Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Olsztyn - fajne sklepy

16.10.04, 18:56
    Witam serdecznie. Niedawno przeprowadzilam sie w okolice olsztyna. No i mam problem - gdzie mozna tam isc na zakupy??? Szukam plaszcza, najlepiej z tweedu, jakiegos garnituru no i co najgorsze - butow. Konktretnie chodzi mi o kozaki, ze skory lub zamszu, lub o jakies skorzane i "niesportowe" pumy. Kochani mieszkancy olsztyna - prosze o pomoc!
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: Olsztyn - fajne sklepy IP: *.olsztyn.mm.pl 16.10.04, 19:10
        jest taki fajny sklep na Starówce- nazywa się KLIMATY; możesz również wpaść do
        sklepu BOLERO- mają fajne garnitury i koszule
        • Gość: dordulka Re: Olsztyn - fajne sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:47
          Dzieki za namiary! I poprosze o jeszcze!
          • Gość: Agnes Re: Olsztyn - fajne sklepy IP: 80.51.241.* 16.10.04, 20:40
            Wydaje mi się, że najlepsze sklepy są na Starówce - w.w. Bolero, w którym mozna
            znaleźć cos odpowiedniego, Solar takze na Starówce, buty w Gino Rossi lub przy
            solarze. Radze przejśc się po prostu w te okolice. Widziałam płaszcz z tweedu w
            dawnym Cotton Club( Olsztyn odwiedzam rzadko, dlatego nie wiem, czy ta nazwa
            jest aktualna, ale sklep na pewno jeszcze istnieje, jest przy filarach, tam są
            tez buty pumy "niesportowe").Kiedyś w Olsztynie bylo Centrum Handlowe
            Manchattan - było tam wiele sklepów, zupełnie nie w moim guscie, ale może coś
            sie poprawilo, jedynie był duzy wybór butów - włoskich, hiszpańskich, ogólnie
            można bylo buty kupić. Prawdopodobnie to centrum jeszcze istnieje.Popytaj
            znajomych z Olsztyna, często istnieją sklepy z dala od centrum, za to niezwykle
            dobrze zaopatrzone.Gorzej jezeli przeprowadziłas się z duzego miasta - wybór
            nawet w sklepach firmowych o wiele mniejszy. Olsztyn - miłe miasto.pozdrawiam,
            Agnes
            • Gość: dordulka Re: Olsztyn - fajne sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:44
              Przeprowadzilam sie nie do samego olsztyna, ale w okolice szeroko pojete - 50 km od o. Pochodze z malego miasta, ale studia spedzilam w gdansku i troche brakuje mi tu tamtejszych sklepikow. Na szczescie pracuje dosc intensywnie i nie mam nawet czasu na zakupy, dlatego planuje na weekendzik wypad do olsztyna. Dzieki za adresy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka