Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Torebki Mumu

13.10.14, 12:43
    Rozglądam się za szarą torebką. Choć nie lubię toreb typu worek, wpadła mi w oko MUMU model Madame All Gray.
    mu-mu.pl/torebki-skorzane/madame-all-grey.html
    Na pierwszy rzut oka cena wydaje mi się jednak nieco przesadzona jak na ten model (brak podszewki w środku,na allegro takie zwykłe nieimpregnowane torebki ze skóry cielęcej są za ok 300 zł) i chciałabym poznać wasze opinie. Któraś może ma i może napisać jak faktycznie jest z jakością i czy warto?
    Obserwuj wątek
      • loonax007 Re: Torebki Mumu 12.12.14, 10:39
        Jeśli kiedyś można było torebkę MUMU kupić za 500-600 zł, bo rózne ceny w sieci widziałem, a teraz taka sama torebka kosztuje blisko o tysiąc złotych więcej, to ktoś tu chyba robi kasę na naiwnych. Panowie, cena skóry tak poszła w górę ? czy postanowiliście szybciej ten setny milion zarobić? (pierwszy jak rozumiem to już dawno macie) .Fajny biznes, zamożne damulki, łapcie za portfele.
      • taki-sobie-nick Cena przesadzona, haha 12.12.14, 17:55
        Słusznie mówi user - cwane dziunie chcą zarobić. Podobne produkty można kupić nawet po 160 zł, tylko trzeba wiedzieć gdzie. :-P
        • znana.jako.ggigus ale dziwa reklamuje te torebki 14.12.14, 01:33
          no no
          • sabriel Re: ale dziwa reklamuje te torebki 14.12.14, 14:36
            Dzięki za wasze opinie. Z zakupu Mumu po wejściu nowej kolekcji zrezygnowałam. Ceny wziete z kosmosu. Na szczęście zdrowy rozsądek zwyciężył. W cenie 1 torebki Mumu kupiłam 2 nowe torebki ( oczywiście przecenione) - Coccinelle oraz Furlę.
      • reni-131 Re: Torebki Mumu 21.10.16, 21:58
        Witaj. Mam od 1,5 roku torebkę Mumu model Camilla burgund. Jakość jest fantastyczna. Nosiłam ja naprawdę całą zimę, nie ma śladu użytkowania! Ani jednego zadrapania, uszy nienaruszona, nie wyrywają się (tego się obawiałam, bo wyglądają bardzo delikatnie)To bardzo wygodna shopperka, ale już rozglądam się za kolejnym mniejszym modelem. Szczerze polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka