Gość: Madzia IP: 80.51.54.* 12.10.04, 22:14 Znalazłam na allegro kilka fajnych torebek Louis-a jak sądzicie czy są orginalne??? www.allegro.pl/show_item.php?item=32561104 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Torebki Louis Vuitton 12.10.04, 22:21 Gość portalu: Madzia napisał(a): > Znalazłam na allegro kilka fajnych torebek Louis-a jak sądzicie czy są > orginalne??? dla mnie nie są oryginalne, takie dla różowej dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Torebki Louis Vuitton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 09:07 to jak jest orginalna?Bo zastanawiem sie nad kupnem??Czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo Re: Torebki Louis Vuitton 13.10.04, 17:24 jest napisane w moim poscie ponizej, ze nie jest oryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo Re: Torebki Louis Vuitton 13.10.04, 00:16 nie sa. srodek zamszowy, nozki i zafoliowane raczki.i jaki to niby model? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Torebki Louis Vuitton 13.10.04, 00:39 Co jest ładnego w torebkach LV? Pojąć nie mogę tego uganiania się za tymi torbami. Czy gdyby z daleka nie rzucał się wzorek w firmowe logo, torby te nadal byłyby tak popularne? Pytam serio, bowiem nie umiem zrozumieć fenomenu tych torebek. Odpowiedz Link Zgłoś
surtout Re: Torebki Louis Vuitton 13.10.04, 00:53 > Czy gdyby z daleka nie rzucał się wzorek w firmowe logo, torby te nadal byłyby tak popularne? Sam(a) już sobie udzielasz odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Torebki Louis Vuitton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:30 to ja jestem chyba jakaś inna, bo mi się te torebki własnie nie podobają z powodu masakrycznych wzorków - bez wzorków byłyby to całkiem ładne torebki, ale to fikuśne "coś" jest tak nachalne, że głowa boli Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Torebki Louis Vuitton 13.10.04, 02:31 LV zmienia styl? w tych torebkach zmiesci sie chyba tylko szminka bo juz na lusterko zabraknie miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Torebki Louis Vuitton 13.10.04, 09:05 nie moge oprzec sie wrazeniu, ze identyczne widzialam na Majorce w tym roku za 10 E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: Torebki Louis Vuitton IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 13.10.04, 09:30 Porównaj sobie z oryginałami i oceń sama www.vuitton.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: formerA27 Re: Torebki Louis Vuitton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 16:34 Akurat ten wzorek mi sie nie podoba. Jakbym miala kupowac cos z LV logo to kupilabym te podrabiane brazowe torebki z rozowymi kwaituszkami, bo przynajmniej jakie takie polaczenie kolorow. Oj napatrzylam sie ja na podroby LV w zeszlym roku na straganach w Baltimore... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Torebki Louis Vuitton IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.10.04, 17:25 Mam do sprzedania torbę Louisa Vuittona, może służyć jako weekendowa, oryginalna. Dostałam w prezencie, prosto z Londynu. Jeżeli jesteście zainteresowane to prześlę zdjęcie. Mój mail czajkosia7@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Torebki Louis Vuitton 16.10.04, 19:32 obrzydliwe są te torebki. Wies tańczy i spiewa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natasha Re: Torebki Louis Vuitton IP: *.kabel.telenet.be 30.10.04, 23:16 Kochana moja, te torebki to wielka podrubka, na allegro nigdy nie bedzie oryginalna torebka Louis vuitton, chyba ze przez przypadek ale watpie, w sklepie LV w paryzu nawet skarpetki nie kosztuja tak malo jak najdrozsza torebka na allegro. Ale jesli ktos sie nie zna jak mozna poznac podrubke to mozna nawet powiedziec ze te torebki sa oryginalne. Pozdrawiam. P.S. www.vuitton.com Odpowiedz Link Zgłoś