Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sneakerstore.com.pl-opinie

26.12.16, 00:25
    Czy sneakerstore.com.pl to naprawde oszusci?
    Jak wyglada dostawa?
    Macie jakies swoje przygody zwiazane z tym sklepem?
    Obserwuj wątek
      • mooska1 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 12.01.17, 15:57
        ja zamówiłam buty 11,12,2016r. wszystko przebiegło perfekcyjnie zgodnie z opisem firmy ,kontakt natychmiastowy bez problemu ,buty oryginalne z certyfikatami , towar przyszedł terminowo,ja jestem zadowolona
        • zaklopotana_14 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 13.01.17, 18:24
          To super, dzięki, bo zwklekałam czy kupic bo niby oszukują
          • tapatik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 15.01.17, 12:25
            No i jak byś wpisała w Google "sneakerstore.com.pl +opinie" to byś znalazła informację, że ten sklep sprzedaje nic nie warte podróbki:
            butologia.com/2016/12/fake-alert-sneakerstore-com-pl-e-markowi-pl-e-mstore-pl/
            Fragment ich FAQ:
            "Paczki wysyłane są w ciągu 5 dni roboczych od otrzymania wpłaty. Czas dostawy wynosi od 10 do 30 dni roboczych. Większość paczek dociera jednak w ciągu 15 dni roboczych. Produkty są wysłane bezpośrednio z magazynu w Azjii."

Czyli sami piszą, że ich buty są azjatyckie.

Tutaj masz buty Air Max Zero za 280 zł:
            sneakerstore.com.pl/pl/p/NIKE-AIR-MAX-ZERO-Czarnebiale/10404
            a w oficjalnym sklepie Nike masz te same buty za ponad 600 zł:
            store.nike.com/pl/pl_pl/pd/buty-uniseks-air-max-zero/pid-11193008/pgid-11066959
          • kasiastepniak2 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 12.02.18, 11:15
            Zamówiłam buty 21 grudnia 2016 r. Paczka przyszła 8 lutego 2017 roku. Prosto z Chin. Okazuje się, ze to podróbka. Może raczej bardzo śmierdżca podróba. 239,99 zł może nie majątek, ale irytuje mnie fakt, ze dałam się oszukać.
            Teraz musze je odesłać a paczka do Chin zapewne będzie trochę kosztowała.
            Odradzam. Przestrzegam przed zakupem w tym sklepie.
        • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 18:06
          Naprawde? bo zamowilam dzis buty i zaczelam sie stresowac ze to oszusci... po jakim czasie dostalas przesylke?
          • madzia.golik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 19:03
            ja również zamówiłam, ale wczoraj.Zrobiłam też przelew wczoraj i żadnej informacji zwrotnej. Nawet na meila nie odpowiadają. Coraz bardziej dociera do mnie, że butów na oczy nie zobaczę
            • aaa.123.124 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 25.01.17, 15:41
              Czy tez za dostawę nic nie płaciłaś?
            • tara38 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 21.03.17, 14:22
              czy otrzymała Pani w końcu te buty? ja kupiłam dwa tygodnie temu, przelew zrobiłam od razu, po trzech dniach na moje pytanie odpowiedzieli, że własnie wysłali. Nie przesłali numeru przesyłki, nie odpowiadaja więcej, zaczynam się stresować, czy to nie oszuści?
      • kiciakamcia Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 17.01.17, 00:51
        oszuści! zamówiłam u nich buty 19 grudnia do tej pory nie dostałam żadnej informacji, że zostały wysłane
        • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 18:13
          i jak?podejmujesz jakies kroki? bo zamowilam dzisiaj buty i zaczynam zalowac...
      • siwy30867 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 17.01.17, 10:54
        Omijać z daleka tą stronke zamawiałem buty 14listopada 2016 mamy teraz 17.01.2017.Nie ma możliwości kontaktu.
        • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 18:14
          i jak? co zrobiles? nadal nic? zamowilam dzisiaj buty i zaczynam zalowac..
          • madzia.golik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 19:04
            Ja również zamówiłam buty, ale wczoraj, dokonałam przelewu też wczoraj. Żadnej informacji zwrotnej czy przelew otrzymali, na maile nie odpowiadają. Coraz bardziej zaczynam wątpić w to że buty zobacze na oczy
            • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 19:08
              u mnie to samo.. czemu ja nie przeczytalam opinii o tym skelpie wczesniej.. bedziesz sie kierowala na policje?
              • madzia.golik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 19:12
                Też byłam tak głupia, że nie sprawdziłam tej strony. Uzbroje się w cierpliwość do przyszłego tygodnia, jak nie uzyskam żadnej informacji na maila to będe działać w prawach konsumenta albo na policje. Jest też taka opcja że zadzwonie do siedziby w Krakowie gdzie dokonałam przelew.
                • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 19:14
                  to zrobie tak samo, moze ktos odpowie na maila.. masz numer do ich siedziby? wyslesz?
                  • madzia.golik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 19:21
                    12 643 11 95, 12 642 18 01 - są dwa numery. Jeżeli nie odpowiedzą na maila to mamy pewność, że to oszuści!
                    • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 19:25
                      myslisz, ze mamy jakies szanse odzyskac pieniadze? u mnie to 360zl..
                      • madzia.golik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 19:26
                        Jeżeli bedzięmy działać w tym kierunku to myślę, że tak. u mnie 220zl
                        • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 19:29
                          nie rozumiem dlaczego takie sklepy nie sa usuwane, boje sie ze policja nie wiele zdziala..
                          • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 19:32
                            najlepsze jest to, ze zamowilam buty na zime ktorych potrzebuje jak najszybciej, takze super. ani butow ani pieniedzy
                          • madzia.golik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 19:34
                            Bardziej może zdziałać wydruk z konta o przelewie na te ich niby "konto" i dalej beda działac
                            • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 19:36
                              ale jak zamawialam czulam, ze cos jest nie tak. nie wierze, ze tak mnie wyrolowali. jutro bede probowala do nich dzwonic
                              • madzia.golik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 19:44
                                ja poźniej sie zorientowała, że jest coś nie tak.. napisz co powiedzieli
                                • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.01.17, 19:45
                                  jak wgl odbiora to dam znac haha. bedziemy w kontakcie
                                  • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 24.01.17, 23:55
                                    i jak tam? nie dzwonilam jeszcze.. nie odpowiadaja na maile, wydaje mi sie ze to przegrana sprawa i trzeba kierowac sie na policje. nie chce zeby uszlo im to na sucho
                                    • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 25.01.17, 00:49
                                      wlasnie otrzymalam maila, ze zamowienie jest realizowane i ze czas dostawy wynosi do 30 dni tak jak podaja na stronie.. nic tylko czekac
                                      • madzia.golik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 25.01.17, 07:27
                                        Ja tez dostalam maila wlasnie wczoraj, takiego samego jak Ty. Musimy czekac
                                        • aaa.123.124 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 25.01.17, 15:36
                                          Jestem w takiej samej sytuacji jak wy. Buty zamówiłam 16 stycznia, a dopiero dzisiaj zaczęłam czytać opinie, napisałam maila do nich z godzinę temu, jeszcze czekam. Czy ktoś z was był już na policji?
                    • aaa.123.124 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 25.01.17, 15:44
                      Skąd masz te numery? Ja w mailu od nich potwierdzającym zamówienie jedyne dane kontaktowe jakie dostałam to ich mail... żałuje ze nie czytałam wcześniej opinii
                      • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 25.01.17, 16:47
                        jak jeszcze nie bylam na policji, bo w regulaminie pisza, ze dostawa do 30 dni.. wiec policja teraz nic nie zrobi. Trzeba czekac:(
                        • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 25.01.17, 16:49
                          ja boje sie, ze nawet jak te buty przyjda to beda jakies chamskie podroby..pewnie bedzie problem wtedy z odzyskaniem kasy..
                          • aaa.123.124 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 26.01.17, 14:08
                            Ja tez będę czekać te regulaminowe 30 dni, ale jeśli po tym czasie nie dostanę butów idę od razu na policję, nie zostawię tak tego. Ktoś powinien zamknąć ich stronę, bo to nie w porządku, żeby oszukiwać tak ludzi. Ja nie zrobiłam tam zakupów na dużą kwotę, ale co jeśli ktoś wyfa tam z 1000zł. Już nie za fajnie.
                            • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 26.01.17, 15:23
                              ja prawie 4 stowy.. juz nawet nie chodzi o kase, ale o oszukiwanie ludzi. ja zamowilam buty, poniewaz potrzebowalam ich na snieg teraz. a tak to ani kasy ani butow. jak bedziesz szla na policje to daj znac
                              • aaa.123.124 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 26.01.17, 18:01
                                Dam znać
                                • eleonora_nn Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 27.01.17, 17:27
                                  Witam, ja również zamówiłam buty 27 grudnia i do dziś nie otrzymałam ani maila potwierdzającego przelew ani butów i przesyłki. Widzę natomiast, ze wysyłacie państwo maile do tego sklepu, a ja nie mogę znaleźć tego maila. Gdzie mam kierować wiadomości?? Może ktoś podać ich e-mail?
                                  • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 27.01.17, 21:42
                                    shop@sneakerstore.com.pl , kurczę to niezbyt dobrze wróży.. trzeba cos z tym zrobic, bo nie moga tak oszukiwac ludzi
                                    • tapatik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 28.01.17, 07:21
                                      Coś zrobić?
                                      Trzeba zawiadomić Policję.
                                      Dodatkowo, jeśli ktoś mieszka na wyspach to może zawiadomić brytyjską Policję, bo tam jest firma zarejestrowana.
                                      Z tego co czytałem to firma nie sprzedaje butów oryginalnych lecz podróbki, a za to też jest paragraf.
                                    • eleonora_nn Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 28.01.17, 08:19
                                      Dziękuje za meila ja napewno zgłoszę to na policję nie daruje . Proszę to samo zrobić
                                      • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 28.01.17, 14:51
                                        ja nie moge teraz nic zrobic, poniewaz nie minelo 30 regulaminowych dni. Jak Wy zglosicie to prosze informowac o przebiegu wydarzen
                                        • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 30.01.17, 21:54
                                          i jak? komus moze przyszla paczka?
                                          • madzia.golik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 31.01.17, 10:57
                                            Od ostataniego maila jakiego dostalam od tych drani to zero kontaktu..
                                            • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 31.01.17, 17:02
                                              ja nic nie pisalam jeszcze, zapytam sie czy paczka juz wyslana.. mnie ciekawi dlaczego jak tyle ludzi sie na nich nacielo to strona nadal istnieje. policja w tym kraju nic nie robi
                                            • natalka.naatalka Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 21.02.17, 21:46
                                              Czy coś w waszej sprawie uległo zmianie ? Czy dalej cisza? Zgłosiłyście to gdzieś ?
                                              • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 03.03.17, 15:06
                                                Dzis przyszly do mnie buty, dokladnie miesac po wysylce. Wszystko wyglada oryginalnie i dostalam paragon wiec nie ma powodow do zmartwien. Pozdrawiam
                                                • tapatik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 03.03.17, 16:47
                                                  Wyglądają oryginalnie czy są oryginalne?
                                                  Ten sklep wprost pisze na swojej stronie, że ściąga buty z Azji.
                                                  • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 03.03.17, 17:13
                                                    sa oryginalne i maja certyfikat. no i co z tego? mylisz ze nie umiem czytac? wiekoszosc butow jest produkowanych w Azji,a idac twoim tokiem myslinia ludzie mieszkajacy w Azji nosza same podrobki.
                                                    • tapatik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 04.03.17, 08:24
                                                      Myślę, że jesteś pracownikiem Sneakerstore.
                                                    • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 04.03.17, 12:02
                                                      to zle myslisz :)
                                                    • madzia.golik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 06.03.17, 09:23
                                                      Moja przesyłka aktualnie znajduje sie w Poznaniu w kontroli celnej..
                                                    • szyper62 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 09.03.17, 20:11
                                                      Fajnie macie, ja nie mogę doprosić się nawet numeru przesyłki. teoretycznie wysłana 6.03 tak mi ktoś odpisał, po tej wiadomości komplety brak kontaktu .. Echo . wydaje mi się że tylko utopiłem kasę ;/
                                                    • tara38 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 22.03.17, 13:00
                                                      moje podobno wysłane 10.03 i cisza, nie odpisują, nie podali numeru przesyłki, a to miał byc prezent dla córki...katastrofa
                                                      jeśli ktoś zgłosi ich na policję napiszcie proszę, obawiam się, że będę kolejna
                                                      W każdym razie odradzam zakupy w tym sklepie, takie emocje to nie dla mnie
                                                    • agusia20d Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 01.05.17, 15:16
                                                      Chce dołączyć do pozwu. moj nr telefonu 792 002 511
      • beataw05 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 29.01.17, 20:29
        Zamawiałam buty w grudniu 2016 po świętach i do tej pory niczego nie dostałam. Kontaktu nie ma żadnego. poczekam jeszcze tydzień i zgłoszę to na policji.
        • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 29.01.17, 21:02
          jak zglosisz to daj prosze znac. Jakby buty przyszly tez mozesz poinfomowac:D nie wierze, ze tyle ludzi oszukali..przestalam wierzyc, ze buty na oczy zobacze..
      • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 30.01.17, 23:15
        myslicie, ze kasa jest do odzyskania? jak komus przyszla paczka lub zglaszal to na policje, to prosze pisac
      • zniecierpliwiona00 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 07.02.17, 14:25
        Czy ktoś otrzymał przesyłkę? Dokonałam zakupu 24 grudnia, dostałam od sklepu wiadomość, że dostali wpłatę 28 grudnia i przesyłkę wyślą do 5 dni roboczych i dotrze do mnie do 30 dni roboczych od momentu nadania paczki. Te 30 dni będzie 13.02 w poniedziałek i zaczynam się denerwować, że wgl nie dostane tych butów...
      • arolk79 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 08.02.17, 09:49
        Jednym słowem DNO ,nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak żenująco niskim poziomem obsługi .Buty zamówiłem w październiku i do dzisiaj ich nie mam. Proponuję omijać z daleka tych oszustów i błaznów
      • zniecierpliwiona00 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 13.02.17, 14:52
        Dostałam dzisiaj buty i jestem mega zadowolona! Buty oryginalne z papierami i dzisiaj akurat jest 30 dzień od wysyłyki. Bałam się, że nic nie dostane po tych wszystkich komentarzach, ale nic złego na tą strone nie moge powiedzieć
        • tapatik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 13.02.17, 22:23
          Już wcześniej zostało ustalone, że te buty są produkowane w Azji, więc nie mogą być oryginalne.
          Albo nie umiesz rozpoznać oryginalnych butów albo jesteś pracownikiem Sneakerstore.
          Podejrzewam to drugie.
          • eleonora_nn Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 16.02.17, 17:01
            Dzisiaj dostałam przesyłkę z butami także myślałam ze zostałam oszukana ale po prawie dwóch miesiącach otrzymałam buty i są oryginalne .
      • agata200011 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 22.02.17, 21:26
        witam ja zamówiłem buty i nagle listonosz dostarczył polecony z urzędu celnego o nadejściu przesyłki z chin,na osobnej kartce druk o zgłoszeniu do deklaracji celnej .zostało naliczona opłata 60 zł.więc przestrzegam przed zakupem.
      • encelatus Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 04.03.17, 12:38
        Sneakerstore.com.pl OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM !!! Oszuści i naciągacze !!! Firma niby w Londynie. Buty kupione na początku stycznia 2017. Brak butów , stracone pieniądze !!!
        Każdy oszukany niech zgłosi to na policję !!!
        • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 04.03.17, 15:43
          Ja zamówiłam buty 23 stycznia i wczoraj do mnie przyszły
          • madzia.golik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 06.03.17, 09:26
            Nie poniosłas zadnej opłaty ? Bo moja paczka jest w Poznaniu w kontroli celnej
            • inga.w1910 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 07.03.17, 19:53
              kurier normalnie przyniosl do domu
      • madzia.golik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 08.03.17, 11:53
        OSZUŚCI! nie dość, że musiałam zapłacić opłaty podatkowo-celne to jeszcze sprawdziłam buty dokładnie i nie są oryginalne! Niby mają certyfikat, ale podróby.
        • ddrzeszutek Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 12.10.17, 04:49
          Ile Cię wyniosły opłaty celne ? Pytam bo tez zamówiłem buty i póki co zamówienie jest realizowane ( w toku )oraz jeżeli to podróbki, to ciekaw jestem czy jeszcze je nosisz, czy przynajmniej rok wytrzymały/wytrzymają.. Pozdrawiam...
      • zyziu_sz Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 26.04.17, 10:46
        Opinie.Mogę napisać tyle że czekałem za butami półtora miesiąca,że w informacji emeil że w przypadku butów z poza uni a większość są z Chin itp trzeba opłacić podatek wat 23 % plus opłaty związane operacjami celnymi.Moje buty są w tej chwili w urzędzie celnym w Poznaniu.Muszę dołączyć skan wpłaty,zamówienia i formularza który mi urząd przysłał.Wybór zostawiam Państwu,być może nie wszystko idzie z poza uni ale chyba większość.Ja osobiście już się wyleczyłem z zakupów w tym sklepie !!!
      • zyziu_sz Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 26.04.17, 11:06
        Witam ponownie .Czy ktoś miał może kontakt telefoniczny z tym pseudo sklepem.Mnie już krew zalewa bo jak się okaże że opłacę te 23 % wat i inne opłaty związane z operacjami celnymi i przyjdą jakieś marne podróby to nie popuszczę im nawet jak bym miał pojechać do Krakowa !I nie chodzi tu o te 300 zł tylko o tępienie takich oszustów !!!
        • czarnulla123 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 03.05.17, 21:32
          ja zamówiłam buty 13 kwietnia.... zaro odpowiedzi a pisałam już 2 maile,,, jestem mega wściekła
        • doni_pl Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 23.05.17, 14:57
          Witam ja równiez ostrzymalem list z urzędu celnego zapłaciłem za buty 240 zł orientuje się ktoś +\- ile przyjdzie mi do płacenia i czy wogole buty do mnie trafia ??
          • ania-li78 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 14.06.17, 14:18
            Syn właśnie otrzymał Decyzję z Urzędu Celnego, że co do towaru zachodzi podejrzenie, iż narusza prawa własności intelektualnej. Ma dwa wyjścia: wyraża zgodę na zniszczenie towaru lub sprzeciwia się temu a co za tym idzie UC informuje posiadacza praw wł. intel. a on z kolei może podjąć kroki prawne. Tak więc... po butach! Buty zamówione były 21 kwietnia dzisiaj mamy 14 czerwca! No i standardowo na meile nie odpowiadają!
      • olsoon_83 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 08.05.17, 16:43
        Dzisiaj zamówiłam buty, wpłaciłam 250 zł...
        dopiero po dokonaniu przelewu zaczęłam czytać na forum o tej stronce. Obawiam się ze moje pieniądze poszły w błoto, co myslicie?
        • tapatik Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 08.05.17, 21:32
          Jak wpłaciłaś? Może da radę zatrzymać przekazanie pieniędzy.
          Buty prawdopodobnie przyjdą, ale będą to niskiej jakości podróbki.
          • beata0444 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 10.05.17, 13:03
            Ja zamówiłam dla syna buty 13 kwietnia 2017 r. zero odpowiedzi na moje maile. Ani pieniędzy ani butów. Ja już nie chcę tych butów ale od tej firmy żądam zwrotu moich pieniędzy i zgłoszę ten fakt na Policji, ponieważ oszustom nie można dać sposobności do oszukiwania innych ludzi. Dla mnie to dużo pieniędzy. Niekiedy dzieciaki zbierają na markowe buty miesiącami... smutne jest to co robi ten sklep z ludźmi, bo nie czytałam żadnego pozytywnej opinii o tym sklepie.
      • anetakirow Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 25.05.17, 11:20
        To OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!! Kupiłam u nich buty dla syna 06.03.2017, przesyłkę otrzymałam 23.05.2017 z butami damskimi i w większym rozmiarze! Na maile nie odpowiadają; w poniedziałek idę złożyć sprawę w sądzie.
      • janusz.katarzyna Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 31.05.17, 13:45
        Podzielam, na buty czekałam 1,5 miesiąca i do tego przyszły zupełnie inne niż zamówiłam. Teraz muszę zwrócić, ale nikt nie raczy poinformować mnie na jaki adres mam je odesłać. Zdecydowanie odradzam zakupy za ich pośrednictwem.
      • gran007 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 11.06.17, 16:30
        Nie kupujcie w sneakers store com pl, to złodzieje i oszuści!
        Podszywają się pod oryginalny sklep, nawet po godzinie od zakupu nie można odstąpić od umowy, a to co zostaje przysłane - nie ma żadnego paragonu, rękojmi, a buty to bezczelne podróbki!
      • gran007 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 11.06.17, 16:31
        Nie kupujcie w sneakers store com pl, to złodzieje i oszuści!
        Podszywają się pod oryginalny sklep, nawet po godzinie od zakupu nie można odstąpić od umowy, a to co zostaje przysłane - nie ma żadnego paragonu, rękojmi, a buty to bezczelne podróbki! zero odzewu, zero odpowiedzialności!
        • swieta_meta Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 16.06.17, 15:21
          ja dziś otrzymałam jedne jeszcze na drugie czekam (miałam szczęście, że szły 16 dni zobaczymy jak drugie), odpowiedzieli mi na e-mail po godzinie, ale w tytule podałam nr zamówienia, a jeżeli chodzi o brak dokumentów to się nie zgodzę bo otrzymałam fakturę ze sklepu plus certyfikat - chyba, że to podrobili sprawdzę to. Nie czytałam wcześniej opinii i teraz martwię się o tą drugą parę butów...
      • podrobka Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 25.06.17, 14:36
        Często mylony jest adres sneakerstore.pl, pod którym są dostępne oryginalne buty z sneakerstore.com.pl gdzie sprzedają podróbki.
      • podrobka Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 25.06.17, 14:41
        Często mylony jest adres sneakerstore.pl pod którym będą dostępne oryginalne buty z sneakerstore.com.pl gdzie sprzedają podróbki.
      • figi.figiel Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 11.07.17, 14:17
        Zaczęłam czytać opinię na temat tego sklepu już po złożeniu zamowienia i przestrzaszyłam się, że butów nie zobaczę, a pieniądze wyrzuciłam w błoto, ale na szczęście przyszły po 18 dniach. Wątpię w ich oryginalność, chociaż nie różnią się od oryginału niczym oprócz zapachu, okropnie śmierdzą chińską gumą. Moje zakupy tym razem się powiodły, ale czytając inne opinie na różnych stronach, raczej już nic tam nie zamówię.
        • dzida.44 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 20.07.17, 12:05
          Ja też odradzam!!!
          Czekałam 30 dni na dostawę butów. Przyszły-adidasy Puma Sneakers, ale po dwóch dniach zaczęły odklejać się czubki. Zgłosiłam reklamację i zaproponowali mi zwrot za naprawę u szewca. Zgodziłam się, aby nie czekać kolejnego miesiąca . To był błąd, bo szewc nie dał rady ich skleić- cały czas się rozklejają. Sklep oddał mi za naprawę, ale ja zgłosiłam do nich, że rezygnuje z takiego rozwiązania, bo buty się nie sklejają. Oddałam im te 30 zł i zażądałam wymiany butów na nowe lub zwrot pieniędzy, ale od 2 tygodni nie odzywają się...
        • carpeng Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 07.08.17, 17:33
          komu by sie chcialo pisac opinie gdyby paczka przyszla? oszuscii tyle ,,
      • carpeng Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 07.08.17, 17:31
        powiem tak ,OSZUSCI !!! od poczatku czerwca czekam na dostawe , pisze jakas babka ze mna na maila ,ktora gra na zwloke , czy jest ktos kto zgloscil juz sprawe na policje ? w grupie sila.. ja mam juz dosc,, Barbara
      • ina21us Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 28.08.17, 22:42
        sneakerstore.com.pl oszuści! Niestety też się dałam oszukać.... przygotowałam już wszystkie dokumenty i zgłaszam na policje!!!!!
      • darek121975 Re: Sneakerstore.com.pl-opinie 06.11.17, 20:59
        Oszuści ,wycofalem przelew ,firma scigana za liczne oszustwa informacja z banku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka