Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 18:47
    Pomocy!!! Poszukuje butow puma, najprawdopodobniej z zeszlego sezonu, pomaranczowe. zamszowe, ladne, ale... nie mam zileonego ( a raczej pomaranczowego) pojecia, jaki to byl model. A gupio mi isc do sklepu i poprosic o pomaranczowe butki popularne rok temu. Moze ktos pomoze i podpowie, co to za model. Wtedy znajde je gdzies w sieci i zobacze, czy to to to.
    Obserwuj wątek
      • blinski Re: Buty Puma 25.10.04, 18:52
        typ 'bagietkowy' - czyli podłużne, na płaskiej podeszwie? prawdopodobnie speed-
        caty, model omawiany na forum już parę razy:) i nie z zeszłego roku, tylko
        sezonu (choć z butami sportowymi nie ma na szczęście jak z bluzkami czy
        spodniami - jeden sezon i już ich ma; na pewno będą dostępne przez parę, lat, o
        ile nie wejdą na listę dostępnych w polsce klasyków - to wtedy będą zawsze:).
        • Gość: dordulka Re: Buty Puma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:30
          Dzienksy, :-) Odszukalam je w sieci, to chyba TO. Jak mnie kiedys wypuszcza z pracy wczesniej i bede mogla pojechac do jakiegos miasta - to je kupie. Bo u nas na prowincji to tylko takie typowo sportowe "dresiarskie" pumki maja...
      • Gość: kum-nye Re: Buty Puma IP: *.icpnet.pl 25.10.04, 19:03
        Ooo...moje buty:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka