franca1 19.10.04, 09:13 Drogie dziewczyny może będziecie wiedziały ile w Polsce kosztują damskie pantofle ecco - model z załączonego linku: www.zappos.com/n/p/p/7148767/c/3.html. Będę bardzo wdzięczna za informację. pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franca1 Re: buty ecco 19.10.04, 09:35 Dokładnniejszy opis o które buciki mi chodzi: City London - Nyhed (na obcasie z przodu zapinane na pasek) Artikel 96343 Farve 101 www.eccoamager.dk/product_detail.asp?rid=2075 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: buty ecco IP: 212.160.106.* 19.10.04, 09:46 Jak Ci nikt nie odpowie wcześniej to ja napiszę koło 18.00 - wracając z pracy przejdę przez sklep Ecco. Odpowiedz Link Zgłoś
franca1 Re: buty ecco 19.10.04, 10:12 byłabym bardzo wdzęczna. Jeżeli jesteś z Warszawy to napisz też proszę czy są w tym sklepie i na jakiej jest on ulicy. pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: buty ecco 19.10.04, 10:16 Sklep jest W Alejach Jerozolimskich po tej stronie co Mariott. Naprzeciw PROMODU i Marks& Spencer Odpowiedz Link Zgłoś
franca1 Re: buty ecco - czy gdzieś są w sklepie 26.10.04, 13:26 Dziewczyny, Obdzwoniłam całą Warszawę i Częstochowę i nigdzie nie ma, szanse nikłe, że będą. Może u Was w mieście są te buciki: City London - Nyhed (na obcasie z przodu zapinane na pasek) Artikel 96343 Farve 101 www.eccoamager.dk/product_detail.asp?rid=2075 chodzi o rozmiar 36. Będę bardzo wdzięczna za pomoc w namierzeniu tych butów. pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: buty ecco - czy gdzieś są w sklepie 26.10.04, 18:02 Tu pani podała cenę z katalogu ale będą. Mieszkam bardzo blisko ecco, dam znać jak się pojawią. Odpowiedz Link Zgłoś
franca1 Re: buty ecco - czy gdzieś są w sklepie 27.10.04, 08:41 Będę bardzo wdzięczna za informację. Podaj mi proszę takze ul. na jakiej jest ten sklep jak się pojawią będę dźwoniła żeby odłożyli - pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iona Re: buty ecco IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 26.10.04, 23:13 witam, wg informacji pani z salonu ecco w Krakowie (plaza) tych butów nie ma i nie będzie w Polsce w sprzedaży, ja też na nie polowałam. wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: buty ecco 27.10.04, 09:29 Mi baba mówiła że czekają na dostawę. Już z czystej ciekawości zapytam w drugim sklepie, będę w pobliżu jutro popołudniu. Odpowiedz Link Zgłoś
franca1 Re: buty ecco Kupiłam 29.10.04, 08:51 Hej Iona - a jednak się pojawiły, przynajmniej w Warszawie (na Chmielnej, w GM), wczoraj nabyłam je drogą kupna. pozdrawiam Magda Gość portalu: iona napisał(a): > witam, wg informacji pani z salonu ecco w Krakowie (plaza) tych butów nie ma i > nie będzie w Polsce w sprzedaży, ja też na nie polowałam. wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: buty ecco Kupiłam 29.10.04, 09:50 Właśnie chciałam ci napisać że są w Gdańsku. Ale jak już masz to się cieszę. Miłego noszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iona Re: buty ecco Kupiłam IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 29.10.04, 16:09 w takim razie lecę do sklepu, może w Krakowie też się pojawiły. a swoją drogą, dość długo rozmawiałam z rzeczoną ekspedientką pytając a dlaczego, a czemu nie itd. a ona się upierała przy swoim. w każdym razie dzięki za info, pozdrawiam i życzę miłego noszenia. Odpowiedz Link Zgłoś