Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dla tych co lubia UG(lie)Sy

31.10.04, 23:23
    UGS rozszerza oferte - teraz mozecie nabyc nie tylko ciapy z baraniej skory,
    ale rowniez poncza i pokojowe kurteczki z kapturem. Wszystko gwarantowanie
    baranie. Widzialam to w kolorach:
    niebiezdziutki
    rozowiutki
    wrzosowiutki
    bezowiutki
    grzybcio-brazwowiusienki

i na manekinie bylo tak:
    kurteleczka pod spod
    ponczo na wierzch, kaptur kurtenki wyciagniety na wierzch, ponczo dokladnie w
    tym samym kolorze co kurciaczka (jakies takie niedorosle to ubranko sie
    wydawalo, po prostu nie moge sie zmusic zeby powiedziec kurtka).
    Pewnie kwestia bardzo krotkiego czasu zanim ten szyk dotrze za ocean - kto
    kocha UGSy niech zaczyna juz teraz, bedziecie na czele!
    PS. zapomnialabym dodac ze do kazdego ubranka doczepiona jest, cala z baraniej
    skory, metka wielkosci dloni z literami "UGS"
    Obserwuj wątek
      • sublustris Re: dla tych co lubia UG(lie)Sy 01.11.04, 00:51
        Zapomnialas dodac o mini spodniczkach i torebkach, ktore pojawily sie juz pare
        miesiecy temu.

Pytanie dla supermodnych: co zrobicie ze swymi starymi butami, ktore w 2004
        maja nowa podeszwe "essential"? ;-)
        • zettrzy Re: dla tych co lubia UG(lie)Sy 01.11.04, 00:57
          sublustris napisała:

> Zapomnialas dodac o mini spodniczkach i torebkach, ktore pojawily sie juz pare
          > miesiecy temu.
          >
          nie nie zapomnialam, po prostu Bloomies ich nie wystawil - chyba zrobily sie
          niemodne :)))

> Pytanie dla supermodnych: co zrobicie ze swymi starymi butami, ktore w 2004
          > maja nowa podeszwe "essential"? ;-)

nie chce nawet myslec o tej epidemii samobojstw jaka nieuchronnie nastapi :)))
      • kochanica.francuza a co to jest UGS?n/t 01.11.04, 19:37
        • szafa.bojowa o to to, ja tez nie wiem co to jest UGS n/txt 01.11.04, 19:44

• zettrzy UGS to marka ciuchow z baraniej skory, ktora 01.11.04, 20:00
        zaczela sie od kapciowatych butow i expandowala wzdluz i wszerz. Na tym forum
        byly jakies watki w tej materii, wiec umiescilam to dla fanow, zeby byli modni.
        Producent jest chyba w Australii, ale moge sie mylic, dzialam tu scisle jako
        obserwator a nie jako fan.
        • blinski Re: UGS to marka ciuchow z baraniej skory, ktora 01.11.04, 20:04
          a to nie przypadkiem ugg przez dwa 'g' na końcu?
          • zettrzy Re: UGS to marka ciuchow z baraniej skory, ktora 01.11.04, 20:08
            a co za roznica? estetyki nie poprawia im wszystkie Gg w alfabecie.
            Nie, na metce wyraznie bylo jedno G, G duze, zreszta U i S tez byly duze.
            • sublustris Re: UGS to marka ciuchow z baraniej skory, ktora 03.11.04, 00:08
              Czy kazdy mowi o czyms innym? (owszem nazywaja to potoczne(?)ugs, ale mnie
              chodzilo wylocznie o metkowej nazwie "Ugg")
              Swoja droga polecam na chlodne wieczory przy kominku, bo wygodne;-)))
              • miska_malcova Re: UGS to marka ciuchow z baraniej skory, ktora 03.11.04, 06:28
                ja przeczytałam USG i pomyślałam, że świat kompletnie zwariował :-D
                • sublustris :-)))) n/m 03.11.04, 17:13

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka