Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ponczo- hit czy kit?

24.11.14, 14:30
    Powiedzcie śledzicie aktualne trendy w tym temacie może? Poncza są teraz znowu na topie? Bo widziałam w kilku sklepach w necie i nie wiem czy przypadek czy wróciły do łask?

Podpytuje bo ja osobiście je kocham i mam 4 w swojej szafie - wprawdzie dla mnie i tak wazniejsze od mody6 to to ze sie w czyms dobrze czuję, ale pytam z ciekawości
    Obserwuj wątek
      • mim_maior Re: Ponczo- hit czy kit? 24.11.14, 15:28
        Poncza znów na topie, ale w moje garderobie są na stałe. Moim zdaniem pasują głównie kobietom o "małej" górze. Z dziewczyny o szerokich ramionach i/lub dużym biuście potrafią zrobić Bukę. I dodać lat. Pewnie można znaleźć ponczo o kroju pasującym każdemu, ale to już wymaga talentu do wyszukiwania odpowiednich ubrań.
        • mag88da Re: Ponczo- hit czy kit? 27.11.14, 10:36
          ja tez lubie poncza, takze ciesze sie, ze wrocily do lask, latwiej bedzie z wyborem w sklepach
          • k.laryska Re: Ponczo- hit czy kit? 27.11.14, 15:09
            wedlug mnie sa fajne, ale trzeba uwazac z reszta stylizacji zeby nie wygladac babciowato :) no i sa cieplutkie :)
      • ladykatia Re: Ponczo- hit czy kit? 28.11.14, 13:58
        Ponczo jak najbardziej wróciło do mody :) Polecam albo wyciągnąc z dna szafy stare poncza, albo zaopatrzyć się w jakieś nowe - może patchworkowe, bo ten trend wraca do łask. Gdzie ich szukacie?
      • meg-alo-mania Re: Ponczo- hit czy kit? 28.11.14, 23:29
        jeśli ładne, to hit
      • merry_ville Re: Ponczo- hit czy kit? 08.12.14, 12:39
        Słyszę ponczo i myślę od razu o pierwszym odcinku amerykańskiej wersji "Brzyduli" :) Możesz zaryzykować, ale nie na jakieś szykowne gale ;)
      • kika.1986 Re: Ponczo- hit czy kit? 08.12.14, 14:04
        absolutnie hit.
        dla zwolenniczek trzymania sie trendow - aktualnie modne.
        dla amatorek klasyki - zawsze modne!
        ;)
        sama marze o takim jednym z asos, ale czekam na wyprzedaże :)

kika
        www.szafa-kiki.pl/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka