Czy sprawiają wrażenie, jakbyś miała wszy i nie myła się? Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 09.01.05, 20:49 Taaaak...z pewnoscia ludzie, którzy oddaja ubrania, zreszta w całkiem dobrym stanie i czesto firmowe, sie nie myja i maja wszy...pewnie w kartonach mieszkaja i zywia sie w jadłodalniach dla bezdomnych, żeby im na te benettony i h&m starczyło...to jest całkiem logiczne... może skontaktuj sie z niejaka natalką, ona sie boi zarazic przez zdezynfekowany ciuch wirusem HIV...wygladacie mi na pokrewne dusze Odpowiedz Link Zgłoś
popea1 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 10.01.05, 08:46 Chyba mnie nie zrozumiałaś Kadlubek: ale wyjaśnie Ci-jestem zdania, że ludzie odający ciuchy w dobrym stanie dbają o siebie (w przeciwieństwie do tego co pisała moja poprzedniczka, z którą się nie zgadzam) i ja nie nie mam oporów, by je kupować. Toteż nie rozumiem Twojej złośliwej riposty (ale jakże zabawnej) i nie znajduję pokrewieństwa dusz między mną a niejaką natalką. Wiruc HIV o ile wiem, przenosi się inna drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 10.01.05, 16:49 Wybacz, ale to Ty mnie nie zrozumiałaś, zreszta chyba z mojej winy...odpowiadałam na posta izoldki, chyba tak sie nazywała ta panna od wszy... tylko umiesciłam go na końcu, pod Twoim... z Twoim postem zgadzam sie jak najbardziej :), ciucholandy góra :) a ja już wyciagam kogos żeby mnie zawiózł, bo szykuje się dostawa :)) pozdrawiam i obiecuje że juz będe zwracac uwagę na to, jak wysyłam posty :) Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 10.01.05, 17:12 Heh...troche tu nie zaglądałam a widzę,że wątki o SH wracją jak bumerang.(Latem to nawet z tralalumpek prawie żeśmy sie pożarły 'w tym temacie') Nie mam takiego 'ciągu',jak kiedyś,żeby codziennie chodzić na 'szmaty'rynkowe,jeździć po lumpeksach.Ale czasami ciągnie wilka do lasu...Mam duże szczęście do skór.W zeszłym roku ze stosu szmat wyciągnęłam za rękaw czerwoną kurtkę z cielęcej skóry,w idealnym stanie.Zapłaciłam za nią 2pln (słownie dwa złocisze).Mam zamszowy,brązowy płaszcz za 20pln.Dwa razy udało mi się kupić czarne skórzane,nowe(!)spodnie po 50-60pln. Poza tym mam mnóstwo ciuchów z 'lumpów',w których chodzę a chyba jeszcze więcej wykorzystywanych do zdjęć,na imprezy.Tak jak napisałam w innym wątku,nie założyłabym nigdy używanych gaci,skarpet i butów.Poza tym to hulaj dusza.Są pralnie chemiczne,pralki,dobre środki piorące. Odpowiedz Link Zgłoś
koala1985 Do przeciwniczek 10.01.05, 22:16 Do dziewczyn, które się brzydzą: Rozumiem, że w restauracjach tez nie jadacie, bo ktos przed wami używał tego samego widelca czy kubka, a mógł mieć AIDS? Poza tym można te ciuchy wyprać, a bardzo często jest tak, że są nowe, z metkami. Co do bielizny i innych ciuchów "blisko" ciała jestem przeciwna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noemi Re: Do przeciwniczek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.05, 22:18 bluzki obcisłe też są blisko ciała .... spodnie też (szczegolnie jesli nosisz stringi ...) w zwiazku z tym te ubrania "blisko ciala" tez omijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
koala1985 Re: Do przeciwniczek 11.01.05, 00:09 Masz rację, może źle się wyraziłam. Miałam na myśli głównie bieliznę: staniki, majtki, halki, podkoszulki i inne rzeczy tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmaciarz Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmaciarz Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:51 Moja Droga akurat w sprawie skór byłbym ostrożniejszy, jak juz wcześniej mówiłem buty ale tez skóry nie podlegaja obróbce termicznej ani chemicznej. Tak wiec majteczki po wypraniu możesz nosić NA ZDROWIE;) CO DO SKÓR ZDANIA SĄ PODZIELONE Moja rada możesz wyprać w pralni chemicznej podszewke i tyle...... Odpowiedz Link Zgłoś
popea1 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 11.01.05, 09:09 Kadlubek, nie ma sprawy, ja to dopiero jestem roztrzepana!!! A co do głównego tematu ciuchlandy są fajne: kupiłam niedawno bluzkę Vero Moda za 6,20 ( w paseczki i delikatne kwiatki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kadlubek07 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.pil.vectranet.pl / 213.17.223.* 13.01.05, 21:57 czesc.czy moglabys mi polecic z czystym sumieniem jakis fajny lumpeksik jesli jestes z w-wy.bo ja mieszkam tu od nie dawna i nie znam jeszcze fajnych lumpeksow,dlatego musze nadrobic stracony czas:)pozdrawiam kari.moj mail.karusia24@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH 15.01.05, 16:45 Niestety, nie moge, bo nie jestem z Warszawy :), jadę tam w poniedziałek,ale lumpeksów w stolicy jeszcze nie odwiedzałam :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusałka no dobra ale gdzie wytrzasnęłaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:19 7 kg za 14 zł??? to niesamowite:D moje najfajniejsze, najbardziej "odjazdowe" i najczęściej noszone ciuchy w wiekszosci są z lumpexu. Mam swój ulubiony. lumpexy są exra bo są nieprzewidywalne i tanie i każdy ciuch jedt jedyny wszystko oprócz bielizny i butów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.tbg.net.pl 12.01.05, 12:53 Gdyby nie secondhandy nie miałabym w co się ubrać. Za jeden nowy średniej jakości ciuch mam kilka, czasami wcale nie używanych, dobrej jakości ubrań. Trzeba tylko umieć szukać. Nie stać mnie na nowe, markowe ubrania, więc kupuję takie właśnie używane. Wytrzymują dłużej, są lepiej wykonane niż (przykro to mówić) ubrania większości polskich firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blooi Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:35 Chyba połowa mojej garderoby (a może nawet i więcej) to ciuchy z lumpeksów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamelka Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:50 Moja szafa pęka od ciuchów z lumpeksów . Ale wiecie jakie tam można kupić ciuchy :)?!!!!Moje koleżanki nie mogą uwierzyć ze to czy tamto jest kupione na "SZPERACh" SZOK Ja już jestem mocno uzależniona HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blooi Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:49 A ja już się łapię na tym, że mam poważne wątpliwości przy zakupach w "normalnym" sklepie. Bo jak pomyślę, że podobną rzecz można wykukać w lumpeksie za kilka lub kilkanaście niższą cenę, to trochę żal mi pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALA Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:08 tak się składa że prowadzę taki sklepik 12 rok i mam na ten temat wiele do powiedzenia. zakupy w takich sklepach to co dla niektórych to raj, ja nie mówię o ludziach biednych bo oni nawet i na takie sklepy nie mają kasy. są u nas naprawdę super ciuchy,takich nawet nie ma w sklepach,a o gatunkach nie wspomnę .te nasze ciuchy są do bani rozciągają się po pierwszym praniu .naprawdę namawiam was wszystkich do odwiedzania takich sklepów można miueć markowe cchy za grosze .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina donna karan, lecomte, karl lagerfeld IP: *.ar.szczecin.pl 16.01.05, 20:39 uwielbiam robic zakupy w lumpeksie... jestem chyba nieco uzalezniona..;)) do perelek naleza: zakiet donny karan, nowiutki, kremowy...pycha... spodnie lagerfelda. czarna bluzka lecomte. betty barclay: zakiet, bluzka, sweter stanik gossarda, nowiutki szwedzki plaszczyk, nowiutki ciemnozielony, moglabym wymieniac jeszcze i jeszcze... przepiekne poduszki, zaslony, nie kupuje butow i absolutnie zadnych majtek,body,kostiumow kapielowych, poza tym - hulaj dusza!!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: donna karan, lecomte, karl lagerfeld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 12:40 A gdzie jest taki second hand? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: donna karan, lecomte, karl lagerfeld IP: *.ar.szczecin.pl 19.01.05, 17:25 donna karan, betty barclay i karl lagerfeld - zdobycze z pewnej malej miejscowosci w Wielkopolsce, jezdze tam od lat;) lecomte, betty barclay - szczecin... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B!B@ Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.autocom.pl 21.01.05, 17:29 gdzie są godne polecenia lumpexy w Krakowie??? szukam, szukam, ale narazie nie obczaiłam jescze nic ciekawego, pomóżcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: Gdzie w Katowicach? 22.01.05, 00:41 Czy ktoś może polecić fajny lumpeks w Katowicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snigger Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:20 Przecież wszystko można wyprać, a w second handach często można znaleźć coś fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:21 koleżanko gino powiedz mi o jakiej małej mieścinie w WLKP mówisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.ar.szczecin.pl 24.01.05, 17:40 hmmm...nie wiem, czy powinnam zdradzac...;)) miejscowosc pomiedzy jarocinem a krotoszynem;)) perelka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 12.02.05, 23:15 Mimo, iż jestem facetem, też się wypowiem na tym raczej kobiecym forum. Lubię second hand'y, jednak muszę przyznać, że rzako kiedy zdarza mi się znaleźć w nich coś ciekawego:/ Męska second hand'owa moda jest bardzo uboga i zawsze trafiam na niemodne, nieciekawe rzeczy... Może po prostu źle szukam... (?) Ale kupowanie odzieży w second hand'ach jak najbardziej popieram! Nie ma się czego bać i brzydzić, w końcu po coś ktoś wymyślił proszki do prania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: CO SADZICIE O SECOND HAND-ACH IP: *.c.wavenet.pl 18.02.05, 07:09 do odwiedzających SH w Warszawie - szukam takiech w których można kupić jakieś fajne męskie marynarki - co możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś