Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

off-topic :kluby w Warszawie

IP: *.acn.waw.pl 17.08.04, 12:31
    Cześć dziewczyny, wiem ze nie na temat ale licze na waszą pomoc. Sa u mnie
    znajomi z Niemiec, w wieku ok. 35-40 lat i chcę ich zabrać do jakiegoś klubu
    w Warszawie, ale nie bardzo wiem gdzie można by z nimi pójść. Nie są już w
    imprezowym wieku, nie słuchają muzyki elektronicznej a chcą się pobawić w
    jakimś fajnym miejscu. Liczę na wasze propozycje!
    Obserwuj wątek
      • Gość: nie to forum Re: off-topic :kluby w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.04, 13:21
        35-40,to jak najbardziej imprezowy wiek
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=540
        • Gość: nosek Re: off-topic :kluby w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 17.08.04, 15:25
          A widziałaś jaki tam ruch? z resztą dlaczego tak wąsko pojmujesz pojęcie mody?
          a gdybym zapytała o modne kluby byłoby to dobre miejsce? a propos wieku, wiek
          imprezowy to już to niestety nie jest bo ma się dwojkę małych dzieci
          • Gość: nie to forum Re: off-topic :kluby w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.04, 18:01
            to niestety zależy od człowieka,wiek wiekiem,ale dzieci spią pod czujnym okiem
            babci/opiekunki a 35 latkowie korzystają z życia.Są też,wyobraź sobie,
            20latkowie nie przepadający za elektronicznymi gniotami.
            Modnym klubem jest oczywiście Szparka na placu Trzech Krzyży.Jedzenie na prawdę
            dobre,wieczorem muzyka na żywo,można kogoś znanego spotkać.Raczej na
            posiedzenie,a nie na tańce.Sprawdz też info o klubie c4 za domami centrum,nie
            byłam,ale podobno tam nie chodzą małolaty.
            Po dwóch zerknięciach na stonę MODA stwierdzam,że odnosi się do wyglądu,a jeśli
            szukałabym klubu od razu weszłabym na warszawa PO GODZINACH.
            Jest też forum www.kafeteria.pl gdzie możesz zapytać.
            Szukaj,zeby to nie były ostatnie odwiedziny twoich zagranicznych znajomych.
            • Gość: nosek Re: off-topic :kluby w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 17.08.04, 20:46
              Pisząc klub mam na myśli miejsce gdzie można się poruszać, fajne knajpki w
              Warszawie znam, fajnych miejsc do potańczenia jak na lekarstwo, dzięki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka