Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Moda z wybiegu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:22
    Moze szanowan redakcja pokusi sie zeby znalesc w sklepie ciuchy o 100 zl
    drozsze od tych prezentowanych . LUDZIE KOGO STAC NA TO!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Natasha Re: Moda z wybiegu IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.11.04, 08:00
        Buuuu- ja chce ta spodniczke:::::::::::((( jest piekna
        • Gość: black magic women Re: Moda z wybiegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 11:11
          jesli to taka dluga cetkowana kreta to przykro mi-jest juz moja;)
      • Gość: paola Re: Moda z wybiegu IP: 81.210.124.* 07.12.04, 21:08
        mam pytanko czy mozna zamowic sobie cos z tej kolekcji do domu?
      • Gość: OlEs!a Re: Moda z wybiegu IP: *.bazapartner.pl 26.02.05, 15:44
        ciuszkiz wybiegu sa zajebiste,ale uwazam ze futra i futrzane dodatki to juz
        przesada.jak mozna wogole zabijac zwierzeta dla czyjejs przyjemnosci
      • Gość: OlEs!a Re: Moda z wybiegu IP: *.bazapartner.pl 26.02.05, 15:46
        uwazam ze ciuszki z wubiegu wcale ,nie sa drogie.wkoncu sa od slawnych
        projektantow!!
        • Gość: adela avanti jak zwykle... IP: *.aster.pl 26.02.05, 18:59
          To mój ulubiony styl, tyle, ze lepiej takie ubrania kompletowac w lumpeksach
          lub poszperać w szafach u znajomych czy rodziny, a zawsze sie cos takiego
          znajdzie, niż opierać sie na propozycjach pisemka, które wybiera ciuchy na
          chybił trafił. W Avanti ceny zawsze sa z kosmosu, dla jakichś marsjanskich
          społeczenstw, które chyba nie płaca podatków, nie musza opłacać szynszu, jeść,
          i wydawac pieniędzy na cokolwiek innego niz ciuchy.
      • Gość: natasza12 Re: Moda z wybiegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:33
        te buty o fe
        • Gość: Ale marudy Re: Moda z wybiegu IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 04.05.05, 18:04
          Ja osobiscie wydaje duzo na ciuchy, ale szczeka mi opadla jak sie dowiedzialam,
          ze ekspedientki z Marinannoud, kupuja sobie co sezon caly zestaw nowej kolekcji
          od Diora. Wziely sobie jescze druga parce, zeby sprostac tym szalonym wydatkom.
          Wygladam przy nich jak biedna kuzynka z prowincji. Jedna zwierzyla mi sie, ze
          czasami pod koniec miesiaca nie dojada, albo nie placi faktur. Nawet zataila
          przed US dodatkowe dochody, i teraz sie do niej dobrali. Odebrali jej ksiaczke
          czekowa i ma zakaz na 10 lat w Banque de France. No i co wy na to? Wiec nie
          stekajcie, bo w Polsce jeszcze nie ma takiej presji spolecznej. To trzeba byc
          chudym, usmiechnietym, dobrze ubranym i na topie. Jak do was ta fala dojdzie,
          to dopiero bedziecie stekac. One wydaja min 2000 euro na miesiac na
          odchudzanie, fryzjera, kosmetyczke, manikurzystke, pedikurzystke,
          nutrisionniste, mezotherapete, kinésiterapeute, zeby byc na fali, wiec sie nie
          skarzcie kolezanki.
          Sama ide we wtorek na terapie odchudzajaca - tylko 2000 tys euro Lipostabilem,
          nowy paryski szal. Az sie zastanwaiam, czy ja nie zyje w jakims zwariowanym
          swiecie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka