Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co mam dziś na sobie?

• mankalita Re: co mam dziś na sobie? 09.10.04, 17:23
        Właśnie wróciłam z zajęć i nie mam ochoty sie przebierać bo niedługo znowu
        wychodzę.

Dzinsy - o zgrozo biodrówki i nawet z rozszerzanymi nogawkami. W pasie/biodrach
        pasek z maminej szafy (jedyny którego długość była wystarczająca by opasać moje
        biodra - reszta pasków z maminej szafy chyba nie jest przewidziana do biodrówek)

Skarpetki - ponoć białe, ale już troszkę poszarzały i mają niewielką dziurkę na
        dużym palcu; naszczęście jeszcze paluch nie wystaje, więc nadają się do
        chodzenia

Golf - jakiś sweterkowy taki, w kolorze intensywnego fioletu, rękaw 3/4, ale
        tak naprawdę do ledwo za łokieć, bo ten golf to chyba dziecięcy - zakupiłam w
        lumpeksie.

Majtki z ładną falbanką na górze, tak na wszelki wypadek, gdyby wystawały
        podczas siedzenia.

Stanik powiększający biust, żeby mój chyba dziecinny golf, kusząco opinał się
        gdzie trzeba.

Butów nie mam, bo już zdjęłam.

Gumka do włosów na ręce - czarna, nieco rozciągnięta frotka, troszkę owłosiona

Fioletowy lakier na paznokciach u nóg (u rąk rano zmyłam bo już obłaził),
        trochę go można podejrzeć przez tę dziurę w skarpetce; tworzy ładną całość z
        golfikiem.

Ma się ten styl:D
        • Gość: hmmmmmm Re: co mam dziś na sobie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.10.04, 17:30
          czarne spodnie opiete na biodrach a reszta szeeeeroka (uwielbiam takie)
          biala koszula opieta w czarne cienkie paski zapinana dopiero od wysokosci biustu
          srebrna obraczka na kciuku

butow nie mam bo siedze w domku
      • tralalumpek Re: co mam dziś na sobie? 09.10.04, 17:39
        przyszalm wlasnie z "roboty" i siedze jeszcze w :
        - czarny kostium sztruksowy (cienka prazka) spodnie + marynarka
        - biala bluzka koszulowa
        - czarno-czerwono-biala mala apaszka
        - warkocz
        - jasnozielone ponczo
        - biala bielizna
        - buty, czarne blyszczace mokasyny stoja juz w przedpokoju

a zaraz wskakuje w dluga dzianinowa "trawkowa" spodnice i granatowa bluzke obie
        z firmy o ktora mnie w ktoryms wpise blinski nie posadza i papucie w kolorze
        skory
        • Gość: cherry cienka prazka ??? cienki prazek jak juz cos IP: *.crowley.pl 09.10.04, 22:09
          • tralalumpek Re: cienka prazka ??? cienki prazek jak juz cos 09.10.04, 22:10
            na szczescie nie kratka!
            • Gość: cherry Re: cienka prazka ??? cienki prazek jak juz cos IP: *.crowley.pl 12.10.04, 21:34
              coz za blyskotliwa odpowiedz . faktycznie na miare lumpa.
              • tralalumpek Re: cienka prazka ??? cienki prazek jak juz cos 12.10.04, 21:45
                Gość portalu: cherry napisał(a):

> coz za blyskotliwa odpowiedz . faktycznie na miare lumpa.

lump ma paskudny zwyczaj, jak mu ktoś na odcisk nadepnie to poczyta sobie w
                internecie inne wypowiedzi tegoż delikwenta a potem wyda wyrok
                w twoim wypadku stwierdzam co następuje:
                daj mi święty spokój i nie ubliżaj czyli nie zmuszaj żebym sięgnęła do archiwum
                twojej radosnej twórczości internetowej
        • blinski Re: co mam dziś na sobie? 10.10.04, 10:44
          :))
      • kasiunia62 Re: co mam dziś na sobie? 09.10.04, 17:46
        Teraz: dresik 3/4 spodnie i ciepła bluza ba suwak
        Parę minut wcześniej: ciemna dzinsowa spódnica za kolanko,czerwony dopasowany
        sweterek i dzinsową kurteczkę oraz beżowe buty bez pięt...zmarzłam jak nie
        wiem!!! Brrr
        • miska_malcova Re: co mam dziś na sobie? 09.10.04, 19:31
          akurat wróciłam ze służbowego spotkania, wiec jeszcze przed chwila czarno-
          granatowy spodnium, biala bluzka i czarne buty
      • aniabe13 Re: co mam dziś na sobie? 09.10.04, 19:37
        Czarny sweter, czarne spodnie na kolanach kota, jak zejdzie będę miała na sobie
        jeszcze jego futro.
      • andzia13 Re: co mam dziś na sobie? 10.10.04, 09:25
        granatowe(niepowycierane) dżinsy - nowy nabytek z Quelle
        jasnoturkusowy golf
        szary, rozpinany sweterek
        • Gość: magii Re: co mam dziś na sobie? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 10.10.04, 10:10
          Jasnobeżowy mięciutki golfi, jasną spódniczkę, białe rajstopy, beżowe buty Ecco
          i jasną kurteczkę.
          • Gość: julita30 Re: co mam dziś na sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:21
            Dzinsy -Only,jasnonniebieskie biodrówki,czarny cienki golf,buty płaskie ,
            wiązane,czarne z białym paskiem- Ryłko,krótka czarna kurtka- Vero Moda,bielizna-
            koronkowy biustonosz,czarne koronkowe majtki biodrówki,czarna koszulka z
            koronkowym wykończeniem.
        • Gość: rodzyneczka Re: co mam dziś na sobie? IP: *.cst.tpsa.pl 11.10.04, 12:24
          andzia13, Zadowolana jesteś z tych dżinsów? Jaki mają kolor? Ja się waham, ale
          też chyba sobie zmówię. Obleciałam dużo sklepów i nic mi się nie podoba,
          chciałabym właśnie takie nie powycierane i prostę nogawki no i żeby były prosto
          uszyte, bo te co widziałam jakieś koślawe.
          • andzia13 Re: co mam dziś na sobie? 11.10.04, 21:41
            Gość portalu: rodzyneczka napisał(a):

> andzia13, Zadowolana jesteś z tych dżinsów? Jaki mają kolor? Ja się waham,
            ale
            > też chyba sobie zmówię. Obleciałam dużo sklepów i nic mi się nie podoba,
            > chciałabym właśnie takie nie powycierane i prostę nogawki no i żeby były
            prosto
            >
            > uszyte, bo te co widziałam jakieś koślawe.

Dżinsy zamawiałam kilka razy i z każdych jestem zadowolona. Nie istnieje
            problem: dobre w biodrach - za szerokie w pasie lub dobre w pasie - za wąskie w
            biodrach. Leżą idealnie. Trzeba się wcześniej dokładnie zmierzyć (blisko
            ciała), gdyż rozmiary mogą się różnić od tych sklepowych.
            Te, które ostatnio zamówiłam mają granatowy kolor. Trudno powiedzieć, że są
            sprane, bo prawie tego nie widać - bardzo leciutko i równomiernie. Takich
            całkiem "surowych" chyba się w dzisiejszych czasach nie kupi.
            • Gość: rodzyneczka Re: co mam dziś na sobie? IP: *.cst.tpsa.pl 12.10.04, 15:02
              dzięki wielkie za informację
              • Gość: hmmmmmmmm Re: co mam dziś na sobie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.10.04, 18:25
                ale jak dla mnie to sie nie czepiasz... w koncu to ja popelnilam blad (ekhm
                bledy) ;-)))
      • lorianne Re: co mam dziś na sobie? 10.10.04, 13:56
        siedzę w domu...
        -czarne jeansy levis
        -różowa bluza benetton
        -szary polar murphy&nye
        -białe skarpetki stopki
        -bielizna unna
        -klapki adidas :)
        -lekko potargany włos by head&shoulders i matrix
        -naturalny makeup - pomadka ochronna orlane i ... już

pozdrawiam
      • Gość: puma Re: co mam dziś na sobie? IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 11.10.04, 10:25
        Bluzeczkę bawełnianą z długim rękawem w kolorze ciemnego różu, spodnium
        grafitowy w tenis, czarne botki do kostek nieocieplane, srebrna biżuteria.
      • papryczka_ag Re: co mam dziś na sobie? 11.10.04, 10:28
        5 warstw i nawet nie wiem co pod swetrem - grzanie w biurze padło.
        Zatem mam na sobie krzyk mody biurowej - puchowy bezrękawnik...
        • Gość: soledad Re: co mam dziś na sobie? IP: *.com.pl 18.10.04, 13:48
          u mnie w firmie jeszcze nie zaczęli grzac i chyba nie zaczną :(- najchetniej
          opatuliłabym sie w koc i ograniczyła ruchy
      • pout Re: co mam dziś na sobie? 11.10.04, 17:39
        -fioletowa bluzke z krotkim rekawem z marszczeniem z przodu
        -bialy sweterek rozpinany, przewiazany ciemno-zielona wstazka
        -jeansy
        -fioletowe zamszowe pantofelki na malym obcasie
        -czarny krotki plaszczyk
        pout
        • miska_malcova Re: co mam dziś na sobie? 11.10.04, 20:14
          grrrrrrrrrrrruby golf, dżinsy, wełniane skarpetki i rajstopy
      • Gość: hmmmmmmmm Re: co mam dziś na sobie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.10.04, 20:19
        a dzisiaj mam znowu czarne spodnie czarna koszule i czarny sweterek w szpic, an
        a to moja ukochana kortka keremowa ze stujka
        • blinski Re: co mam dziś na sobie? 11.10.04, 22:02
          'kórtka keremowa ze stujką'.. heheh:))
          • Gość: ar Re: co mam dziś na sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:50
            Slabo: niebieskie levisy (klasyczny kroj), pomaranczowa bawelniana bluzeczka z
            rekawem 3/4, czerwone sportowe buty, czerwona torebka, kurtka camaieu ecru, na
            lapie tissot z nierdzewki:) I sweter H&M czarny ze stojka i wielkimi guzikami.
            Sportowo, ale moja praca nie jest superelegancka:)
          • Gość: hmmmmmmmm Re: co mam dziś na sobie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.10.04, 14:58
            a ty to chyba dyktanda lubisz sprawdzac? ;-)))

przepraszam ale czasami bywa, ze mi blad gdzies wyskoczy ;-))
            • blinski Re: co mam dziś na sobie? 12.10.04, 15:49
              wiesz, pojedyncze błędy mi też się zdarzają.
              ale to wszystko razem mnie rozbawiło:) nie chciałem się czepiać.
      • papryczka_ag Re: co mam dziś na sobie? 12.10.04, 15:58
        ciemnoszare bojówki, czarny golf z szarym symbolem, czarna, sztruksowa
        marynarka...
        • Gość: male Re: co mam dziś na sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 16:32
          dżinsy, kremowo czerwona koszulke z skuterkiem zielony sweter zapisany z golfem
      • pout Re: co mam dziś na sobie? 12.10.04, 18:44
        bezowe spodne z wiazaniem na biodrach, fioletowy t-shirt, niebieski rozpinany
        sweterek,czarne buty na malym obcasie, czarny plaszczyk
        pout
      • portugeze_girl Re: co mam dziś na sobie? 12.10.04, 19:12
        W szkole:
        -granatowa, rozpinana bluze z kapturem
        -czerwona koszulke
        -granatowe levi'sy 529
        -granatowe buty typu sk8 (DC Luna)
        -czerwono-czarny plecak
        na dworzu:
        -to co w szkole +
        -granatowa kurtka
        -szalik w barwy francuskie (niebieski-bialy-czerwony i tak w kolko :P)
        teraz,w domku:
        -stare,czarne jeansy
        -bezowa bluze z kapturem rozmiar xl
        • Gość: aann Re: co mam dziś na sobie? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 12.10.04, 21:55
          ciemne jeansy,bialy pasek, niebieski golf, bezowa sztruksowa marynarka, biale pumy i srebro :)
      • tralalumpek Re: co mam dziś na sobie? 12.10.04, 22:08
        ...w tej chwili siedze w plaszczu kapielowym a za chwile wskakuje w pizame, nie
        wiem jednak czy kolor pizamy kogos interesuje na forum ,)
      • smellsliketen Re: co mam dziś na sobie? 13.10.04, 15:41
        Czarne wąskie spodnie, czarny półgolf akasmitny, pantofle czarne na obcasach,
        marynarka w kratę różowo-biało-czarną
      • inezja21 Re: co mam dziś na sobie? 13.10.04, 16:47
        czarny podkoszulek, fioletowy sweterek, czarny sweter rozpinany,czarna kurtka
        skórzana,fioletowy szalik,czarne szerokie dżinsy typu szwedy,granatowe
        szescioletnie martensy,zwieńczeniem jest KASZKIET Z CZARNEGO SZTRUKSU.Ha,ha.
        • Gość: lorianne Re: co mam dziś na sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:15
          nowe kozaczki - premiera :) tweedowa spódniczka za kolano, fioletowy golf,
          czarny płaszczyk, szalik w różowe paseczki, kremowe rajstopy, biała bielizna,
          wieeelka torba ze skóry
          • Gość: niki Re: co mam dziś na sobie? IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 15.10.04, 07:34
            a ja mam dzis na sobie krotka plisowana bialo-czarna spodniczke czarne
            kabaretki z cuzymi dziurami bialo-czarna bluzeczke w szpic do tego biale
            kozaczki na szpilce i oczywiscie bizuteria czarna torebka
      • Gość: ja Re: co mam dziś na sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:46
        szare sztruksy, szaro-czarny sweterek- generalnie jakaś taka szara jestem...
        za to skarpetki żółto - czerwone
      • Gość: puma Re: co mam dziś na sobie? IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 14.10.04, 10:46
        Biała bluzeczka bawełniana, krótki sweterek niebieski zapinany na guziczki
        (zapięty tylko na 2 guziki), beżowe proste spodnie.
      • andzia13 Re: co mam dziś na sobie? 14.10.04, 14:36
        Dziś wyjątkowo siedzę w domku, więc mam na sobie typowo domowy, śmieszny strój:
        stare czarne dresowe spodnie, koszulkę w szaro-zielone paski, rozpinaną bluzę -
        granatowy dół, żółty środek, niebieska góra, rękawy i tył, oraz bladozielone
        skarpetki.
        • miska_malcova Re: co mam dziś na sobie? 15.10.04, 07:43
          granatowa bluzka polo i krótkie spodenki, bo siedzę na razie w domu
      • Gość: canartic Re: co mam dziś na sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 20:48
        biały golf z Only, czarne jeansy levi's, niebieski t-shirt benetton, bielizna
        atlantic, skarpetki z m1, okulary DKNY
      • lorianne Re: co mam dziś na sobie? 18.10.04, 13:26
        -zielona bluzeczka na ramiączka wykończona fioletową koronką
        -czarny sweter z dużym golfem (widać ramiączka pięknej bluzeczki)
        -czarna spódnica do kolan
        -fioletowe rajstopy
        -czarne skórzane czółenka na niskim obcasie
        -czarna torebka
        -czarna teczka na notatki
        -płaszcz
        -szal w różowe i fioletowe pasy
      • keepersmaid Re: co mam dziś na sobie? 18.10.04, 14:25
        Dzisiaj w mojej czesci swiata pada deszcz i jest jakies +15C, w biurze sucho ale
        niewiele cieplej, niestety:

- bezowo brazowe zamszowe Nike jako buty i bezowe skarpetki
        - blado-niebieskie dzinsy klasycznego kroju
        - blado-niebieska podkoszulka lekko obcisla
        - czekoladowo-brazowa zwierzchnia "cos" z rekawem 3/4 i duzym dekoltem (taki
        wynalazek z GAPa)
        - na w/w dekolcie wielce blyszczaca blado-niebiesko-szafirkowa broszka - o! jak
        szykownie i nowoczesnie! w uszach malo widoczne kolczyki bo tej broszki dosc...
        - na ulice zielono-bezowo-khaki albo co prochowiec dostojnej marki Cora, chyba
        juz jakis vintage bo po cioci z Warszawy :)
        • Gość: miki Re: co mam dziś na sobie? IP: *.nowa-sarzyna.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 15:43
          Jak zwykle wyglądam beznadziejnie.Szare dżinsy crossa, beżowy sweterek pod nim
          biała bluzka z kołnierzem i mankietami.Do tego czarne półbuty. Beznadzieja, jak
          zawsze.Poradzcie coś co powinnam sobie kupić( jakieś uniwersalne ciuchy, bo nie
          mam kasy), żeby wyglądać ok. całość dopełnia okropna fryzura, a raczej jej
          brak, włosy do ramion związane w koński ogon.
      • blinski Re: co mam dziś na sobie? 18.10.04, 18:39
        heheh, no ta ja też się zabawię bo nigdy się nie wpisywałem:)
        tak jak w te dni zakładam ciemniejsze rzeczy by mi się nie brudziły od
        jesiennego syfu, tak dziś dla odmiany byłem synem młynarza:)
        moje ukochane białe cortezy, jasnobeżowe (prawie białe) gładkie spodnie
        scotch&soda i odrobinę tylko ciemniejszy od sponi sweter w serek tom taylor.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka