Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chcesz zostać moderatorem tego forum?

19.02.14, 15:44
    Poszukujemy osoby, która chciałaby dołączyć do grona moderatorów społecznych Forum.gazeta.pl, zostając moderatorem forum Moda.

Moderator społeczny to osoba wyjątkowa. Zaangażowana w życie forum, przestrzegająca netykiety i znająca forum jak własną kieszeń. Jeżeli uważasz, że dasz radę sprostać wyzwaniu - napisz, podając w treści maila swój login.

Jeśli chcesz zostać moderatorem innego forum redakcyjnego, napisz i podaj link do tego forum.

Zgłoszenia prosimy kierować na adres forum@agora.pl

Czekamy na Wasze maile!
    Administracja Forum Gazeta.pl
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 19.02.14, 17:02
        przykro mi, wymogi spelniam ale mam tak przerabane u zarzadcow folwarku ze odpadam w przedbiegach :)
        • alpepe Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 24.02.14, 15:42
          ja też, ale w moim przypadku oni sądzą, że za dużo bym cięła.
          • tralalumpek Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 24.02.14, 18:04
            ciac mozna i duzo, byle z sensem, czasem moderatorzy tna malo ale kompletnie bezsensownie
            poza tym uwazam ze moderacja powinna:
            - byc bezstronna
            - fochy - wykluczone
            - inteligencja od pewnego poziomu (oj, oj...)
            - logika - wlaczyc
            - obecnosc na forum obowiazkowa - rozgrzeszenie ze wlasnie Weekend nie trafia
            - orientacja w swiecie, nie w zagrodzie, obowiazkowa
            ......
      • maitresse.d.un.francais Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 01.03.14, 22:06
        Moderator społeczny to osoba wyjątkowa

A pewnie, bo jej nie płacą.

Ciekawe, że jakoś nie ma społecznych sprzedawców ani lekarzy.

I co, ktoś się zgłosił, hehehe?
      • aniawitkowska3 Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 02.11.14, 13:00
        Nie wierzę! Mój komentarz został usunięty tylko dlatego, że śmiałam stwierdzić, iz to forum nie potrzebuje moderatorów, bo nic się tu nie dzieje??? LOL
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka