Gość: Gudrun Ensslin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 01:36 www.masdearte.com/imagenes/fotos/Fashton_avedon2.jpg www.fotopolis.pl/galeria/avedon04.jpg www.metmuseum.org/special/Richard_Avedon/images/2.L.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: black magic women Re: Monroe by Avedon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 11:31 mm jak zawsze piekna ale ja najbardziej lubie ja na zdjeciach miltona greena,nie znam niestety zadnych linkow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gudrun Ensslin Re: Monroe by Green IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 11:39 fkoktts.hp.infoseek.co.jp/monroe.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black magic women Re: Monroe by Green IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 14:14 dzieki!choc akurat to zdjecie nie oddaje idee fix m.greena do przedstawiania mm jako kobiety-nie ikony,symbolu,ale czlowieka,bez makijazu,wystrzalowych kreacji itp.najslynniejsze ze zdjec greena to chyba "labedz"mm w baletowym stroju z glowa na kolanach... Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Monroe by Avedon 02.10.04, 11:51 Nie przepadam ani za MM ani za Avedonem... Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Monroe by Avedon 02.10.04, 11:59 co, za ładna jak na twój gust, nie;)? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Monroe by Avedon 02.10.04, 12:06 papryczko - jeśli to było na poważnie - to był kwas (zapomniane słowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Monroe by Avedon 02.10.04, 12:10 Wystraszyłeś się ? :)) A poważnie - MM to juz dla mnie ikona a nie kobieta. Nie mogę na nią patrzeć tak jak na inne - nie jest dla mnie piękna ani brzydka. Jest jedyna. Nie znaczy to,że musze ją lubić. A Avedona nie znoszę wręcz. Ot tak ogólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Monroe by Avedon 02.10.04, 12:33 tak, wystraszyłem się - już sam twój nick wywołuje we mnie silny strach, papryczko:))) wiesz, mm nie ma aż tak dużo w mediach, by mógł mi się jej wizerunek znudzić; no i właśnie dla mnie poza tym że jest ikoną, jest (a raczej była) piękną i seksowną kobietą - w przciwieństwie do dzisiejszych paszczurów z magazynów mody, co to niektóre pretendują do miana dzisiejszych 'ikon' - a tak naprawdę mm czy bb nie dorastają do kostek. żeby dzisaj nadal piękno było w modzie... ale nie, musi być 'oryginalność', czyt. paskudztwo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Monroe by Avedon IP: *.toya.net.pl 02.10.04, 12:09 Uwielbiam zdjecia Avedona. Szkoda ,ze odszedl :(((( Na zdjecia MM , nie tylko Jego autorstwa, moge patrzec godzinami. Odpowiedz Link Zgłoś