Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

klub chudzielców

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 20:49

Stwórzmy sobie klub chudzielców.
    Dziewczyny piszcie swoją wagę i wzrost w tytule a w treści napiszcie jak się
    czujecieze swoją wagą.

Ja ważę 47kg, 167 cm
    Wszyscy mi mowią,że jestem za chuda, ale czuje się świetnie!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Richelieu* Re: klub chudzielców IP: 195.117.90.* 14.11.04, 20:56
        150/150
        a dziś jeszcze pyszna kolacja 2000 kcal
        • Gość: Klara Re: klub chudzielców IP: *.devs.futuro.pl 14.11.04, 20:57
          i zasmażka:)))))) I rurka z kremem:))))))
          • miska_malcova Re: klub chudzielców 14.11.04, 21:16
            klub anorektyczek????????
            • Gość: nastka Re: klub chudzielców IP: 80.51.240.* 14.11.04, 21:25
              Nie anorektyczek, tylko takich które są szczupłe i wcale nie jest im łatwo
              przytyć chociaż się starają
              • powerpuffgirl Re: klub chudzielców 14.11.04, 21:26
                a co to kogo obchodzi? to jest forum o modzie a nie o masie ciała i wzroscie =)
                • Gość: nastka Re: klub chudzielców IP: 80.51.240.* 14.11.04, 21:31
                  Ups! A ja m,yślałam że to forum zgryźliwych babsztyli!
                  • Gość: Natalia19 Re: klub chudzielców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:39
                    Nastka podaj mi swoj adres e-mailowy.
                    Chetnie z tobą popisze.

• Gość: Richelieu* Re: klub chudzielców IP: 195.117.90.* 14.11.04, 21:48
                      podaj, podaj nastuś, kochanie Ty jej, co będziesz ze gryźliwymi babami po
                      forach się szlajać
                • miska_malcova Re: klub chudzielców 15.11.04, 09:15
                  szczupła a chudzielec to ogromna różnica :-)
      • Gość: Jasna Re: klub chudzielców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:58
        OK, w czasie gdy połowa Nastki będzie pisać mejle do połowy innej koleżanki, my
        stwórzmy KLUB ZGRYŹLIWYCH BABSZTYLI.

Jasna, lat 25, poziom wredoty 5/10. Przed okresem 10/10.
        :P Członek założyciel :D
        • Gość: powerpuffgirl klub zgryźliwych babsztyli!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 21:37
          powerpuffgirl, lat 21, zgyźliwość nieprzeciętnie rozwinięta... =D
          • Gość: Jasna Re: klub zgryźliwych babsztyli!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:30
            Welcome to the CLUB!
            W wieku 21 lat tak pięknie rozwinięta zgryźliwość, co to będzie za jakiś czas,
            hehe ;D
      • Gość: daisy Re: klub chudzielców IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.04, 23:20
        To i ja sie dopisze. 170 cm i 46 kg, w porywach 47
        Jem za dwoch, uwielbiam sie objadac. Np dzis siedze caly dzien w domu - jedzac,
        piszac prace domowe, drukujac jakies tam notatki, buszujac po necie, zerkajac
        czasem na tv. Ot, siedze i jem i.. nie tyje. :) Jedyne czynnosci jakie dzis
        zrobilam na stojaco to prysznic i wyprasowanie swetra. :o)
      • Gość: Agnieszka Re: klub chudzielców IP: *.babilon.ds.pw.edu.pl 15.11.04, 13:48
        174 cm 51 kg

mam 21 lat i nie ważne ile bym jadła to i tak po mnie tego nie widac :(((
        ostatnio przytylam chyba kiolgram jedząc cały tydzien straszne ilości ale juz
        chyba mi to spadło :( wiec rozumiem wszystkie chudzielce
        Pozdrawiam !!
      • Gość: Monijka Re: klub chudzielców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 19:50
        164cm / 44kg
        jem jem jem .. i nic. moze to tarczyca? juz sama nie wiem.
      • Gość: niki Re: klub chudzielców IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.11.04, 20:56
        176cm i 49 kg:) i jest super:P
        • Gość: viva do niki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:05
          176 cm i 49 cm i jest super?!
          Czy to nie jest przypadkiem anoreksja?!?
          • Gość: niki Re: do niki IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.11.04, 21:08
            hmm, jem wszytsko na co mam ochote. czasem tylko odpuszczam sobie dużą ilość
            słodyczy. ale nie całkiem, do zera:) robię tylko brzuszki, rowerek itp. zeby
            nie stracić formy. ale bez przesady!! nie morduję sie codziennie! jak mi sie
            nie chce to nie:) a ile powinnam ważyc przy wzroscie 176?? tak minimalnie?? bo
            nie chce przytyc!! nie widze w sobie anorektyczki!!
            • blinski Re: do niki 17.11.04, 21:17
              wiesz, dość mały procent anorektyczek widzi w sobie anorektyczki:)
              odpowiednia waga dla ciebie to 64-66 kg.
              • Gość: Richelieu* Re: do niki IP: 195.117.90.* 17.11.04, 21:20
                a dla mnie? a dla mnie? Bliński, Ty jesteś taakim mądry i miastowy i napewno
                się znasz, pliiiz
                162 ma centymeterków
                pozdrowionka
                • blinski Re: do niki 17.11.04, 23:05
                  Bliński, Ty jesteś taakim mądry i miastowy i napewno
                  > się znasz

nie zaprzeczam, precz z fałyszywą skromnością.
                  :)

> 162 ma centymeterków

ma? tzn. co, twój interes:))? jako mądry i miastowy odpowiadam, że jak na mój
                  gust niezły zaganiacz.
                  • r.richelieu Re: do niki 17.11.04, 23:39
                    mój interes ma 29,9 cm długości

• r.richelieu Re: do niki 17.11.04, 23:40
                      bo
                      tyle wynosi długość pozwolenia na prowadzenie działalności gosp
                      • blinski Re: do niki 18.11.04, 10:35
                        hm. widzę że twój interes siedzi głęboko w polityce gospodarczej (ciepło mu?) i
                        prawdopodobnie jego długość koreluje z długością tego, co go w danym momencie
                        pociąga. no, to już technologia wyższego stopnia.. chyba że to jest wrodzone.
          • miska_malcova Re: do niki 17.11.04, 22:06
            to zdecydowanie anoreksja
            • Gość: niki Re: do niki IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.11.04, 22:09
              taak?
              to czemu ja tego nie widze? dla Ciebie 49kg i 176 cm to juz choroba? hmm...
              musze sie zastanowic. ale czy jest sens przytyc skoro mi jest tak dobrze? nie
              mam klopotow ze zdrowiem, jem co tylko chce, ale raczej sie nie obzeram, nie
              dla zaasdy, po prostu nie lubie:)
              • Gość: Jasna Re: do niki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:25
                Niki, ja mam 178 cm wzrostu i ważę 60 kg, latem kilo-dwa mniej. Liczę kalorie,
                nocami śni mi się jedzenie, wchodzę obśliniona na forum Kuchnia i poczytuję, co
                tam babeczki wypisują o pysznościach. Chodzę dwa razy w tygodniu na siłownię, a
                raz na aerobik.
                Gdybym miała Twoje proporcje, musiałabym ważyć 51 kg. Wybacz, ale wówczas sama
                siebie bym się bała w lustrze, a mój M. miałby siniaki (od moich wystających
                kości). Miałabym zmarszczki i sińce pod oczami. Włosy by mi wypadały. Paznokcie
                się rozdwajały. Nie miałabym biustu.
                Jako rzecze bliński, anorektyczki rzadko widzą w sobie anorektyczki. Może nie
                masz problemu, ale jeśli istnieje cień podejrzenia, że możesz go mieć, poszukaj
                pomocy. Na anoreksję się umiera.

• Gość: niki Re: do niki IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.11.04, 22:40
                  hmmm... ja problemow ze skora nie mam, paznokcie mam b. dlugie(swoje) wlaosy to
                  w ogole mam suuuper! serio, nie chwale sie ale tak jest. moze jednak wybiore
                  sie do lekarza czy cos, chociazby zasiegnac konsultacji:) dzikei:)
                  • Gość: formerA27 Re: do niki/robalko IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:42
                    Nie wiem robalko/niki dlaczego watki o chudosci/grubosci tak Cie fascynuja.
                    Jak slucham o tych Twoich 49 kilo i o tym, ze przy wzroscie 176 czujesz sie
                    dobrze, a do tego, ba! masz biust i tego jak tych 49 kilo bronisz - to mam
                    ochote cie wyslac do psychologa. Prywatnie mam ochote cie kopnac (tak lekko) w
                    tylek, zebys sie obudzila i zobaczyla, ze cos tutaj nie tak.
                • blinski Re: do niki 17.11.04, 23:08
                  ty nie bądź taka mądra, też by ci się przydało minimum 5 kilo przytyć;)
                  więcej mcdonalda:))
                  • Gość: Jasna Yeah, supersize me ;)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 00:10
                    Niki, cieszę się że tak myślisz.
                    • Gość: Myszaka... Re: Yeah, supersize me ;)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 08:16
                      Jakie wy wszystkie musicie byc ochydne, chude jak szkapy,zero kobiecości.Wiecie
                      ze takie chuderlaki jak wy prędzej dostaja zmarszczek,bruzd na twarzy?Jesli
                      nic sie w waszej sylwetce nie zmieni-to po 30-tce bedziecie wygladały jak stare
                      pomarszczone baby.
                      • Gość: facet re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:52
                        Co może o tym wiedzieć taka kupa łajna jak ty? Czyżbyś za długo gapila się na
                        swoją matkę? Rozumiem, że syfilis sieje spustoszenie
                    • blinski Re: Yeah, supersize me ;)))) 18.11.04, 10:36
                      o ile pamiętam, nie zmieniałem ksywki na 'niki'..:)
                      • Gość: Jasna Re: Yeah, supersize me ;)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:34
                        Nagłówek był dla Ciebie :****

Treść dla Niki, która poniekąd obiecała, że o sobie pomyśli.
                • Gość: domik Re: klub chudzielcow IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 21.11.04, 15:36
                  wszystkie chudzielce sa tak jak ja plaskie jak deski??
                  ja mam 70 b a wy?? waze 49 i mam 171cm.
      • Gość: aga Re: klub chudzielców IP: 80.51.23.* 19.11.04, 03:10
        aja waze 50 przy wzroscie 162 i caly czas wszystko robie by utyc albo
        przynajmniej rozwinac miesnie.i nic.szczegolnie mnie jeszcze doluja zgryzliwe
        uwagi puszystych "kolezanek"ze jestem "okropnie chuda"itd poprostu jak nie miec
        tu dola?????
        • stephanie_s Re: klub chudzielców 21.11.04, 15:39
          jestes okropnie chuda..no nie wiem to chyba normalna waga ja mam 167 i waze jak
          sie okazało 51 kg a myslałam ze 52 ale to niewazne...i noie uwazam zebym była
          chuda po prostu zwyczahnie szczupla
        tu dola?????
        tu dola?????
      • Gość: aga Re: klub chudzielców IP: 80.51.23.* 19.11.04, 03:19
        50 kilo 162 i mam dola bo wcale sie z tego nie ciesze i chce przytyc!!tylko
        jak ???mam juz dosc zgryzliwych uwag "dobrych kolezanek"
        • Gość: Jasna Re: klub chudzielców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 09:22
          Idź na dobrą siłownię i zacznij ćwiczyć pod okiem dobrego trenera, pomoże Ci
          zbudować harmonijną sylwetkę.
      • aisza_15 Re: klub chudzielców 21.11.04, 12:46
        ja ważę 65kg przy wzroscie 179 cm i czuje się niestety nie za szczupła...
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: klub chudzielców 21.11.04, 12:50
        50 kg 173 cm

W ciągu ostatniego roku troche przytyłam (niedoczynność tarczycy...) i czułam
        się okropnie z dodatkowymi kilogramami. Teraz jest ok, ale za to moge sciagac
        spodnie bez rozpinania :(
        • Gość: facet Re: klub chudzielców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:22
          Fanka, uważasz że jestes laska z takim wzrostem i waga?
          Mylisz się, pojmij wreszcie że wyglądasz szkaradnie-jak chuda,koscista
          szkapa.Na pewno nie wyglądasz jak KOBIETA ,co najwyżej jak ...nie wiem co
          napisac ,brak mi słów.
          W kazdym razie,napewno gdybum cie zobaczyła, noe pomyslalabym-Ale laska!!,tylko
          z obrzydzeniem bym sobie ciebie poogladała.Najbardziej smieszy mnie fakt, ze
          poje..e dziewczynki mysla że czym chudzsa tym wieksza laska.

Jesli tak myslisz, jestes w błedzie i żal mi cie.
      • Gość: blondi Re: klub chudzielców IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 21.11.04, 15:31
        Ja mam 167 i 47 kg a jem prawie same slodycze i fastfoody :) uwazam ze to tak
        akurat czuje sie swietnie!
      • Gość: madusiak Re: klub chudzielców IP: *.aster.pl 21.11.04, 21:09
        identyczna waga i wzrost. Ja czuje sie ok, choc nie wszystko mi sie podoba...mam
        za chude ręce i biustu mogloby byc wiecej, ale za to nogi i tylek w sam raz.
      • Gość: Królowa Elfów Re: klub chudzielców IP: *.pie.warszawa.sint.pl 27.11.04, 09:58
        1,63 cm i 45 kg. I normalnie jem, choć nikt z moich znajomych nie chce mi
        wierzyć i twierdzą, że się głodzę. Ostatnio przytyłam nawet do 48 kg, ale
        zgubiłam te kilogramy jeszcze szybciej niż "zebrałam". Szkoda wysiłku, tak
        chyba po prostu mam wyglądać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka