Gość: ejej IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.10.04, 12:00 www.alicia-keys.org/foty/karma-shoot/images/17.jpg - a to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara-klara Re: Alicia Keys - cd 10.10.04, 12:02 A co ma być? Czy jesteś tą samą osobą, która zamieściła tamte zdjęcia? Czy ty jej przypadkiem czegoś nie zazdroscisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejej re: IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.10.04, 12:05 Nie, nie jestem tą samą osobą. Lubię pannę Keys. Gdybyś nie zauważyła na jej klatce piersiowej ponownie pojawiają się "owe" włosy. Może nie jesteś spotrzegawacza. Może też Ty pałasz zazdrością na tyle, że potrafisz o nią oskarżać innych. A może Twój móżdżek jest tak ograniczony, że nie pojmuje tego, iż nie każde działanie na tym forum jest objawem zawiśći. Klaro. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Cóż... 10.10.04, 12:10 ..twierdze, że jednak, jestem bardziej spostrzegawcza od ciebie, gdyż owe włoski są niczym innym jak popękanymi naczynkami, które, z udolnym skutkiem, ale jednak, próbuje ona zatuszować. Mi one nie przeszkadzają, a tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejej Re: Cóż... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.10.04, 12:13 dziewucho, czy do Ciebie nadal nie dociera to, co powiedziałam? Nie zrobiłam tego z zawiści, ani z obrzydzenia, tudzież wyrażenia swojej dezaprobaty, a jedynie z chęci przedyskutowania CO MOŻE BYĆ POWODEM TEGO ZJAWISKA. Poprzednim razem ktoś powiedział, iż jest to efekt zabaw w photoshopie. Polecam czytać uważnie wątki, dopiero potem atakować ludzi. Idź pluć jadem gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Cóż... 10.10.04, 12:14 JAdem ty plujesz, nie wiadomo dlacego. Napisałam ci, ze to naczynka, a nie włosy, więc chyba tematu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejej Re: Cóż... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.10.04, 12:18 Nie ja snułam aluzję, iż przeszkadzają mi "włosy". Dyskusji nie kontynuuje, bo sensu nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Cóż... 10.10.04, 12:21 Zaczełaś temat od zdjęcia i krótkiego pytania, nie wiadomo o co ci chodzi, chyba sama nie wiesz, tylko się głupio tłumaczysz. Nie wiem dlaczego się tak denerwujesz, po tym jak zadałam niewinne pytanie o to czyś przypadkiem nie zazdrosna. Nie wiem dlaczego mówisz o włosach, skoro ich tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejej Re: Cóż... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.10.04, 12:23 Ode mnie tylko jedno: ślepaś, czy udajesz takową? Nie zauważyłaś zapewne, że słowo "włosy" jest w cudzysłowie, ale wymagała od Ciebie niczego tak "trudnego" nie będę. Miłego dnia. I nie truj już. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Cóż... 10.10.04, 12:26 Coraz więcej radości mi dostarczasz, jakie to niesamowite, że tak nieiwele tzreba, żeby ktoś się zwyzywłą, podokuczał itd. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: Alicia Keys - cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 13:12 a gdzie te, będące od dawna przedmiotem dyskusji, włosy? bo może jestem ślepa, ale jakoś ich nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: Alicia Keys - cd 10.10.04, 15:24 Ach, popatrz uważnie na klatkę piersiową. Z tym, że właściwe pochodzenie tychże śladów jest kwestią dyskusyjną :) wiele wersji się już pojawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: Alicia Keys - cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 19:08 aaaa... rzeczywiście.... gąszcz cały widzę. Wielkie dzięki za wskazówkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulcia Re: Alicia Keys - cd IP: *.ols.vectranet.pl 10.10.04, 18:46 Ja widze wyrażnie te włosy ,na naczynka to raczej nie wygląda,do poprzedniego zdjęcia też podeszłam sceptycznie,myślałam ,że miała jakieś poprawki fryzjerskie itd. .Poza tym zawsze podziwiałam perfekcyjną cerę panny Keys,bynajmniej tak wyglądała w telewizji,a tu małe zaskoczenie,że nawet gwiazdy,które na pielęgnacje urody wydają kupe szmalu mają normalne problemy z którymi my się borykamy.Troche mnie to cieszy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Alicia Keys - cd 10.10.04, 18:56 no - na tym zdjęciu też ma kilo tapety, wyraźnie widać krostki - co mnie trochę zdziwiło, bo mulaci ci murzyni w ogóle nie miewają pryszczy.. nawet u włochów z południa się ich chyba nie spotka Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: Alicia Keys - cd 10.10.04, 19:28 Bliński, to się z Tobą nie zgodzę. Dzisiaj widziałam fragmenty mtv movie awards i tam wyraźnie u nastoletniego ciemnego rapera widać pyło całą masę pryszczy na czole. Alicia też była, dekolt był, ale widać nie było nic. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Alicia Keys - cd 10.10.04, 19:43 mnie natomiast fascynuje radość niektórych z powodu tych włosów u Alicji na klacie. Jezuuuu, ona jest tylko człowiekiem, jak każdy ma pryszcze Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: Alicia Keys - cd 10.10.04, 19:57 Miśka, ale kto tu się raduje. My tylko kulturalnie (jak najbardziej) nad tym dyskutujemy. Chyba,że nie o wilku mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: Alicia Keys - cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:10 a ja poza tym zastanawiam się poważnie nad tym, czy przypadkiem nie powinnam iść do okulisty (no bo jeżeli wszyscy te włosy widzą tak wyraźnie...) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Alicia Keys - cd 10.10.04, 21:19 a to dziwne.. na ogół jeśli już mają po kilka jakichś krostek w okolicach kości policzkowych.. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Alicia Keys - cd 10.10.04, 21:38 Michael Jackson bardzo często podkreśla w opowieściach o sobie, jak bardzo cierpiał jako młodzieniec z powodu ostrego trądziku. Na opalonej skórze słabiej widać przebarwienia i krostki ( wiele dziewczyn "leczy" trądzik poprzez intensywne opalanie), więc wydaje Ci się, że ciemnoskórzy nie mają tych problemów, ale nic bardziej mylnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadine Re: Alicia Keys - cd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 23:00 oczywiscie , ze wlosi z poludnia maja syfy! no i cala ta akcja z alicia jest moim zdaniem baaaardzo pozytywna- pokazuje, ze nie trzeba byc idealna 'na swieczniku' i ze piekno nie oznacza wyg;adania jak manekin albo foto po godzinie seansu z photoshopem ... najgorsze sa te osoby, ktore lecza swoje kompleksy zarzucaniem kompleksow innym /nie bede pokazywac palcem/ ... a co do syfow jeszcze- mlodzi kennedy maja czesto ostry tradzik- i to tylko pokazuje, ze nie ma na to lekarstwa! wiec te wszystkie rady zydow od koncernow farmaceutycznych sa klamstwem , ktore tak wiele osob lyka bez zastanowienia ... Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: Alicia Keys - cd 11.10.04, 02:49 grochalska napisała: > Bliński, to się z Tobą nie zgodzę. Dzisiaj widziałam fragmenty mtv movie awards i tam wyraźnie u nastoletniego ciemnego rapera widać pyło całą masę pryszczy na czole. A propos problemow z cera. W amerykanskiej tv, w programie Next American Top Model jest sliczna czarna dziewczyna imieniem Yaya ktora ma zasadniczy problem: tradzik. Na jej wypryski i ich leczenie u specjalistow poswiecono duzo czasu w ostatnich odcinkach. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrumru Re: Alicia Keys - cd IP: *.acn.waw.pl 10.10.04, 23:56 Nie wierzę w wersję że pannie Keys to nie przeszkadza, a nikt ze sztabu stylistów wizażystów i fryzjerów nie śmiał zwrócić uwagi. Przypuszczam że to efekt 'stylizowania' fryzury, parę włosów wypadło i przyczepiło się do dekoltu. Ja też ostatnio wyszłam od fryzjera z włosami na policzkach po skracaniu grzywki:). Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Alicia Keys - cd 11.10.04, 06:07 hm...to juz kolejne zdjęcie z tej "kolekcji" więc to nie są końcówki po obcinaniu włosów, tylko rosnące włochy na klacie :-) Może ma problemy hormonalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gudrun Ensslin Re: Alicia Keys - cd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:04 to dosyc typowe dla kobiet z poludnia, kreolek, mulatek, taka ich uroda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gudrun Re: Alicia Keys - cd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:04 np bulgarki czesto maja wlosy lonowe az do pepka Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: Alicia Keys - cd 11.10.04, 08:39 Ale to też jest odrobinę absurdale, bo skoro miałaby włosy na klacie, to chyba by je sobie jakoś wydepilowała tudzież użyła pensety, a nie pokazywała, żeby tacy jak my mieli temat do rozmó. Noi dekolt też nie przemawia za tym, że jednak to są włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gudrun Re: Alicia Keys - cd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 09:14 albo to swaidoma prowokacja w stylu amerykanskim- sram na to, jestem jaka jestem , dumna ze swoich wloskow ;], albo w mocnym swietle staly sie bardzo widoczne /np na okladce pierwszej plyty madonny jej reka wydaje sie potwornie owlosiona przez zle oswietlenie wlasnie - zobacz jej lewa reke na dole www.beautifulmadonna.com/thefirstalbum/first.jpg / Odpowiedz Link Zgłoś