Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

butu sportowe

IP: *.238.72.190.adsl.inetia.pl 12.09.04, 02:51
    gdzie moge dostać fajne sportowe buty całe ze skóry, bez czuba tylko z
    zaokrąglpnym noskiem w jakimś jaśniejszym = spokojnym kolorze (nie róż i
    błękit) , z kolorowymi detalami ale niekoniecznie.
    a co Wy nosicie dziewczyny?
    dodam że chodzi mi o Warszawe.
    kiwi
    Obserwuj wątek
      • lolik2 Re: butu sportowe 12.09.04, 15:44
        nie wiem, co masz na mysli pisząc "sportowe", dla mnie ładne sportowe buty to
        np. Puma nuala
        • Gość: kiwi Re: buty sportowe IP: *.238.75.85.adsl.inetia.pl 13.09.04, 09:21
          sportowe buty czyli coś mniej zobowiązującego do "biegania" na co dzień ,
          bardziej kolorowe ale w stonowanych kolorach niby już nie mokasyny a jeszcze
          nie profesjonalne obuwie sportowe , zagladałam do kilku sklepów z butami
          sportowymi nike adidas itp. i jedyne jakie mi sie spodobałay to czarne nike z
          białym znakiem "nike" i cieniutką czerwoną lamówką wkoło tego znaku ale okazało
          sie że są nie są skórzane - niestety .
          podobno "geox" robi całe skórzane buty ale gdzie je sprzedaje?
          pozdrawiam
          kiwi
          • Gość: kiwi Re: buty sportowe IP: *.238.76.144.adsl.inetia.pl 14.09.04, 08:48
            podciągam
            • Gość: go Re: buty sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:03
              a więc Nuala jak najbardziej i Strange
              • Gość: kiwi Re: buty sportowe IP: *.238.77.1.adsl.inetia.pl 16.09.04, 08:36
                podciagam , może ktoś dopisze coś od siebie
                kiwi
          • Gość: A Re: buty sportowe IP: *.icpnet.pl 16.09.04, 08:57
            W ecco byłaś?
            • Gość: kiwi Re: buty sportowe IP: *.238.65.216.adsl.inetia.pl 16.09.04, 15:10
              tak do ecco zaglądałam , ale tam ceny sa ogromne . buty w ecco rzeczywiście są
              bardzo wygodne ale kolory niestety zbyt "poważne" .
              kiwi
      • Gość: kania Re: butu sportowe IP: *.238.79.159.adsl.inetia.pl 16.09.04, 22:46
        geox w sklepach gino rossi
        • Gość: kiwi Re: buty sportowe IP: *.238.69.86.adsl.inetia.pl 20.09.04, 09:49
          w sobotę kupiłam buty firmy "Caprice" , kolor beżowy i niebiesko-szary
          z delikatnym paskiem w zgaszonym kolorze czerwonym, i o to mi chodziło , już 2
          osoby na ulicy zapytały mnie gdzie kupiłam te buty.
          cena 170 zł ( po przecenie z 230 zł.) w hali pod pałacem kultury ( dobrze że
          tam zajrzałam) , podobno nazywane są niemickimi butami "geoxa".
          kiwi
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka